Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SsY

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Game World blog Viszlát 2180 Ft... 2010.09.23 21:47:00
..., de üdv Colin MCrae Rally Dirt 2 és Operation Flashpoint: Dragon Rising.  Ma Codemasters napot tartottam, azon belül is EGO Engineset. Érdekesség, hogy ezek az első Codemasterses játékaim, szóval újdonság erejével hatnak. A Media Marktban 1090 Ft volt darabjuk. Nem bírtam…..
Amint letöltöttem egyből el is készítettem a Mafia 2 demó verziójának a bemutatóját. Főleg azoknak ajánlom, akiknek a gyengébb konfigurációjuk miatt nincs lehetőségük betekinteni ebbe a csodálatos játékba :) A demó verzió letöltése a Steamen keresztül lehetséges, erről a…..
Game World blog Portal 2 2010.07.02 12:34:00
Ezek az Aperture Laboratories robotok sose bírják abbahagyni a dumát. Folyton filozofálnak és csevegnek. Kezdem úgy gondolni ezen videók után, hogy ez lehet az első játék, ami lesöpörheti minden idők legjobb játékát a trónról, a Half-Life 2-őt. Ha mégsem sikerült neki,…..
Hosszú, indulatbejegyzés következik. Nem olvasom át, utólag nem javítom. Lehet vannak benne értelmetlen mondatok, de ezt így örökítem meg. Néha tudjátok ilyet is csinálok.Félreértés, vagy nem, többen is jeleztétek egyet nem értéseteket a büntetésemmel kapcsolatosan.…..
SsY 2010.06.27 08:53:29
@Abydos: Ha belegondolsz ez egészen "természetes" a mai világban (függetlenül attól, hogy nem kéne). Amiből kevés van, nagy az értéke, amikől sok, elveszíti azt. Sanraithnak igaza van abban, hogy a papírok alapján gyorsan lehet szűrni, és a munkáltatók nem veszi a fáradtságot, hogy megismerjék egy ember valódi énjét, képességeit. Ha valaki 10% os munkanélküliség mellett megteheti, hogy érettségivel rendelkező sofőrt vegyen föl (vagy netán diplomásat) azt fogja felvenni. Erre a hibás értékrendre épül a világ, és ha változtatni akarsz rajta, ahhoz papír kell :D