Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyulpapa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség És ezt így hogy? 2008.10.11 08:20:00
Megérkezett az új Renault Thalia sajtóanyaga. Az egy dolog, hogy az anyagban bekerültek ilyen mondatok mint pl: (...)az MP3- és Ipod-lejátszók teljesen biztonságos használatához szükséges Audio Csatlakozó Doboz. Ez konkrétan a kesztyűtartóba rejtett USB és AUX csatlakozókat…..
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..
Nyulpapa 2008.09.26 15:40:21
Kedves cikkíró!

Az "... és egyáltalán alázott mindent és mindenkit, aki épp arra járt." mondatot vagy viccnek szántad vagy nem ugyanazt a videót néztem mint te. Például a porsés srác akkorát fékezett hogy majdnem lefejeltem a monitort nézés közben, amikor a szuzukis elment mellette. Egy - Két dolog:
1. Én is elengedtem volna az önjelölt suhammert a húsz forintos triciklijével, mielőtt összetöri a vasam
2. Amikor a porsches hozzáért a pedálhoz, még a horizontról is eltűnt, de gondolom nem versenyezni ment oda, hanem csak kanyarogni, meg legálisan gyorshajtani stb. Csak az ilyen általad is fikázott boyracerek - mint amilyen TE is vagy - hiszik azt, hogy ha ők megjelennek az utakon, akkor mindenki velük versenyez és mindenki maximális tudását bevetve a vas 100%-os kihasználásával próbálja lenyomni a boyracert. Hehe. A valóság az, hogy az emberek túlnyomó többsége telibesz*rja az ilyen suttyókat és ezt a boyracerek "mindenkit lenyomtam-megaláztam"-nak fogják fel és mesélik (és mint látom publikálják) a többi hasonszőrűnek. Hehe.
3. Keresni egy ilyen nyomi videót és annak történéseit ilyen alaposan elferdíteni, hogy ezzel létjogosultságát bizonygassad a hotheccseknek, szerintem szánalmas és felesleges, aki látott már autót közelről, az tudja milyen jó mókák ezek a kis méregzsákok, de soha nem fogsz tudni lenyomni velük egy komolyabb autót sem valós körülmények között, ha a tulaj nem akarja (ezen van a hangsúly!). Tudod az utak nem "Nordschleife".

A szuzukisoktól elnézést kérek, nem kifejezetten az autó ellen beszélek.