Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valaminick

68 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bicajosblogom Hatodik bam 2011.04.24 12:44:00
HelloIgen, ma reggel megvolt a hatodik befelé. Még kettő kell és a minimálisan elvártat megcsináltam. Mindamellett, hogy simán meglesz, utána sem tervezem befejezni a tekerést.Tervezem, hogy beruházok egy országúti bicajra is. Erősen terv azonban, nem kicsit fosnék az országúton…..
hogy, miután szépen kicsicsáztam a mai posztomat a net daemon úgy döntött, hogy anyámat és elvitte az irományom...szóval akkor újra.  Az előzőekben megemlékeztem Gy. régi cimbora - ex-kolléga és egy előző munkahelyem színeiben bam-oló kis csapat körüli örömömről.…..
bicajosblogom Hazafelé 2011.04.20 10:10:37
 Jó reggelt. Tegnap hazafelé bam-olás közben oldalról lesatuztam egy bokrot. Teljes mértékben én vagyok a hibás. Lazáztam és a gyalogosok között szlalomoztam, persze nem gyorsan. A vágóhíd-nál lévő OBI előtti járdán történt az eset. A lényeg nagyon elhúztam a…..
 Ma hajnalban végig vittem a negyedik bam-om. Hát tartogatott némi meglepetést.Először is tíz perc hátránnyal indultam. Annyival később sikerült felkelnem. Ez a 10 perc mínusz végig kísértett, a befelé tekerésen. Annyira, hogy kb. félútnál majdnem felültem a HÉV-re arra…..
 Hello Blog!Ma volt időm rendbe tenni a láncot. Először is ugyanazzal a szerrel amivel a múltkor szépen lekentem megint az első-hátsó fogaskerék tárcsát. Picit rajtahagytam ,aztán először nedves majd száraz ronggyal szépen csontszárazra töröltem. A rozsdaréteg lejött,…..
bicajosblogom Tegnapról mára 2011.04.15 22:25:02
 A lánc alapvető változáson ment keresztül. A szer ami gyárilag rozsdamaró gyakorlatilag egyenletes világosbarna rozsdaréteget "varázsolt" a láncra ma reggelre. Olyan, mintha befestettem volna a láncot világosbarnára. Nagyon durva. Elindulni alig mertem vele, féltem,…..
bicajosblogom Ma haza 2011.04.13 21:40:00
Ma reggeli hazatekerésem is eseménytelen volt. Azonkívül, hogy a szeles hideg nem volt túl jó tényleg nem volt semmi történés. Egy csomó bicajost láttam, hál'isten nagyon sokan szeretnek bicajozni.Szépen lassan hajtottam hazafelé. Figyeltem a forgalmat a soroksári úton. Kicsit…..
bicajosblogom OFF topik 2011.04.13 01:54:17
 Hello Blog!Egy kedves olvasó innen tovább navigálva eljutott a régen nem vezetett,avitos teljesen más témában írt régi blogomra. Kénytelen voltam nem hozzáférhetővé tenni..Most ez a téma van, a többi már egyáltalán nem érdekesEnnyi ..
 Hello Blog!  Jelentem túl vagyok a második BAM szeánszomon. Ugyanúgy 5.30-kor indultam, mint a múltkor, de most 06:50-re beértem. Tíz percet javultam. Ami még mindig nem az amit eredetileg terveztem, de azért fejlődök. Kis léptékben, ugyan de azért mégiscsak:-D Az úton…..
bicajosblogom Ha már váltók:-D 2011.04.11 11:22:57
Értem én a kényelmességet, de azért ne már... Automata váltó   Az automata váltó nem egy új találmány, immáron évszázados innováció, de eddig nem alkalmazták széles körben a kerékpárok gyártásakor. 2007-ben a Shimano, egy ilyen váltóval…..
Reggel arra kelltem, hogy tudományosan gondolkodom a hatékony váltóhasználatról. Alapjában véve a dolog ugye nem bonyolult. Hegynek vagy dombnak felfelé és lefelé is adott, hogy az ember milyen fokozatokat használ. Ez nem igényel különösebb gondolkodást.Amin viszont eltöprengtem…..
 A neve Intense M9. Kapható nálunk is. Az alapfelszereltségű ára 740.000 HUF. Az egyik legkomolyabb versenygép.....
bicajosblogom Ezt is kipróbálnám 2011.04.10 20:04:00
 Ha van öregfiúk futam:-D  ..
bicajosblogom BAM-oltam ma is 2011.04.10 19:41:00
Hello!Aktuálisan biztonsági őrként dolgozom. Pénzt kell keresnem ugye. Szombat reggel betekertem a munkába, aztán lenyomtam a szolgálatot és ma reggel meg hazatekertem. Nem volt semmi különleges. Érdekes, hogy a BAM regisztrációs oldala alapból úgy gondolkodik, hogy aznap…..
bicajosblogom Linkesedek 2011.04.10 03:16:00
 Találtam egy oldalt, ami bár nem annyira bő, mint a bikemag, de tartalmaz érdekességeket.  Mellesleg innen érhető el Buruczki Szilárd saját blogja is.   Kiraktam a linket oldalra. ..
bicajosblogom Downhill 2011.04.09 22:55:00
Egy kis downhill életérzés.:-D Kérem szépen, ez is bicajozás..... ..
bicajosblogom Élek virulok 2011.04.09 13:58:00
 Hello!Teljes mértékben élek virulok. Nem tűntem el. A bicajos dolgaim háttérbe szorultak. Most elővettem őket egy kicsit, ennek örömére a blogot is folytatom. Mintha mi sem történt volna.A gépem még mindig ugyanaz. Gyakorlatilag semmi komoly baja. Az első váltón kell…..
Megnézve ezt a filmet egy számítógépes játék training bevezető pályája jutott az eszembe. Kapunk egy kóstólót, hogy mi várható később. Ezt a film mondani valójára lefordítva kaptunk egy kis kóstólót, hogy milyen is egy thriller. Tehát volt benne egy kicsi thriller is. Volt…..
Mai termés. Azt kell mondanom, hiába Adam Sandler keze nyoma és Will Sandler forgatókönyve( Adam öccse, vagy bátyja vagy apja vagy fia?) a film gyenge. A párom szokta a film egyharmadánál lelöni a lényeget, most nekem sikerült. Ő szimplán elaludt rajta. Lényeg az, hogy ez bizony…..
Megnéztük, végig talán nem izgultuk, de mindkettőnket lekötött. Egy klasszikus témát dolgoz fel, a mi lenne ha típusú kérdéskörben. Miszerint mi lenne ha egy földönkívüli létforma ugymond megfertőzné a típikus amerikai kisvárosi ember formákat.  A sztori nagyjából…..
Megnéztem. Nem moziban, hanem otthon. Azt kell mondanom, hogy hiába Ridley Scott rendezés, hiába Russell Crow. A film kevés, jellegtelen. Igazából a legnagyobb problémája, hogy történelmi film és nem kaland film. Szinte hajszálnyi a különbség, de ennél a történetnél szembeötlő,…..
A másik tegnapi darab. Egy horror, a thrillerhez közeli fajtából, azaz az idegekre hat, nem vérben tocsogós. Emberek, este néztük,sötétben és a helyzet az, hogy igen csak fostam. Egy nagyon-nagyon izgalmas és hatásos horror. Van benne történet, koncepció és erre tökéletesen jól…..
Tegnap két nagyon jó filmet is láttunk és ennek örömére egy nagy lórugás ihletet kaptam, hogy folytassam a blogot. Ugyhogy, mintha mi sem történt volna, ajánlom tovább a jó/kevésbé jó esetleg a nekem nem tetsző filmeket is. Eme darab mindenképpen megnézendő. Lassan kezdődik a…..
A hétvégi filmzuhatag következő darabja. Az újabb változata volt George Clooney-val. Igazából az már jelzés értékű volt, hogy a párom elaludt rajta én végignéztem. Hozzáteszem, hogy a film alapjául szolgáló regényt nem olvastam, de az első még a 80as években készült orosz…..
Pénteki eresztés volt. Hááát, izé. Ha valaki látta a Száll a kakukk fészkére című Jack Nicholson korai 70es(esetleg késői 60as) darabját felismer némi hasonlóságot. Biztos, hogy meglehetősen onnan szedte az ihletet. Hiába van benne a 90es évek közepének igen sokat…..