Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dyo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam én hogy a britek valahol bolond emberek, de azért a BBC egyik mai híre láttán majdnem ráestem a macskákra a röhögéstől: mintegy 30 000 brit háztartásban a mai napig (XXI. század, heló) fekete-fehér tévé elé ülnek le a népek esténként. A BBC és az ITV közös…..
Köszönötök minden kedves érdeklődőt az oldalon! Azért hoztuk létre az oldalt,mert Anti a Csillag születik meg nem értett sztárja! De úgy gondoltuk egy ilyen ember nem veszhet el a feledés homályában. Az oldalon folyamatos híreket szolgáltatunk Antiról, amellett hogy rengeteg…..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..