Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.dave

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..
Médiaviagra We Bring the Noiz! #11 2013.05.14 14:00:00
ROB – Haunted (Maniac) Az utóbbi idők egyik legbetegebb és legfurcsább horrorfilmjének meghökkentő ereje a sajátos operatőri munkán kívül az egész filmet végigkísérő, ördögien félelmetes dallamokban rejlik, amitől garantáltan végigszalad a hideg a hátunkon. Mintha csak egy…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem eddig tetszik ez az évad. Értem, vagy legalábbis érteni vélem a változtatásokat, élvezem, amikor a követhetőség kedvéért eggyé gyúrnak néhány (általában két) karaktert, ill. a helyszínváltozások logikája továbbra is szórakoztató…..
k.dave 2013.04.08 21:06:53
A mai napom se úgy alakult, ahogy eredetileg elterveztem. Úgy gondoltam, szépen kialszom magam, aztán délelőtt nekilátok az újabb Trónok harca évadnak. Igen ám, csakhogy miután tegnap idén először jutottam haza a családommal a szüleimhez, az este hosszadalmas, jóízű…..
A hazai viszonylatokhoz képest az utóbbi egy-két évben egész szép számmal szállingóztak be a sorozatgyártás fellegvárából és egyéb más országokból származó aktuális szériák. Ráadásul még olyan is akadt, amely a kinti premierdátumhoz képest időben alig maradt el  -…..
k.dave 2012.11.20 15:01:57
Nagy várakozással ültem a TV elé a héten, hogy bepótoljam elmaradásom a Bourne-trilógiával. Ez után a 119 perc után már nem valószínű, hogy a maradék két részt is megnézem.        A sztorit valószínűleg ismeritek: kifognak egy csávót…..
Wapang - Filmkritika Elindultunk... 2011.05.19 19:02:00
Nagy nap ez a mai, hiszen elindítottuk a Wapang - Filmkritika oldalt.Azon leszünk, hogy a weboldal hasznos legyen mindazoknak, akik szeretik a filmeket, sőt rajonganak értük. A kritikáinkkal, előzetesekkel szeretnénk segíteni a filmek közti választásban és egyúttal kiírni magunkból…..
Olyan sorozat nincs a Dróton kívül, ami egy teljes évadon át fent tudja tartani azt a magas színvonalat, amit a nézők elvárnak tőle. A Lost eddigi öt kiadásában is voltak hullámvölgyek, sőt, már a hatodikban is akadt olyan rész, ami gyengébb volt a többinél - a tegnap esti,…..
Kezdjük az eredményhirdetéssel: a Kutyás Lucy lángralobbantása kapcsán érkezett ötletek közül a sssserc lett a nyerő, gratulálunk ZooLnak, további teendőiről levélben értesítjük. (Egyébként jól futott még a flrummm és a süssssss is, a vicces kategóriában kiosztott…..
k.dave 2009.10.08 15:30:08
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
k.dave 2009.09.25 13:02:08
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
Titkon reméltem, hogy a Lost idei évada megcsinálja a lehetetlent, és jelentős színvonalesés nélkül abszolválja a 17 részt, amit erre az évre szánta a készítők, sőt, drukkoltam is ennek, mint kisgyerek a karácsonyi biciklinek izomból, de valahol legbelül tudtam, hogy ahol…..
Mivel tegnap elkövettem egy óriási böszmeséget odaát a sorozatjunkie-in, és lelőttem egy későbbi rész egyik poénját, most különösen óvatos leszek és még a promót is a tovább utánra teszem, nehogy az eheti részről alkotott véleményemet. Az említett bakiért itt is…..