Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekzs (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Biznisz long 2009.04.22 10:50:00
A MÁV ismét fejlesztett. De minek? Akinek van pénze, az nem fog vonattal menni 70%-ban. Aki 2 országon keresztül utazik, az meg nyilván repülővel fog, hiszen az gyorsabb, olcsóbb(?). Tehát összegezve megint csinált a MÁV egy parasztvakításnak kiváló szolgáltatást, amit az utasok…..
Győr – Pénteken tartják a felújított győri vasútállomás hivatalos átadó ünnepségét. A munkálatok több mint 10 milliárd forintba kerültek, de akik keveset járnak a győri pályaudvaron, azoknak nem biztos, hogy kiböki a szemét a néhány újítás. A kisalfold.hu most…..
ekzs (törölt) 2009.03.14 07:32:26
@Ákibard!: "Az épület valóban nem túl szép, de kis ráfordítással össze lehetne hozni 1-2 új dolgot. Talán egy Wc és utaskomfort létesítmények jól jönnének, büfé, ügyfélszolgálat, rendes váró."

Ne haragudjatok, de szerintem az egész épületet lekéne dózerolni. Voltatok már bent? Pár napja voltam, annyira nem volt hideg, de mégis az összes széken csöves feküdt/ült. A restiről inkább nem beszélek, a büfé is világszínvonalú. Ha a metrót is átadják, ez lesz a budai Kőbánya-Kispest?
Új MÁV blog Nem szűnt meg a blog 2009.03.12 22:13:00
Hamarosan jelentkezem és újra dübörög a blog. Ezt garantálom!Sokan kérdeztétek mi történt, mi a helyzet. Októberben átadtam a szerkesztést BkvFigyelőnek, mivel a fiam születése és egyéb dolgok miatt nem tudtam annyi időt szánni a blogra, amennyit megérdemelt, megérdemeltetek…..
ekzs (törölt) 2009.03.13 15:40:01
@georgejr: Nem vagyok az a kommentelős típus, másrészt szoktam nicket váltani. Én csak arra emlékszem belőled, hogy volt egy ótvar dizájn, és a posztok teli voltak nyelvtani hibákkal, illetve ígérgetted, hogy majd ha lesz időd, akkor csinálod rendesen. (~2 éve folyamatosan...) Olvasni fogom mind a kettőt, és várom a fejleményeket.
Egy évvel az eddig sikertelennek bizonyult vasutas-gördülősztrájk megindítása után, új fogásokat próbál ki a Gaskó István vezette Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ); például a tagok SMS-ben kapnak majd értesítést a sztrájk megkezdéséről – írja a…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
A 2009-ben - a litvániai Vilnius mellett - Linz viseli az "Európa kulturális fővárosa" címet. Azok a városok, melyek ezt a titulust elnyerik, általában jelentős infrastrukturális beruházásokba kezdenek, és ez az esetek egy részében kihat az adott város közösségi…..
Egy 17 éves magyar fiú nyerte a hannoveri terepasztal-versenyt a „Magyar valóság” című alkotásával. A fiatal a szerelvényeket falhoz csapkodta, vízbe tette őket, hogy jó rozsdásak legyenek, majd graffitiket festett rá. A mosolygó kalauzok száját is lebiggyesztette, és…..
ekzs (törölt) 2009.01.21 22:03:15
@blogszemle: jaja, én is bemásoltam az index fórumra, még onnan is leszedette :D
 Nemrég írtam a tanárverésekről egy posztot, s meglepett, hogy a viszonylag kevés hozzászóló közül többen is megemlítették, hogy őket bizony a tanárok verték diákkorukban. Én nem gondoltam, hogy ez ilyen általános jelenség volt, merthogy engem is jó párszor megvertek, de…..
Subba Magyarország kétezer-nyolc 2008.11.30 22:05:00
Az alábbi képet olvasónk küldte be, kapott érte egy köszönő emailt. Igazán megéri nekünk vicces fotókat küldeni! A felszerelés okára szemét lelkünk egy magyarázatot talált, valami altesti baleset történhetett ami miatt mellőzni kényszerült hősünk a dzsogging…..
ekzs (törölt) 2008.12.01 08:07:55
Néhány napja felröppent a hír, hogy a politikai aktivista dán szobrász, Jens Galschiot harminc bronz hajléktalanszobrot fog felállítani az EU fővárosaiban, így hívva fel a figyelmet a fedélnélküliek problémájára. (Az elsőt már kicsit meg is reptették első osztályon…..
ekzs (törölt) 2008.11.26 15:08:29
A Dunaszerdahely-Slovan mérkőzésen történtek természetesen nem maradhatnak szó nélkül. Időközben a szélsőjobboldali portálokon egy magyar szurkoló halálhíre terjed, az Új Szó honlapján pedig már megtekinthetőek a rendőrattak képei. A szlovák nagykövetség előtt spontán…..
MTI2008. október 4. 18:35Befejeződött a Tarka Magyar rendezvényMintegy ötezer ember vett részt a Tarka Magyar! címmel az erőszak és kirekesztés ellen meghirdetett demonstráción szombaton a fővárosban, a megmozduláson jelen volt Gyurcsány Ferenc kormányfő is és az egybegyűltekkel…..
Kacsa nevű olvasóm által ihletve eljutotta odáig, hogy pro és kontra érveket gyűjtsek hozzánk, és a MÁV Start szolgáltatásához a Budapest-Gödöllő viszonylatban.HÉV:Pro:Vonataink pontossága forgalmi zavar nélkül 99%-os. Ettől eltérés gyakorlatilag munkanapokon még…..