Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyoztes

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretve tisztelt fővárosi vezetés!Oppardon, lehet ebből nem ismertek magatokra, nekifutok újra:Hé, parizerzabálók!Igen, ti, ott a Nokia dobozok mögött. Tudjuk, hogy Ingyen Csabi lázálmának számolgatása sok időtöket elrabolja. Azt is megértjük, hogy rátok szakadt az ég, mert…..
gyoztes 2010.05.14 07:35:51
Pár hónappal ezelőtt, még a téli tenisz szezon alatt (!) arra jöttem mindig haza (!) M0 -> körforgó irányba. Akkor még nem voltak ilyen csúnya nagy beton elemek keresztbe, csak kisebbek, amiket simán meg lehetett kerülni. Aztán amikor kirakták ezeket a szépségeket, akkor kerültek a végére a nyugdíjasok, ahogy az előző kolléga már megvilágította. Egyszer volt is egy kis nézeteltérésünk, mert nem akart kiengedni (!) a másik oldalon. Elég magas szinten zajlott a beszélgetésünk, és a végén abba maradtunk, hogy ha mutat nekem _bármit_, ami arra utal, hogy ez egy építési terület, akkor hozok neki annyi sört, amennyit nem tud meginni egy hét alatt. Hát nem vittem, mert még egy lapát sem volt sehol, nemhogy munkagépek. Ez kb. olyan márciusban volt. Akkor már kész volt minden, csak festeni kellett a szaggatottat.

Amúgy szánalmasan keskeny, és sikerült egy puszta közepére kanyart építeni. Jó lenne, ha azt megmondaná valaki, hogy miért megy az egész út 10 méter magasan? Mi ez, mágnesvasút? Hihetetlen.

Arról nem is beszélve, hogy most hogy fogok átmenni az erdőbe sétálni?! Mert arról elfelejtettek gondoskodni. Ja, és festettek egy szép dupla záróvonalat a házak elé, amit később kiegészítettek szaggatott vonallal (!), a jobbak még egy elválasztó szigetet is kaptak a házuk elé, hogy nehogy már meg tudjanak állni a saját házuk előtt szabályosan.

Amúgy jó lett, és működik, de én sem értem, hogy mire/kire kell még várni.
Mostanában többször is hallottam befektetők szájából, hogy a befektetési alapok kiválasztásánál komoly figyelmet szentelnek annak, hogy mennyi pénz áramlott be vagy ki az adott alapból. „Ez most jónak tűnik, sok pénz ment bele.” „Gondolkodom ezen az alapon, de…..
Egy érdekes infóval lettem gazdagabb a múlt héten, ami ha nem is jelenti a megváltást, de legalább gondolkodtatóba ejtheti a magam fajta konzervatívabb befektető palántát. Talán a legegyszerűbben úgy lehet felvázolni a helyzetet, hogy a világ legnagyobb gazdaságában, Amerikában…..