Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raphael

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
Vastagbőr Hotel az udvaron 2009.04.08 14:01:00
Egyszer volt, hol nem volt, Rogán Antal kerületében, a budapesti ötödikben történt, hogy egy vállalkozó hatemeletes hotelt álmodott egy bérház udvarára. A lakók berzenkedtek, tiltakoztak, de a hivatalok nem adtak helyt a panaszoknak, a vállalkozó terveit szabályosnak, ötletét…..
Tutiügyi megmondóemberünk New Jersey-ben költi az amerikai adófizetők pénzét és termeli az amerikai GDP-t (köszönjük!), így ma én mondom el nektek, hogy mit kell gondolni a Helyesről és a Helytelenről. Az a helyzet, hogy az előrehozott választás katasztrofális helyzetbe sodorná…..
raphael 2009.03.31 01:13:24
@beleszolok: Nem nehéz...ha egy párt majd jövőre kétharmados többséggel a kezébe fog kormányozni,mindent megváltoztathat a saját érdekei szerint,akár az alkotmányt is,a választási törvényt, a pártfinanszírozást,a közmédiák elnökeinek,az alkotmánybírák,a bírók,a főügyész,a köztársasági elnök választását ...mindent.És ki ne élne ilyen hatalommal a kezében?Már nem kell majd mindenféle torgyánokkal egyezkedni.
raphael 2009.03.31 01:58:28
@beleszolok: Hát,a fidesz körül fellelhető sok egykori mszmp-snek (pozsgai,szűrös,martonyi,stumpf,matolcsy,járai,csintalan,stb.) csak meg kell keresni az egykori orosz kapcsolataikat,és akkor biztos kiadják gyurcsányt.
raphael 2009.03.31 02:15:12
@beleszolok: Látod,elég egysíkúan gondolkodsz.Azért mert felhívom a figyelmet,hogy a jobboldalon ugyanannyi egykori kommunista van,még nem azt jelenti hogy bármilyen szinten is egyetértenék,vagy támogatnám a mostani kormányt.Gyurcsány szar,de ettől az eljövendő Népvezér még nem lesz jobb.Sőt...

Amúgy még adalékként: "Pozsgay Imre, a Hazafias Népfront elnöke és a reformkommunista KISZ-esek 1988-ban létrehozták a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsát (Miszot), amelyhez kísérletképpen a legitimációját kereső alternatív Fidesz is csatlakozott. A tanács elnöke Stumpf István(Orbán tanácsadója) volt, két alelnöke Gyurcsány Ferenc és Langmár Ferenc (KÉSŐBB Fidesz) lett."

Egyik sem jobb mint a másik...egy helyről jöttek,néha cserélgetik egymást....A külünbség köztünk hogy én ezt látom,és egyiket se szeretem(bár valamiért te ezt próbálod rám erőltetni).te pedig azt hiszed hogy a magyaros nemzetieskedő álcába bújtatva a lopás és a hataloméhség másmilyen lesz.Hát nem.
Olyat fogunk játszani, hogy részletesen vagy kevésbé részletesen, de bemutatunk építészeket, akik alapvető hatással voltak Budapestre. Az újságírásra szokás mondani, hogy maximum kettő ember írja az összes cikket, mindenki más csak ezeket veszi át - Budapesten is eldurran…..
Egy kutya, egy szobanövény, és egy hajléktalan életét is megmentette Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egy kedd reggeli sajtótájékoztatón. Úgy tűnik, Budai Bernadett kormányszóvivő összeesése óta a kormányfő csak jót cselekszik.A rendkívüli sajtótájékoztatón a…..
Sajnos többször futottam bele olyanba, hogy bár a hirdetésben és az azt követő telefonbeszélgetésben erotikus masszázs szerepelt, amit a helyszínen kaptam, az sem erotikus nem volt, sem pedig masszázs nem volt. Lehet itt valami hatalmas nagy össznépi tévedés, esetleg…..