Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flegmadogs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb a kabai üzemről volt szó. Elküldtem a cikket a EM-Bioetanol Kft. hivatalos e-mail címére, de sajnos válaszra sem méltatták. Lehet, hogy már senki sem nézi a leveleket, vagy nem foglalkoznak azzal, mit írnak róluk.  Sajnos ez is csak alátámasztja a gyanúmat, hogy Kabán…..
flegmadogs 2010.09.21 22:44:17
@MNOP: Lehet hogy téged az sem győzne meg?
Nálam alaphelyzet volt, az alkoholos üzem, ehhez szerettem volna illeszteni a nitrót.  Ahogy rendesen, a nitrósítást is az internet böngészésével kezdtem. Az áldozat egy kétezres klasszikus Saab 900 turbo, megpróbáltam hát az összes fórumon végignézni, mi ezzel az autóval a…..
flegmadogs 2010.06.08 21:34:47
@Jermann Kálmán: A nitrót nem feltétlenül kell a padlógáz mellett adagolni, a padlógáz = nitró rossz megoldás.
Egy olvasónk a legutóbbi E85 töltőállomás listához kiegészítést küldött. Ezek szerint Pest megyében még tovább bővült a hálózat. Utazásai során mindig figyeli az alkoholos kutakat és tapasztalatait összevetette a Hungrana honlapján közzé tett listával. Ő is és többen is…..
A most érkezett friss adatok szerint - 2009. 06. 26-án - az E85 üzemagyagot kínáló kutak száma 45. Kereshető változatban, szolgáltatásokkal, árakkal kiegészítve a holtankoljak.hu oldalon lehet megtalálni a listát.A listával kapcsolatban jött néhány olvasói levél, és én is…..
Amikor a reggeli első telefonáló egy rendőrhadnagy, az általában nem a legjobb jel. A Saab 900 Klubot kereste, és egy telephely-felszámoláson talált Saab 99-esről beszélt. Először azt hittem, hogy információt szeretne az autóról.  Aztán kiderült, csupán egy rendes…..