Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziszamisza

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedveseim. Nem ismerem ezt a Dixit. De elég agyament egy tyúk lehet. A nős pasi ügyben sem igen tudok tanácsot adni, mert ebbe a slamasztikába ez idáig nem keveredtem. Vagyis volt már nagy szerelmem, aki nős volt, de (mit csináljak, ilyen mázlista vagyok), tíz perc múlva be is…..
Érdekes dolgokat hoz az élet. Miközben mindenki egyre nagyobb előszeretettel hivatkozik a jogaira, közben ugyanekkora, ha nem nagyobb intenzitással feledkezik meg a kötelességeiről. Ez aztán általánosan terjed a társadalomban, mint valami furcsa fekély, és lassan már ott tartunk,…..
Sziszamisza 2009.01.15 11:59:16
@azazello:
Azért mert nem engedem majd meg a gyerekemnek, hogy mondjuk például szétüsse a másik gyerek fejét egy kővel, emiatt például majd nem fog szavazni menni? Ez meg milyen összefüggés??
Sziszamisza 2009.01.15 12:49:24
@azazello:
sztem pedig az, hogy nem engedek meg mindent a gyerekemnek majd, nem egyenlő azzal, hogy nem engedem önállóan gondolkodni... Legalábbis nálam nem egyenlő.
Ha Nálad igen, hát erre nem tudok mit mondani...
Hóbelevanc MSN vírus 2009.01.06 16:00:00
A jelenség nem új, de éppen annyira aktuális, mint amikor először tűnt fel a neten ez a praktika. Éppen ezért látom szükségesnek, hogy írjak róla, hátha többen el fogják kerülni azt, hogy bekapják a horgot, és megfertőződjenek. A mai napig előfordul, hogy saját MSN…..
Megszavazta a Tisztelt Ház a képviselők költségtérítésének megadóztatásáról szóló indítványt. Az MSZP által benyújtott javaslat, amit név szerinti szavazással kivétel nélkül támogattak a képviselők, az egész magyar politikai elit jellemző példája. Álságos, populista…..
Visszafogott, fiatalos, elegáns. Fene gondolta, hogy a BKV-ellenőrök új formaruhája kapcsán egyszer pont ezek a jelzők jutnak majd eszembe, pedig megtörtént. El kell ismerni, a Makány Márta for BKV kollekció rendben van, a BKV idősebb és fiatalabb dolgozói is nyugodtan belebújhatnak…..
Hóbelevanc Hóbelevanc birthday 2008.10.12 13:35:00
Hát ezzel a posttal eljutottunk odáig, hogy a Hóbelevanc elmondhatja magáról: túlélte az elmúlt évet. Pontosan 1 évvel ezelőtt ezzel a beköszönő bejegyzéssel megkezdtem az ámokfutást. Lássuk hogyan is telt el ez az idő, tekintsünk vissza a múltba egy kicsit. A blog lényegében…..
Sziszamisza 2008.10.13 09:05:52
 Bárcsak így lenne!"1993. február 12. - Nyékipusztánál egy pörbölyi iskolabusz a vasúti átjáróban, ahol a fénysorompó nem működött - a ködös időben, a buszvezető és a mozdonyvezető hibájából - összeütközött a Kiskunhalasról Bátaszék felé haladó…..
Hóbelevanc Kövesd a fehér nyulat 2008.10.04 09:00:00
,azaz Follow the White Rabbit. Mondta volt ezt maga „A Mátrix” a mi drága kiválasztott Neo barátunknak, abban a bizonyos majd’ 10éves filmben. Na persze sem a Wachowski testvérek, sem a rendező, sem pedig a nagy Morpheus nem gondolt még ekkor a Kínából származó,…..
Hóbelevanc Többen lettünk 2008.10.02 14:00:00
Szeptemberben a lelkes kis csapat kitett magáért, és úgy érzem jelentősen kiszínezte a blogot a többiek jelenléte. Ezt a színes ceruza készletet bővíti most egy szőke darab, Sziszamisza. Ahogyan az Iwiw adatlapján elmondja magáról a legfontosabbat, annál jobban én sem tudom…..
Belegondoltunk-e már valaha, hogy életünk során, ha bármi komolyabb dologba vágjuk a fejszénket – legyen az lakáshitel, autóvásárlás, telefon előfizetés, jogosítvány szerzés – ,szinte mindenhez igazolnunk kell magunkat. Bizonygatnunk kell, hogy hosszú éveken át…..