Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ag3ssor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezd visszakúszni ez a nyomorult covid. Ha nem akarjuk, hogy tavaszra legyen újabb tizenötezer halott, talán tenni kellene ellene. Most maszk nélkül rohangálnak a népek a plázákban, tömegközlekedésen, hivatalokban. Terjed a feztőzés stikában rendesen. A drága jó magyarok és kormányuk valahogy…..
  Nem kell félni, olvasóink a következő hetekben se maradnak fogyasztáscsökkentő és teljesítménynövelő csodaszer nélkül. A mai nappal megkezdtem az olajleválasztó bödön tesztelését; ötezer forintos befektetés a tisztább bolygóért. Munkaköri kötelességünk, hogy…..
Ag3ssor 2020.12.02 09:40:04
@s_bernie: Szerintem nálad annyi történt, hogy mivel túl sok volt a rittyó a bödönödben, ezért a vákuumcső beleszürcsölt szépen a dzsuvába, és töményen égette a motor. Ezért volt a nagy füstölés, nem a szimmering miatt.
A kartertérben elvileg nem lehet túlnyomás, mert a szívócső nyomása miatt depresszió alakul ki a bödönben. Szerintem olyankor berántja max az olajat belőle.
Persze mindez akkor igaz, ha a kartergáz kivezetés nincs eltömődve a motor oldalán, és/vagy a szívócső vákuumcsöve ép.
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
  Örök kérdés. Mi az, ami belefér a családi költségvetésbe, ha egy fokkal jobban szeretnénk érezni magunkat a kocsiban. Egyáltalán mit jelent az, hogy „prémiumautó”? Az, hogy újonnan 15 millióért tekerhető kormányt és utcára néző ablakokat kapunk, az egy dolog. De vajon 20 évesen mit tudnak ezek a…..
Ag3ssor 2020.09.20 09:20:47
@Ződ2000: Az autók állapotát nem kilométerben mérik. Abban távolságot mérnek, esetleg futásteljesítményt. Ami semmit nem árul el az autó állapotáról...
Vannak az életben kevésbé, közepesen, illetve botrányosan szar időzítések. Nem tudom melyik kategóriába sorolható eme prominens műsornak a harmadik évadát éppen akkor bemutatni, amikor munkahelyek ezrei sorolnak nap mint nap a gazdasági vágóhíd bejárata előtt kígyózó sor végére, és a világon az…..
Egy test, egy lélek, ásó, kapa, nagyharang, mindhalálig együtt. Majdnem mindannyian úgy érezzük, erre vágyunk, és szinte biztos, hogy megtapasztaljuk előbb-utóbb: ezt az összeolvadást a párkapcsolatunkban lehetetlen véghez vinni. Úgy érezzük, csak nekünk nem sikerül. Mindenki…..
Ag3ssor 2019.05.27 10:40:06
Néhány dolog, amit tükrözi a jelenlegi párkapcsolatomat, ami sok év után az első komoly, komoly szándékokkal... Hozzáteszem, hogy mindezt meg lehet beszélni a hölggyel, mert elég intelligens hozzá.... Szóval!
-Nem foglak feltétel nélkül szeretni! Igen, ha belekényelmesedsz, elhanyagolod magad/minket, türelmetlen leszel, boxzsáknak használsz más sérelmeid kompenzálása végett, akkor először jelezni fogom a nemtetszésem, adok esélyt nekünk, de ha nincs változás, akkor bizony el foglak hagyni. És kérem, hogy te is így állj hozzám!
-Szólj, ha valami nem tetszik! Már az elején! Amiről tudod, hogy a lila köd elillanása után nem fogod tudni tolerálni! És is fogok ilyenért!
-Legyen külön töltött idő, barátokkal... Nekem is, neked is!
-Hagyjuk meg egymás intim-szféráját! Egymás teste ne legyen természetes, hanem legyen egy jeles alkalom mikor előkerül!
-Ne tekints rám a tulajdonodként! Én sem tekintek rád úgy! És ha valamiért mégis elszállna a ló velem, akkor kulturáltan figyelmeztess! Én is meg fogom tenni!
-Bármin is vitázunk, vagy haragszunk egymásra, az ne az egymás iránti elköteleződésünket ingassa meg! Ne az legyen, hogy "haragszom és most nem szeretlek", hanem a "szeretlek, de most kurvára haragszom!"
-Minden pillanatban úgy élj velem, hogy tudd, egyáltalán nem biztos, hogy együtt fogunk maradni! Legyen ez a cél, de egyikünk se csak erre tegye fel a jövőképét!

Én már nem hiszek abban, hogy örökké az enyém leszel... Nem is az a célom! Az a célom, hogy saját józan belátásod alapján velem akard, és velem is éld le az életed!
(Egy FB-poszt apropóján) Schiffer ott volt Bálványoson, alkotmánybírákat adott, sosem fenyegette a NER és a parlamentjének legitimitását, semmit nem ért el az LMP egyetlen lényeges mutatványában, az aktanyilvánosság követelésében. A politikában a szimbolikus gesztusoknak és pozíciónak sokkal…..
Ag3ssor 2018.05.08 21:52:05
@Pop40: Bravó!

Miért ne szavazhatna meg olyan alkotmánybírákat, akiket alkalmasnak talál? Csak mert a Fidesz is rájuk voksol? Kemény lehet a családodnak ilyen primitív gondolatvilág mellett...

Meg milyen ellenzéki összefogás? Gyurcsánytól Vonáig? Meg egy Schifferrel, aki Gyurcsány után azt mondta, hogy "lehet más a politika".
Te sem vagy egy elvember ezek szerint.
Mindegy, csak a Fidesz ne... De mi igen?

Ha a hőn áhított összefogás megvalósult volna, most 4/5-öddel várna a Fidesz a következő négy évet...