Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mouseear

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Végre nem dohányzom!" Első nap 2012.06.02 22:33:00
Elkezdődött. Ma lezajlott, illetve nemsokára lezajlik az első nap. Egyelőre számomra könnyebben megy, mint gondoltam volna. Ritkán jut csak eszembe a cigaretta, és nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá. Offtopic. Ígértem tegnap adatokat. Nos, a vérnyomásmérőm fogalmam sincs hol…..
2012. június 2-án nemdohányzó leszek. Éppen ezért az utolsó napot annak szentelem, hogy elmeséljem, milyen érzésekkel vágok neki a kalandnak. Elmondom, mióta dohányzom, milyen kísérleteim voltak eddig, hogyan készültem a mostani leszokásra, és az adataimat. Körülbelül 15 éves…..
Ikarus projekt Változtatások #6 2010.02.06 15:19:00
Előre is elnézést kérek minden olyan szakitól, és autószerelőtől, aki _tényleg_ tudja mire való a futómű, én csak amolyan megfigyelőként, szponzorként szerepelek autóm életének jobbra fordításában.            …..
bá! El kell mondjam, hogy k*rva nagy bajban vagyok, mert egy jópár évvel eltolódott a buszépítős terv beizzításának időpontja, és nem nagyon tudom, hogy addig vajon miről fogok írni. Álmokból, tervekból elképzelésekből, még most is tele a padlás, és kicsit se szegi kedvem,…..
Békés és eredményes életet! Rengeteg izgiség történik manapság, így alig marad időm foglalkozni blogom széles rétegeket megszólító tömegével. Mostantól minden másképp lesz. Ugyanolyan ritkán fogok írni, de tök másról, mert az ÉLET közbeszólt és…..
Ikarus projekt Romás #2 2009.09.22 13:39:00
Ismét itt!Kedves köz, fejlemény van!Gondolom nem kell elmondjam, hogy mennyire felzaklatott ez a pompás esemény, és mindenképpen utána akartam járni, hogy mennyire kell komolyan venni ennek az alaknak a fenyegetését.2 emberrel is sikerült beszéltem, akiknek már volt dolga a CSŐSZszel,…..
Ikarus projekt Romás 2009.09.17 15:28:00
Helló helló Dühös bejegyzés következik. ...mert nem vagyok se rasszista se antiszemita. Ezt leszögeznám már az elején. Had osszam meg élményeimet melyekhez Magyarország legnépesebb kissebségének egy tiszteletbeli tagja segített hozzá. Pilisen játszódik a történet: Egy napon,…..
Mouseear 2009.09.23 17:14:58
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..
Mouseear 2008.12.21 09:46:11
Gondoltam, mint lelkes olvasó, én is írok lassan.
A macskatartás legnagyobb hátulütője: "egy macska csak a következőhöz vezet" (Hemingway)
Soha nem akartam macskát. Alattomosak, kétszínűek, kezelhetetlenek, karmolnak...
Aztán beleegyeztem.. jó, végülis egy bújos kis vörös...
Így lett két és fél éve Kópé, a tökéletesen aszociális szürke házimacska. Sebaj, ha már van, én megnevelem. Ledobálom az ágyról, orrára csapok ha felmegy az asztalra.. Mindezt remekül elértem... Amikor észrevettem. HA tudta, hogy nem látom, vagy alszom... Feladtam. Minálunk a macskának mindent lehet. Egyszerűbb, ha hagyom neki, mint saját kudarcomként megélni, hogy tojik rám:)
Két év telt el. Sokat dolgozom. Iskolába járok. Igen, Kópé unatkozik. Lelkibeteg. Szobamacska... Jaj, de sok az ingyen elvihető kiscica hirdetés... Hátha egy kis társ...
Ahol egy elfér, elférne végülis kettő is...
Így lett a Rumli. Mostmár ketten másznak az ágyba, asztalra. Jelenleg pilótakeksz morzsában úszik a lakás... kicsomagolták... A karácsonyi ajándék bor tetejét megcsócsálták... Letépték a függönyt. Leszedtéka polc szélére dekorációként ragasztott boákat. Szörnyek, istenbizony, szörnyek.
De nem adnám őket mégsem semmi pénzért senkinek.
Mindenesetre, ezzel vigyázz... mikor először merül fel benned a gondolat, hogy a macskád magányos...Igyál két sört, és felejtsd el, de rögtön. Mert végeláthatatlan lavinát indítasz el. Mint a tetoválás.. abból is csak még egyet... az még belefér...
"Ööö... akkor most így jártunk". Ádám az őszelő legügyetlenebb adatszerzős sztoriját meséli el, a balfácánnak a telepített szoftverek listájára fájt a foga, amit egy telefonnal akart volna megszerezni, sikertelenül. Történet alant: megosztom veletek az év…..