Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolti.DNS

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, úgy gyógyul ez a gyerek, hogy nem is igaz. Vége a kábaságnak, sok alvásnak, hihetetlen sokat mocorog, oldalára fordul, megfogja a lábát, egyre szebben emeli a fejét, bár még mindig ez a legnehezebb. Egész nap úgy vigyorog, hogy öröm nézni. Tegnap már megivott 20 ml…..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
f1 Schumacher megsimogatta Nilát 2010.03.24 10:05:00
A hétvégi ausztrál futamra készülő bajnok delfinekkel úszkált az ottani Aranyparton.Még múlt hét közepén járt a Brisbane-környéki Sea World-ben, de a képeket, amiken Nilával pózol, csak most adták ki. Nagy állatbarát, kutyái vannak, régebben volt hogy még versenyre is…..
Hétfőn szerződtette a brazilt a Williams, így jövőre is lesz helye, átlépi a 300 F1-indulást, épp nálunk ünnepel.A brazil 288 GP-nevezéssel fejezte be a 2009-es szezont, tavaly döntötte meg az addigi csúcstartó, Riccardo Patrese 256-os rekordját. Bár nem indult el mind a 288…..
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
A fenti képen Georgina pasija és két macska látható. "A két kiscicát a Farkasréti temetőben találtam. Az etetésben és a tisztogatásban a párom nem vett részt, viszont teljes nyugalommal tűrte, hogy tévézés közben a két szörnyeteg mászókának használja. A két cica…..
A Ferrari exbajnoka részt vett a spanyol kiválasztásában, szívesen fogadja.”Fernando a Ferrarinál, nekem ez nagyon tetszik. Bevontak a döntésbe, kezdettől fogva támogattam a megszerzését. Biztos vagyok benne, jól fogja magát érezni velünk, isten hozott, Fernando” –…..
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..
Megcsaltalak Éjszakai műszak 2009.08.13 13:52:00
Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni…..
Subba Temetetlen múlt: K1 2009.02.18 12:10:00
Erre emlékeztek még? Mivel mostanában minden tele van '80, '90-es születésű emberrel, mindenhol ők rohangálnak és természetesen övék a világ, hát kötelességünknek érezzük, hogy egy picit adjunk nekik abból amiről lemaradtak. A részben szereplő férfi annyira időtálló,…..
Lehet, hogy harmadszorra is szívat celebeket az RTL. Kolosi Péter az Origónak adott interjúban mondta el, hogy elképzelhető, hogy jövő összel elkészítik a Celeb vagyok harmadik szériáját. Nem lesz könnyű olyan karaktert találni, aki utoléri Gjon Rambót, tesszük hozzá…..