Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quentin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint mindig, most is a védettségi játék utáni önfaszszopásba átcsapó örömfesztivál, illetve a másik oldalon a búval történő megbaszódás van premier plánéba tolva. Buwayáéknál az a plusz öröm oka, hogy bebizonyították, vagy ahogy Pumped Gabo mondaná, odatették a…..
quentin 2017.09.13 21:12:53
@fujimo: Nem szoktam gyakran hozzászólni, de most már muszáj megkérdeznem. Neked ezért fizet valaki, hogy ilyen bő nyállal szopkodd Feri faszát? Végigolvastam az összes kommentedet, de ez már kezd lassan kellemetlen lenni...
quentin 2017.09.13 21:23:34
@fujimo: Nem érzem rosszul magam, csak ilyen féktelen ömlengést utoljára a 90-es évek közepén olvastam utoljára a BRAVO-ban az éppen aktuális foszenekar rajongóinak szemszögéből. Szíved joga, tőlem magadra is varrathatod. Szokatlannak tűnt, mert ezen a fórumon nem jellemző az ilyen elvakult rajongás :)
  Drámai drónfelvételekben látjuk a Fülöp-szigetek egy részét, város, hegy, felhő, utca, zoom, lemegyünk a betonig, tuk-tuk, dzsipni, taknyos orrú kisgyerek, és négy, a környezetből kilógó fehérember, akik elszántan és láthatóan a szerkesztők utasításának megfelelő tempóban és testtartásban…..
Attila hiába próbált beszuszakolni egy százast a parkolóautomatába, miközben ott küzdött, pár másodperc alatt jól megbüntették. A sztori alapján valószínű, hogy direkt figyelték, aztán villámgyorsan lecsaptak. Kevesebb, mint negyedórával a bűvös délután 6 óra előtt.…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..