Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Schmitt Pál doktorijának eredetiségét vizsgáló bizottság jelentéséről a hvg.hu megállapította, hogy azt egy bolgár szerző mesekönyvéből másolták ki, csak az eredeti mesében a hosszú farkú rókát kicserélték Schmitt Pálra és rövid farokra. Amint a hvg.hu több hónapnyi…..
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc 2012.03.27 12:38:05
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc 2012.02.06 14:00:08
Az esetről egy DTK által SP LP CD-jének DVD-mellékletére IRL készített interjúban beszélt a HVCS. "Éppen BFF-jeimmel, az AFC-vel, a BNF-fel és MM-mel néztük az RTL-en HD-ben az FTC-PSG-t a VIP-ben, egy nagy LCD-n, amikor megtámadott egy WAG." - mesélte a PPP-konstrukció…..
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc 2012.01.20 15:16:13
@gyorossyerno:

Pl.

DTK ( D.Tóth Kriszta )
VHK ( Vodka-Hubertus-Kóla )
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc 2012.01.20 15:18:41
@Dr. Megmondom Én A Tutit:

Ja igen:

LP = bakelit
VBK = vörösboroskóla
AFC = Anti Fitness Club
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc 2012.01.20 15:22:37
 Tiltakozók ezrei vonultak utcára szerte az Egyesült Államokban, így fejezvén ki ellenérzésüket George Lucas módosításaival kapcsolatban. A nemrég napvilágot látott, újragyártott posztereken ugyanis Luke Skywalker frizuráját teljesen megváltoztatta a rendező - mint…..
Most már úgyis mindegy a svájci franknak: a kormány bátran beszól, és a lakosságot is erre bátorítja. „Kapja be az IMF!” „Öltönyös majmok” „Deutsch Tamás szerint ki a faszok vagytok?” Ilyen és ehhez hasonló beszólásokkal telt meg az a hatszáz…..
Prof. Dr. Habil Megmondom Én Phd,CSc,DLA,DSc 2011.08.11 15:25:16
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..