Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rapa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
Rapa 2009.03.08 20:11:17
@Ubul1: Főleg, hogy én sváb vagyok és születésem óta Magyarországon élek. Viszont Te valami nagyon elnyomott kisebbség lehetsz ha így dobálózol a tót szóval. Tudod egyáltalán, hogy mit jelent? Nem éppen a felvidéki magyarok gyűjtőneve. Egyébként nem kell ommm kollégát szeretni, de ha egy kicsit figyelsz tapasztalhatod, hogy itt próbáljuk civilizáltan, EGYMÁS SÉRTEGETÉSE NÉLKÜL megvitatni a nézeteltéréseket. Ez a kultúráltabb rétegnek megy is.
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Talán a múltkori pozsonyi túrán beszéltünk a kollégákkal arról a jelenségről, hogy már önmagában komikus tud lenni egy ráfutásos koccanás. Személyi sérülés nincs, csak egy kis csatt, de az olyan esetlen-bénán, egyértelműen figyelmetlenségből kifolyólag. Naponta látunk…..
A jó előre meghirdetett találkozó ideje elérkezik lassan. Szombat hajnaltól vasárnap akármeddig az autózás betegei veszik birtokba a KertBelvárosi Vendégházat Móron. Örömmel vettem a jelentkezők aránylag magas számát, majd ahogy egyre csak fogytak a szabad szobák és jöttek az…..
Belsőség Hummer kerékbe törve 2008.10.20 20:33:00
A Belsőségről már ismert magyar Aprilia Motó 6.5 közösség egyik bandatagja, Krisz küldte ezeket a képeket.  Tesóm fotózta Londonban, az Objektum a saját... "kerekén" parkolt le. Azt mondja, hogy valami vékony tömör gumi van rajta, és egy szerecsen vezette. Húsz…..
Kétszer is jártam hétfőn Ferihegyen: egyszer korán reggel, családi ügyben, egyszer dél körül, immár hivatalból, hogy az önök szeme lehessek, kedves olvasók. A lényeg: mindkét alkalommal az M0-án mentem.   Dombnak fölfelé kapaszkodósáv nyílik Sok rosszat el lehet…..
Ezt kaptuk ma, film is van hozzá. Sajtóközlemény   Többszázezres bírság az indokolatlan használatért Sok a baleset a leállósávokon Az autópályákon nagyjából minden nyolcadik halálos baleset a leállósávon történik, pedig ezek a balesetek lennének a legkönnyebben…..
Chuck Norris alulmaradt, sajnos kedvenc nevünk, a Colbert híd is kiesett a szitán, de azért még mezei Megyeriként is szeretjük mi az új hidat. Annyira, hogy földi halandók közül ma elsőként sikerült rajta áthajtanunk gépi erőből, méghozzá nem is akármivel. Szolgálati…..
...de akadt egy kis probléma. ..
Rapa 2008.09.25 20:00:03