Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gubanc

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
Igen, tudjuk hogy egyfelől tinibálvány, hiszen a Blikk is megírta, de nem erre vagyunk kíváncsiak. Hanem hogy ki intézi, hogy ez a kislány egy fűműsoridős szappanoperában mutathassa be az új lemeze első dalát? És azt, hogy a Szombat esti lázba csak úgy berakják táncikálni egy…..
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..