Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugdíjas666

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg lehetett jósolni, hogy a múlt kísérteni fog a Fidesz esetében (is), korábbi fenenagy indulatukban túl sokat beszéltek gondolkodás nélkül. Pedig ma úgy néz ki, lett volna oldalak közötti egyeztetési alap az előző két ciklusban, gondolok itt a kedvezményes nyugdíjakra, a…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
Punnyadás van ezerrel, de Tóth Gabi és Gjon mindig gondoskodik egy kis szórakozásról, az egyik végigbőgi, a másik végighisztizi a nyaralást. Mi meg várjuk, hogy Kinter Oszkár végre megtörjön, bereccsenjen, de az soká lesz, mert főleg fekszik, mint akit ottfelejtettek pár napra, ha…..
Szerintem kevés aljasabb dolog van annál, amikor politikusaink külföldön gyalázzák egymást. Magyarországon már a "holló a hollónak nem..." sem igaz. Sőt! A holló csak a hollónak igazán. Mostani postom ihletője az a hír, mely szerint Orbán Viktor Brüsszelben az…..
 Eddig tartott volna a sikeres együttműködés, a szépkorúak és az európai értelemben vett konzervatívok stratégiai partnersége? A Stop.hu szerint ma délelőtt a Tisztelet Társaságának elnöksége a 2010-es választási szövetségi ajánlat elutasításáról döntött, sőt, a…..
Minekutána valószínűleg több tízezer kommancs nyugdíjasról van szó, ez a nyugdíjreform az államkasszának is jót tenne.Az én szerény javaslatom az, hogy ne adjuk ennyire olcsón a gazdasági fellendülést. Minden fillér számít, most amikor bajban van a haza! Mennyit kereshet Kun…..