Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RRichy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Egy kis Capital Partners 2010.02.25 10:00:00
Ez a videó zseniális (ki is rakom, hátha valaki nem látta), Fialával szólva: egy tizes skálán mennyire pofoznátok fel a csókát? Az megvan, hogy a cégnél mindennap volt "Sale"? Ez azt jelentette, hogy egy órán keresztül nagy zajjal mindenki fel-alá rohangált az irodában…..
Subba NE bámuld a csöcsöm!! 2009.09.29 10:49:00
Hát igen, tényleg ennyire egyszerűek vagyunk, egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket ha jó dudákat látunk, szolgáljon erre bizonyítékul ez a 104 darabos képcsokréta.             ..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
RRichy 2009.06.08 18:58:06
Igen! Én is pont így gondolkozom!
Szerintem simán le fog kopni a jobbik legérdesebb része, és marad valami selymes fasizmus. Ez egyáltalán nem baj, kell ilyen az országba, hisz tényleg a "multik" sanyargatnak minket (esetleg minket jobban sanyargatnak a többi országnál). Morvai pedig tényleg egy emblematikus figura. Jól beszél, könnyen érthető a mondanivalója (itt nem az beszédtechnikáról szólok). És még ráadásul jól is néz ki, mármint ami a magyar (női)politikai felhozatalt illeti. Így hát nem nehéz egy átlag magyarnak odaszavazni. Kíváncsi vagyok hogyan lesz ezután, és egy cseppet sem félek. Mert olyan galibát biztos nem okoznak majd, amiről a baloldal beszél.

Egy eredménynek örülök igazán, az SZDSZ végének! Itt az idő egy igazi hiteles liberális pártnak, hogy fellépjen a színpadra. Igény arra is volna...
Esetleg Gusztos lehetne a jó megoldás, mindenesetre én őt fogadom el leginkább az szdszből. De inkább jöjjön valaki egészen más, vagy inkább valami más.

Viktorék pedig nem alkottak most nagyot, hiába is a szép eredmény. Ezt a meccset az ellenfél veszítette el nem pedig a Fidesz nyerte meg. Ebből még bármi is lehet jövőre. Bár a legtöbb választói szavazat szinte garantált, no de az arányok?!? Az lesz ám az igazán fontos! Ugyebár "kétharmaddal" mit nem lehet megtenni? Az hogy ehhez kell e házasodni, az az igazán nagy kérdés.

Ó és drága Ibolykáék! Hogy sikerül ezeknek mindig? Vajon milyen arányú a fluktuáció az mdf-es szavazók körében? Van ember, aki 20 éven át mindig rájuk szavazott? Nemigen, hacsak nem személyesen Ibolyka, no meg Károly bácsi. Bokros lett volna a joker? Az ember, aki 5%-ot egymaga meggyőz? Még az is lehet. Tény hogy ő jó szakember. De a politikai érzéke a nullához konvergál az tuti.

Az MSZP tényleg csak ezt várhatta. Szánalmas mikor egy demokráciában ennyire nem bíznak a kormánypártban.
Már réges-rég le kellet volna mondani, és előrehozott választásokat kiírni.
Mert ez a demokrácia lényege! Ha nem megy, akkor jöjjön más! Ennyi! Meg kell adni a lehetőséget másoknak is, még az is lehet, hogy más jobban tudja!

Addig is kitartást mindenkinek! Mindjárt vége ennek a válságnak, és szükség van lelkes, tudással bíró, dolgozni akaró magyarokra! Most kell azokon a terveken gondolkodni, amiket a fellendülés első évében kell véghezvinni! Ez egy lehetőség, használjuk ki minél jobban!
!

w Barátok közt 2009.04.12 14:00:00
Mivel évek óta senki nem kérdezte tőlem, hova járok templomba, megmondom kérdés nélkül: ide a szomszédba. De hát ez nem is templom, csak egy blog, mi? Az igaz, de a templomnak nem is az a lényege, hogy felül hegyes és belül hideg, alul meg ki van rakva a miserend. Hanem hogy oda megy…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..