Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bééb (törölt)

0 bejegyzést írt és 557 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Nem szokványos szakítás,  ez volt druszám levelének tárgya, olvassátok. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zsolt blogjából lopjuk Sziasztok!   Ez nem egy szokványos szakítós sztori. Legalábbis remélem, hogy csak ritkán történik ilyesmi. Velem megtörtént.…..
Vonaton, buszon sem ismerkedünk, oké? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Sziasztok! Itt egy "fiú összetör egy lányszívet" sablonsztori, melynek nem éppen szokásos ezközökkel vetett véget a srác akibe persze szörnyenyen belevoltam…..
Legalább tisztességes volt a fiú, még időben szólt, hogy nincs meg a szikra. De miért maradt a lány a lakótárssal, ha azóta is a másikkal álmodik? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítósok, Nemrég történt az eset, engem így…..
 Hétvégén egy follow up, hogy tudjuk, mi történik a levélíróinkkal. Innen loptuk Sziasztok! Először is, xy néven küldtem be pár hónapja az alábbi sztorit, és többen kérték, hogy update-eljem őket, hogy mi történt azóta. Íme a link, Mi lett volna ha? címmel futott.…..
Bééb (törölt) 2008.11.23 16:30:43
Huhh, mai óránkon azt tanuljuk meg, hogy tudjuk elengedni a másikat, ezért talán a levélíró szólhatna az exének, hogy olvassa el a mai posztot. Sziasztok! Egy időben nagyon "mozgalmas" életet éltem, és vannak olyan momentumok, amire nem vagyok igazán büszke. Ez is azok…..
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
A lány már korábban megírta nekünk a röviden is a történetét, akkor ennyi volt:Szitu: szex után fekszünk, beszélgetünk, csend.Srác: "Olyan gyönyörű vagy!"Pár másodperc hatásszünet."Nem értem, miért nem vagyok szerelmes Beléd!". Mondanom sem kell,…..
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
Bééb (törölt) 2008.11.13 12:45:16
1. Rondákkal ne ismerkedjünk, teljesen felesleges. És szépekkel se. Mi megmondtuk.  A héten a képeket NAK blogjából lopom Üdv. Éppen egy új párkapcsolat építgetésébe szerettem volna belefogni, mikor a következő történt. Volt egy "kedves" évfolyamtársnőm az…..
Hosszú párkapcsolat-történet, sok-sok okossággal. Innen loptuk   Kedves Szakítós Belecsapnék a lecsóba: Egy nálamnál 8 évvel idősebb férfival ismerkedtem meg – valamikor régen. Megismerkedésünkkor elég rossz passzban voltam. 4 hónapja szakítottam az exszel, aki…..
 A vonatkozó Jóbarátok-epizódot kell előkeresni. és akkor el lehet ezt viselni. A nagy igazságszolgáltató, helyenként moralizálós énem most azt mondja, hogy a melegségére ráébredő fiút meg tudom érteni. Mert mit lehet ilyenkor tenni?  Innen loptuk Forró szakítás…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
Bééb (törölt) 2008.11.05 15:35:15
Ki mit vágott már hozzá a másikhoz? Én egyszer egy húszforintost, mérges voltam.     Kedves Szakitos,   Elnezest, nincsenek ekezeteim. Egy regebbi tortenet: Hosszu 4 eves a vegen mar dogunalmas kapcsolat utan osszejottem egy nagyon porgos izgi pasival, osszekoltozes,…..
A szakítósblog egyik legizgalmasabb indításával van dolgunk, amiben a lány a barátjával kalandozik, hogy utána reggel szerelmes legyen egy harmadikba. Innen loptuk Egy barátommal töltöttem az éjszakát - kalndoztunk egymással. Másnap megjelent a lakásán egy haverja. Zavarba…..
Bééb (törölt) 2008.11.04 15:14:15
Távkapcsolat. Csak ennyit mondok. Innen loptuk Sziasztok! Szeretném megosztani veletek egy gyönyörű és legalább annyira fájdalmas nyári élményemet. Én (lány 18) Ő fiú legyen csak J. 22. A történethez hozzátartozik annyi, hogy másfél évig kapcsolatban voltam de ebből az…..
Bééb (törölt) 2008.11.04 13:03:29
Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?A képeket a héten a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán…..
Mindig a Gézákkal van a baj, fel is veszek egy ilyen tag-et. A Gézáknak mindig vagy Aranka vagy Gizike a barátnőjük, akivel képtelenek szakítani. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk    Szervusztok! Valamiért úgy éreztem muszáj veletek megosztanom…..
Micsoda Gézák vannak! Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk! És komolyan azt hitte, hogy ezt mindenki beveszi. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Kommentelők! Állandó jelleggel olvasom a blogot egy rövid ideje és gondoltam elküldöm az én…..
Délutánra a kicsi, vicces posztok jutnak, ma megtudhatjuk, hogy miért érdemes gombát fotózni, agfával.A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez a szösszenet nyáron esett meg velem amikor még próbáltam a netrőltársat keresni. Két-három levélváltás után jött az első…..
Ez a lány küldte az aranyló húsleves történetét, amikor a disznótoron az egész család szívatta szerencsétlen csávót. A lánynak ezutánsem fordult jobbra a sorsa, legalábbis ez a garázsban tankolás elég szarul hangzik.  A héten a képeket a Yummie-ról…..