Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kornél1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Timex vs Timex 2011.02.18 11:00:00
 Nézzünk két Timex órát, amiket most adott ki az óragyártó. Két nagyon különböző stílusú kiegészítőről van szó. Az egyik retrós, a másik klasszikus, az egyik négyzet alakú, a másik kör számlapos, az egyik műanyag szíjas, a másik bőr és az egyik teljesen világít…..
HeStyle Zac Efron James Deanként? 2010.09.16 09:20:00
A Wonderland magazin címlapján látható a fiatal színész. Minket erősen emlékeztet ez a kép James Deanre, főleg a frizura és a bőrdzseki miatt. Szerintetek hogy áll neki ez a haj? Mit gondoltok, jót tesz egy színésznek egy ikon "másolása"?  ..
Rengeteg képet kapunk Tőletek a YourLook rovathoz, kicsit el is havazódtunk, de mindenki sorra fog kerülni, ígérjük! Ma Kornél öltönyét és táskáját mutattjuk be Nektek. Leveléből idézünk: "A sötétszürke öltöny valójában lenvászon anyagból van, így a nagy melegben…..
 Elkészítettem a Mr Milk által készített billentyűzetek magyar kiosztását   A DayHand Input alkalmazás rengeteg lehetőséget nyújt számunkra, hogy a gyári billentyűzetünk helyett egy egészen mást használjuk. Gyakorlatilag a lehetőségek határtalanok, szinte bármilyen…..
 Üdvözöllek a blogomon!Ez az oldal fog foglalkozni a Samsung egyedüli Symbian rendszert használó okostelefonjával, az i8910 Omnia HD-vel. Az országon elsőként itt fogod tudni olvasni a legfrissebb híreket, információkat a telefonról.Itt mindent megtalálsz! Minden egy…..