Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivan_campevic

9 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DLSB másképp KÖCSÖG BIOSZNÉNI! 2009.11.27 22:14:04
KÖCSÖG BIOSZNÉNI..
DLSB másképp mi kulás? 2008.12.21 15:05:02
Mikulás „buli” után…   Azt hiszem jól kezdődött a pénteki napom. Nem volt semmiből se felelés vagy csak nem tartottam fontosnak őket, az ebéd viszont nem volt túl finom... (Üzenném a konyhás néniknek, hogy péntekenként mindig finom szokott lenni az ebéd de…..
Már csütörtökön elkezdődött a Serie A 12. fordulója, a Juventus ugyanis az olasz rögbi-válogatott (a jamaicai bobcsapat helyi megfelelője) torinói meccse miatt előrehozta a Genoa elleni meccsét, amit óriási meglepetésre nem Del Piero góljával nyert meg. Két érdekesnek…..
Kitaláltam egy játékot. Biztos nem én találtam ki, de most én. A fórumokról már ismertek az olyan topicok, melyekben minden hozzászóló (ebben az esetben blogger vagy netizen vagy nevezzétek aminek akarjátok) a hozzászólásában leír egy szót és a következő hozzászóló pedig…..
ivan_campevic 2008.11.02 16:51:23
na,itt a történet beömlesztve. bocs hogy félbeszakítom az újat

A fejem össze megvissza jár, de inkább eszek egy almát. vagy inkább egy narancsot, mert az alma a legbénább gyümölcs. ha már a bénaságnál tartunk,majdnem tizenegykor folytatni a tanulást béna. Hitüket látva, Jézus így szólt a bénához: "Fiam, bűneid bocsánatot nyertek." +lehet 3 kívánságod.Mire a béna ránézett és azt mondá: aranyhalnak hiszlek, de te Jézus vagy.Vagy? Mire Jézus azt felelé: De béna vagy az aranyhal Júdea ezen részén meg se él,max akváriumban. És a tömegek elcsodálkoztak Jézus bölcsességén és lábához borultak(nameg ugye az exbéna lábához is.) ...amint jezus lenezett a labahoz, csodalkozva vette eszre, hogy a labvizeben ponczius pilatus mossa kezeit. bar az igazat megvallva szamitott ra, hogy ott lesz o is a tomegben. megszolitotta.Te meg?... hát én csak kijöttem nézelődni az utcára a nagy néptömeg láttán; de hogy mersz TE, semmirekellő, akiről csodákat hazudnak ideállni és kérdőre vonni engem, tán nem tudod ki vagyok én?!IGENIS!;) jajj, ne fütyülj már... de, en nem futyulok... befe téma van innentől neked...-mondta higgadtan, majd kivette az utolsó gerezd narancsot a bénagyerek szájából és ... .... felelotlenul radobta a granitlepcsore, mert akkor meg nemhogy nem tudta, meg csak nem is sejtette, hogy cirka 58 perc 23 masodperccel kesobb azon a lepcson megy fel egy izlandi kristalypoharral a kezeben.az volt a kedvence....és nem tudta
hogy akár el is csúszhat azon a veszélyes narancshéjon..és akkor a kristálypohárt csak a talpában fogja viszontlátni üvegszilánkok formájában.De nem csúszott el, mert Jézus óvatos, sőt még annál is óvatosabb ember minthogy egy kósza narancshéjon elcsússzon. Még szerencse hogy nem a héja volt a hanem a gerezdje. szerencs-e? nem inkább szerecsen. mint a kákabelű etiópkisfiú. Aki Etiópából idulva átkelt a Vörös-tengeren és hosszas gyaloglás után végre megérkezett a Szentföldre....eredetileg Jézushoz ment,de miután meglátta a narancsot inkább azzal törődött és rávetette magát..de akkor még nem tudta, hogy történetéből később könyvet írnak. Nem is akármilyet akármilyet,akármiről,akárkinek. sósat.keserűt.édeset.savanyút.édessavanyút.pénteki ebéd,je. szeretem az áfonyalekvárt mindenféléhez, Jézus hogy lehet ezzel?és Jézus szólt, ne légy perverz! az áfonyalekvárral nem lehet.....pudingot reszelni... de köszörülni se Főleg, hogy az égbolt kékje alábukik és helyébe a mindent körülvevő misztikus lét és sötétség birodalma folyik akár egy dúzzadt lávafolyam. aum. -szólalt meg egy szentjánosbogár.
ivan_campevic 2008.11.07 22:27:39
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
DLSB másképp nahadszójjon 2008.09.23 19:15:00
Kedves Érdeklődők,a blog létrehozását sok olyan, a DLSB-n belül zajló folyamat inspirálta, amit "fölfelé" kimondan fölösleges, leírni viszont, vagy valahogy közzétenni muszáj, azaz szerintünk fontos. Nagyon sok olyan dolog történik mostanában az…..
  „Az kellett volna, hogy más legyen: hogy mégse legyen olyan, amilyen. És ne a rossz legyen a valóságosabb és hitelesebb, hanem a jó.”   „Kuss. Ennek vége van.”   „… csak untuk már nagyon a sok dulakodást. Aztán mégis, furcsa…..
DLSB másképp 1, 2, 3 2008.10.18 23:51:00
3 dolog. hogy miért lennél szívesebben rocksztár, mint mega-sztárszar.?! ..
 Konfliktuskezelés „Amíg léteztek autoritások által kanonizált, szentesített értékrendek és eszmények, addig a nevelés alapvető társadalmi funkciója ezeknek az értékeknek az átadása, a tekintélyt birtoklók intencióiból levezetett eszményeknek a nevelés által…..
www.youtube.com/watch?v=JsEie_qfabYvéeswww.youtube.com/watch?v=rm9jBH7ufRU..
Üdv mindenkinek.hát én is firkantok valamit ide, de tudnotok kell hogy ez egy vélemény, szigorúan. objektivitás vagy tudományos háttér, na az nehezen lesz benne, ha egyáltalán.na kezdjük. rengeteg dolog felvetődött itt, amit sokan sokféleképp ítélnek meg, szerintem alapvetően…..
(Jelen szösszenet erős szövegkörnyezete Immanuel Kant Válasz a kérdésre: mi a felvilágosodás? című írása. Megtalálható a negyedikesek filozófia szöveggyűjteményében. Meg azt hiszem, a neten is.)„Non scholae, sed vitae discimus” – sokszor elhangzott ez a mondat…..
Az eddig eltelt 1 hónap alatt mint mindenki tapasztalta sok uj tanár került hozzánk. Mind koleszos nevelők mind iskolai tanárok. Észrevételeink szerint korábban a nevelők és a tanárok jo viszonyban-ha néhány kivétel volt is-tudtak dolgozni egmás mellett. Ezzel szemben…..
DLSB másképp múlthét 2008.09.23 19:57:55
Miért van az hogy akin segíteni kellene azt meghurcolják, és aki saját butaságából kerül bajba szinte felmentik. Mindenki tudja miről van szó szerintünk. Senki nem tudja a rendszerváltás szankcióit, de hátez...Egy diák bajban van. magára hagyják. komoly bajban van. elküldik.…..