Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkaf

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap éjjel lezárult a nyereményjáték, én meg beömlesztettem a Random.org-ba azoknak a kommentelőknek a nevét, akik pályáztak picidia szuper cuccaira. Az eredmény ez lett: Gratulálunk! Kérem szépen a három szerencsést - Beját, barkafot és pazzot - jelentkezzenek egy rövid mail…..
Ma reggeli posztunkban picidia munkásságát próbáltuk meg felvázolni Nektek - valószínűleg nem sikerült teljesen, annyira sokoldalú. Most pedig lehetőségetek van nyerni picidia alkotásaiból. Persze, csak akkor, ha megválaszoljátok kommentben - itt, a poszt alatt - a következő…..
barkaf 2010.10.18 18:50:04
gyermekszoba.blog.hu/2009/02/25/bajos_mutansok

Szerintem ez volt az első...

Barkaf
A Moly.hu könyves közösségi oldal felkérésére - ahol új rovatként különböző tematikájú blogok írnak saját profiljukba vágó könyvekről -, könyvajánlást írunk Nektek időről-időre, csak úgy és annyit, ahogy az egyik anya a másiknak ajánlana egy mesekönyvet az oviban,…..
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..
Kovácsi István 20 milliós céges Audi A6-osának témája mellett Tarlós István a legutóbbi utasveréssel kapcsolatban elmondta, nem érti, miért biztonsági cégeket alkalmaz a BKV, ha képtelen tisztességes viselkedésre bírni őket. "Azt várom, mikor lesz nyilvános akasztás, ha…..
Kutner és Big Love randiznak, vagyis egy bűvész show-t tekintenek meg, ami legalább olyan abszurd, mintha randin lennének, és Kutner lelkes, mint egy öt éves gyerek. Amikor a bűvész segítőt kér a következő trükkhöz, Hermione-üzemmódba kapcsol (én, én én!!!), a bűvésznek meg…..