Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bimbauu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Erős hétkezdet - Az Első 2007.05.14 10:21:34
Ahol kommentezés van, ott sajnos elsőzés is van. Teljes erőből utáljuk e rendkívül hülye szokást, de ha vicces videó és szórakoztató ideológia is van hozzá, akkor egyetlen egyszer hajlandóak vagyunk elviselni.(Forrás: NoTV)..
bimbauu 2007.05.14 12:18:44
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
bimbauu 2007.03.23 05:50:05
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..