Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dumper

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb sorozat legolcsóbb tagja, de az utolsó fillérig megéri az árát...
Magyarországon is útjára indult az OREO őrület, a világ legnépszerűbb, több mint 100 országban forgalmazott kekszmárkáját végre mi is megízlelhetjük és degeszre tömhetjük vele magunkat. Állítólag az OREO keksznek a drogokhoz hasonló hatása van, ráadásul, ha igazi…..
Dumper 2015.10.07 18:12:17
Ahogy már mondottam, nem volt túl erős ez a hetem, viszont vasárnap sportolási tevékenységnek szenteltem a nap egyes részeit. Délelőtt otthon erősítettem (felsőtest, has), estefelé pedig nekivágtam a városnak. Mentem egy nagy kört, 7,85 kityót (így fogom hívni a jövőben a…..
Dumper 2010.06.29 12:41:12
@paklis: Egy mogotted futo nonel, mar csak az elotted futo no a nagyobb motivacio:)
Szeptember 22. már évek óta sok európai országban autómentes nap, nálunk leginkább csak elméletben. Egy éve is leírtam már, hogy a kezdeményezést alapvetően támogatom autósként is, sokkal élhetőbb lenne minden nagyobb város, különösen Budapest, annak is a belvárosa, ha…..
Dumper 2009.09.21 12:37:31
@newtehen:

@Gery Greyhound >: "miből gondolod hogy nincs KRESZ-vizsgájuk?" Abból, hogy nem tartják be...

Ez alapjan egyetlen kozlekedonek sincs jogositvanya. Az autosoknak sem.
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
Dumper 2009.08.13 15:59:21
@Tapsifüleske:

Az autok tonkreteszik az utat, az utak melletti hazakat, az emberek egeszseget. Ezeknek a helyreallitasanak a koltseget vonjad csak le az autosok altal befizetett penzbol.
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
Dumper 2009.08.13 10:51:22
@gibier: En, mint kamionsofor szeretnem megkerni az osszes foutvonalon kozlekedo autost, hogy minden alsobbrendu uton erkezo kamion soforjevel keresse a szemkontaktust. "Ne szegje le a fejét és hajtson át abban a biztos tudatban, hogy Őneki elsőbbsége van, Őt mindenki látja, Ő elüthetetlen. Lassítás közben könnyű a szemkontaktust keresni a kamionossal és nagyobb lesz az esélye annak, hogy a sofor szándékunkat megértvén, elenged bennünket!".
A Sony Ericsson C702 Cyber-shot egy igazán kemény telefon, külsőleg és belsőleg egyaránt. Kézbe véve igazán masszívnak tűnik, nem is a legkönnyebb telefonok közé tartozik. A beharangozó poszt kommentjeiben komoly tesztet kértetek, hogy mennyire ütésálló. Nos, a leírás szerint…..
Dumper 2008.09.25 11:02:50
Itt ki van vesezve milyen java-s gps szoftverek vannak:
mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_c702_cyber-gps/friss.html

Van Googlemaps. Van garmin terkepeket tudo program(tudsz hasznalni a turistautak.hu-rol letoltott terkepet). A wayfinder telepitve van ra elore (sajnos egy ido utan fizetos). Van egy Navigon nevezetu is.

En azt varom mar, hogy a Nokia kihozza vegre az 5500-as strapabiro telefonjanak az utodjat Symbian-nal, GPS-szel, Wifi-vel a terkepletolteshez.
Dumper 2009.03.18 15:19:22
@Marci75: Mario Advisor
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
Dumper 2009.01.22 14:17:24
Az otthoni edzeshez ajanlom a kettlebell-t. (www.kettlebell.hu) Erdemes egy tanfolyamra is elmenni hasznalat elott, nagyon jol megtanitjak az alapgyakorlatokat. Egy alkalom benne van az eszkoz araban.