Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primavera

0 bejegyzést írt és 318 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Én küldtem a sorozatot arról, hogy hirdetésben kerestem házhoz járó masszőzt.Aztán egy kicsit az írásaim visszhangja miatt elhallgattam és ma sem tudom, honnan került ide az a rengeteg rosszindulatú ember, aki minden egyes bejegyzést lefikáz. Nagyon meg azért nem…..
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Primavera 2012.06.28 10:32:27
Primavera 2012.06.28 11:52:14
@Pilar Ternera: Lehetni, lehet, de neki nem ilyen a családneve. Nézz utána kicsim. Jó hogy nem mingyá Lipthay...
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
Az impotenssé vált magyar politikának már egyetlen egy szereplője sincs, amelyik kiállna, és azt mondaná, elég volt? Miközben Biszku Béla, az 56-os megtorlásokat levezénylő belügyminiszter virágot helyez el Kádár János sírján, és ehhez nem a börtönből kell kimenőt kérnie,…..
Idén nyáron, július 29-én hazánkban, a Budapest Sportarénában ad koncertet Bryan Adams. A kanadai énekes több mint három évtizede tartó karrierje során a világ egyik legismertebb zenei előadójává vált, 80 millió lemezt adott el és 6 kontinensen koncertezett, első nyugati…..
Primavera 2012.04.10 13:59:37
 Tudom, nem Lidi, hanem Lidl, de én már rég rászoktam a kedvesebben hangzó magyar változatra. A hangulat szempontjából közel sem mindegy, hogy elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja, vagy Jawohl, Herr Obersturmbahnführer. Kollégám, Papp Tibi régi Lidirajongó, igazából ő vett…..
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Nem tudom, ki emlékezik még arra, amikor Orbán Viktor korábban kijelentette a Magyar Gárda kapcsán, hogy majd adunk nekik két pofont és hazazavarjuk őket. Most, hogy Vona Gábor gárdista mellényben akar megjelenni a Parlament alakuló ülésén, azonnal ez az ígéret jutott eszembe.…..
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
Primavera 2010.03.02 02:54:27
Egy nappal azután, hogy feltettük Macskabreki kérdését, miszerint más is tapasztalta-e, hogy az Erste netbankjában egy beállított utalást később nem lehet módosítan, Macskabreki újabb levelet írta  Homárnak. Ezúttal örvendezőt, mert a Homár-power megint működött és a…..
Primavera 2010.01.08 15:02:24
comment:com Beindult a FEM3 2010.01.07 18:33:00
A ProSiebenSat1 új csatornája nemrég indult be, és az eredetileg tervezet TV3 helyett a FEM3 nevet kapta, FEM, mint female vagy feminin, a lényeg ugyanaz: a TV2 testvérének is nevezett kábeladó műsorát elsősorban női nézőknek szánják. Először azt hittük, hogy csupa ismétlés…..
Primavera 2010.01.07 21:00:14
Szerencsésebbeknél van a fiatalos nagypapa, aki Szentdélelőtt és Szentdélután moziba és/vagy szánkózni viszi a család összes gyerekét, így apa nyugodtan káromkodhat, miközben megpróbálja beszuszekolni a fát a talpba és a lakásba, anyának megnő az esélye arra, hogy a…..
650 fős kölni F1-központját 150 fősre csökkenti a cég, mivel már nem indul a Forma-1-ben.Ötszáz ember munkájára nem lesz szükség a továbbiakban, ők végkielégítést és maximum egyéves bérüket kapják. A megmaradtak utcai autók tuningolásával és más kategóriájú…..
Primavera 2009.12.07 13:04:27
Reggeli beszélgetős műsort indít a Duna tévé is. Úgyhogy a Mokka, a Jam, és a Ma Reggel mellett újabb közéleti, politikai témákat feszegető műsor próbál nézőket csalogatni a reggeli kínálatban. A Reggelit ugye nem vesszük ide, hiszen az inkább bulvár, mint…..
Primavera 2009.11.20 22:39:28
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
”Abu-Dzabi az utolsó nagydíjam lesz a Ferrarival, szokás szerint mindent beleadok, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el” – mondta utolsó ferraris futambeharangozójában.A finn a hét végén ötvenkettedszer indul Ferrarival, három szezon után elhagyja az…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Primavera 2009.09.25 18:03:51
A Tv2-nél tényleg tudják, hogy a rossz hír is hír. A lényeg, hogy forogjon a termék neve. Hogy mindenki tudja: Joshi Bharat stúdiója még mindig egy vértől sikamló aréna, ahol a lelki tanácsadás szünetében mindenki rúghat, fejelhet, és lekeverhet pár jól irányzott sallert. A…..
comment:com Az álom tudománya 2009.09.16 16:40:00
Langyos szerda esténk van minden szempontból, de egy-két nagyobb durranás mára is jutott szerencsére, nem kell unatkozni a sötét képernyő előtt, vagy esetleg kezünkbe venni egy könyvet. Az m1 retrózással kezd, Kalmár Tibor-sorozat fut a csatornán, ő ugye többnyire szórakoztató…..
Primavera 2009.09.16 21:34:02
Giancarlo Fisichella szerződtetésével már hét igazolt pilótája van az olasz istállónak, közülük öt világklasszis.Kimi Raikkönen egy vb-t, 18 futamot, Michael Schumacher hét vb-t, 91 futamot, a jövőre biztosan érkező Fernando Alonso két vb-t, 21 futamot, a lábadozó Felipe Massa…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Primavera 2009.08.20 00:37:44
@pink75: Hogy mik vannak...:-)))
Primavera 2009.08.20 18:10:39
@sixx: Tényleg fogalmad sincs. Az se semmi, h egy Ronney a szellemi példaképed. Gratulálok.
Primavera 2009.08.20 18:39:29
@sixx:
Ha már személyeskedsz egy elütés miatt:
1. Lipcseiről sok mindenben példát vehetnél.
2. Lehet, h Rooney dagadt,Te sem vagy egy nádszálkarcsú. (ellenben Lipcsei az :) )
3.
"funkcionális analfabétáknak hiába beszél az ember."
A beszédet még ők is megértik, de szólok, hogy Te most írtál.
Látom, Tóta W.-hez hasonló entellektüelbe bottlottam.
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Primavera 2009.08.20 00:34:38
@gattamorte: Asszondod:
"egy csapat nem attól jó csapat, hogy évek óta majdnem nyer valamit s ezt tudjuk, hogy majdnem...
a Real Madrid fostalicska az utóbbi években, de mindíg ott az esély, hogy nyer! ettől izgalmas... "


Némi ellentmondást vélek felfedezni. :))
Primavera 2009.08.20 18:22:05