Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugralo_kavics

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online boltnak álcázott oldal hétvégenként egy nagy fekete lyuk, ahová beesnek a megrendelések, aztán eltűnnek hétfőig. Péter (aki emiatt lecsúszott a kinézett laptopról), miután ezt megtudta, a nevetéstől majdnem leesett a székről, mi viszont inkább megkönnyeztük. Tegnap…..
ugralo_kavics 2008.11.05 15:10:46
A notebook.hu felszámolásról:

prohardver.hu/tema/notebook_hu_felszamolas_alatt/hsz_1-50.html

Konkrétan:

"Kedves Polip!
Ne haragudj, hogy én - notebook.hu-s-ként - ismeretlenül minősítelek, de úgy gondolom, meglehetősen ízléstelen, amit művelsz
Egyrészt azért, mert - mint konkurencia - igy próbálod sütögetni a pecsenyéd.
Másrészt azért, mert - mint konkurencia - ismerned kell a valós történetet.
Azért vagyok biztos abban, hogy a történet ismert előtted, mert okulásként széles körben megosztottuk mindenkivel.
A történet, amiből minden konkurensnek okulni kell a következő:
Van egy ember, aki a notebook.hu-ba viszi garanciális noteszét. A notesznek a cég mindössze garanciális márkaszervize, vagyis az ember nem tőle vette.
A garancia letelik, sőt a masina már a 3 éves kort is betölti, mikor az ember gondol egyet: itt az ideje új géphez jutni. Betipeg hát a szervizbe ismét és közli, hogy a gép már megint elromlott és ő ezt már unja, kéri tehát vissza a pénz, cirka 400 ezer forintot.
Szerviz mondja neki, hogy a gép egyrészt nem garanciális, másrészt ebben a korban mission impossible pénzt visszakapni, bármennyire is jólesik az, and last but not least fáradjon már ahhoz a céghez, akitől vásárolta.
Eltelik egy kis idő, jön egy levél, hogy ő bizony a PTK x paragrafus Y pontja alapján elállna a szerződéstől, mire mi megírjuk neki, hogy a PTK hivatkozott pontja erre az esetre nem igazán, másrészt mi nem állunk szerződésben - ergo nincs mitől elállni - egymással, tehát goto oda ahonan vásárolta.
Kis idő újra eltelik, érkezik egy újabb levél - ezúttal egy ügyvédi irodától - , melyben ugyanez a levelezés van megismételve. Miben ebben a levélben újabb info nincs és eredetileg már megválaszoltuk, nem irunk újabb levelet.
Kis idő újra eltelik, jön egy újabb levél - ezúttal fővárosi bíroság - , mely szerint a nevezett felszámolási eljárást inditott a notebook.hu ellen, mert az ügyvédje által küldött utolsó fizetési felszólításra nem válaszolt határidőn belül. A bíróság kéri a cég álláspontját.
Megírjuk válaszként, hogy egyrészt mi fizetési felszóítást nem kaptunk, másrészt pedig nem állunk szerződésben a nevezett céggel, kérjük a kérelmet elvetni. Ügyvédünk berohan lobbizni az ügy bírójához, aki mondja, hogy persze ez igy nem áll meg, ha valóban nincs számlaforgalom a két cég között.
Megy tehát egy levél a bíróságtól az állampolgárhoz, hogy ugyan mutassa már be a számlát a vásárlásról.
Felperes levél vissza, benne a számla másolat, melynek kiállítója XY Bt. Bíróság köszöni a számlát és első fokon megállapítja fizetésképtelenséget
ezt persze meg lehetne fellebbezni 8 napon belül, csakhogy az ügyvezető éppen 2 hétig betegszabin - mandulaműtét - , levél bontatlanul fekszik az asztalán, ügyvéd pedig balesetet szenved, a levelet át sem veszi.
Fellebb határidő lejár, bíróság elrendeli a felszámolási eljárást.
Mi történik most? 40 napon belül a hitelezők benyújthatják az igényüket, aztán ki lesznek fizetve. Addig is és azután is a cég háborítatlanul működik tovább és okul az ügyből. Ez utóbbit javaslom mindenkinek...."
Hétvégére tartogattam ezt a kis válogatást kedvenc Doktorunk kevésbé ismert életéből. HL rappel, szerelmet vall, lemossa Johnny Casht és a Beatlest a pályáról.Update: Sg kommentje világított rá, hogy a videók a A Bit of Fry and Lauriban voltak(imdb). Köszi a kiegészítést:)MC…..
ugralo_kavics 2008.10.26 10:01:32
Szaffy Big is beautiful?! 2008.09.24 18:22:00
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy a férfiak milyen nőkhöz vonzódnak is valójában...Sosem voltam modellalkat. Soha nem is leszek. Nem azért, mert nincs hozzá kitartásom (egyébként sem akarnék botsáska lenni), hanem mert nem olyan alkattal, csontozattal születtem. Ha megfeszülök…..