Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csatos

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Energikus hetet! 2013.11.04 08:45:00
Múlt héten kicsit melegítgettünk a szerkiben, gondoltuk, de jó lesz, mert nem csak mi, de a nyakunk is rohadtul beállt a hétvégén. Erre Vipera feltette netre, ahogyan marháskodunk és véletlenül bekerültünk valami faszom bajnokságra. So what. ..
Csatos 2013.11.06 20:25:15
DALFEJTŐ - Edvin Marton a hegedű Richard Claydermann-ja és a szegény magyar ember Paganinije egy személyben. Most éppen a legújabb koncertjével plakátolták tele egész Budapestet, amelynek címe: A 3 millió dolláros hegedű. De vajon mennyire megy ritkaságszámba egy ilyen hangszer a…..
Néhány fontosabb kifejezést gyűjtöttem egy csokorba azzal a szándékkal, hogy a nyelvtudás nélkül útrakelők is elboldoguljanak. Talán azoknak is hasznos lehet ez a zarándok szótár, akik beszélnek angolul vagy németül, mert a spanyolok bizony nem beszélik ezeket a nyelveket - tisztelet a kivételnek -…..
Utóbbi időben  gyakran járunk étterembe. Valahogy rákaptunk az ízére. Olyannyira, hogy már gastrokártyánk is van, úgyhogy ha lehet, most még többet fogunk járni. Viszont van egy állandó, visszatérő problémánk, méghozzá a pincérek. Az első probléma abból adódik, hogy…..
Erwin Blumenfeld legendás fotós előtt tiszteleg a Chanel! A divatház a mi Palvin Barbinkat kérte fel, hogy szerepljen abban a videóban, amelyben megidézik az 1940-es és '50-es évek híres fotósát. Blumenfeld a Vogue-nak és a Harper's Bazaar-nak dolgozott - érdekesség, hogy senki nem…..
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
Csatos 2010.04.03 20:09:44
A hallgatag szomorkodás közepette a Danubius is megcsinálta a maga sopronis reklámklónját, pontosabban a Molson-reklámról nyúlt sopronis reklámklón reklámklónját. Hosszú és vegyes összetételű sorba állt be ezzel a rádió. A magyarkodó ismeretlen, Hagyó Miklós, Baromfi…..
Subba Röptében is 2009.11.02 16:11:00
A videón Manu Ginóbili, a San Antonio Spurs egyik játékosa látható amint puszta kézzel elkap egy pályára berepülő denevért. Öcsém. ..
Jó napot, jó nótát a jó ebédhez!Bár Tatabányán viszonylag sokszor járok, elég ritka az az eset, hogy kint kajálnék a városban. Most viszont szomorúan szembesültünk a ténnyel, hogy a meglátogatni kívánt ételadó egység a tulajdonosok vitája miatt bezárt…..
Csatos 2009.11.01 09:52:57
Tröszti Tatabánya.
www.trosztiklub.hu/bemutatkozas.html

nagy adag,gyors kiszolgalas, finom, van málna 30/dl :) van palacsinta! finom na!
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
Csúcs érzés amikor egy olyan videóval indítod a napot, mint ez itt. A Rihanna megcsapkokdásáért közmunkára ítélt Chris Brown tölti büntetését szemétszedéssel. További kellemes százhetvenkilenc napot faszfej! ..
Csatos 2009.09.17 07:54:16
Alternatíva csak egy van! Rendben, hogy a nyelv folyamatosan változik, de az nagyon nincs rendben, amikor a félművelt ember rosszul használ egy idegen szót és ezt lassan annyira megszokjuk, hogy a szó eredeti jelentése is megváltozik. Az alternatív szó azt jelenti, hogy KETTŐ dolog…..
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..
Csatos 2009.07.06 22:55:21
@a_tom: az elet mas teruletein is ugyanez van! aki segit, normalis az leirja, aki nem, az sunnyog. Bejartam fel Europat majdnem az egesz Magyarorszagot stoppal, volt jo, volt borzalmas, de ami a legjobb az az, hogy ha valaki megallt, az alapvetoen JO EMBER. Amiota vezetek, ha tehetem, megallok. Ha nem nagyon rossz helyen all, ha nem lathatoan csontreszeg... Nincsenek eloiteleteim, nem olyan regen egyhatalmas darab roma sracot vittem M3-on Pestig, melot ment keresni. Es tudom, milyen erzes, ha egy kicsit tovabb visznek, meg ha nem is arra mennenek. Szerencses vagyok, sokszor vittek mar holgyek, lanyok, nok, kinek hogy tetszik. Szuleim stoppoltak sokat regen a csaladi trabival mindig megalltunk 2 stoppost siman betuszkoltunk :D A vilag jo, amig nehanyan a felelmeikkel birkoznak, addig mi jol erezzuk magunkat benne.
Képviselő Funky Jú ár gúd 2009.05.12 16:45:00
Az Európai Unióba olyan könnyű belekötni, hogy most mi inkább egy kellemes meglepetésre koncentrálnánk. Úgy tűnik ugyanis, hogy remek forgatókönyvírókat alkalmaznak a közelgő EP-választásokat népszerűsítő filmecskék kidolgozására, ráadásul olyanokat, akik pontosan…..