Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamikaze bárány

46 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szélcsenden túl... Nos talgia 2010.05.03 00:38:00
Nos félő hogy blogolni fogokfurcsa helyzet eznem hiszem hogy panaszkodhatnéknosztalgiázomnéha vissza-visszamennék egy-másfél évetpiramis -  ha volna két életemfurcsa dolog ez az élet, minden változikmuszáj persze, ez a természetesde mégis hiányérzetem vannéha, mindig -…..
Szélcsenden túl... Régi év(ek) 2010.01.18 01:50:00
"De vége már,Mindenki érzi, hogy vége már.Mindenki érzi, de senki nem érti,Hogy milyen kár, milyen kár, hogy vége már,A tűznek, a szélnek, az égnek,Annak a gyönyörű, igazi évnek."PUF - Régi évekhttp://www.youtube.com/watch?v=YMP-CVe1AgE..
Szélcsenden túl... Idei utolsó 2009.12.30 02:09:00
    Majdnem meg is feledkeztem róla, még így szilveszter és az új év előtt meg akartam írni a szokásosnak mondható éves összefoglalót, hisz azt teszik ilyenkor mindenütt.Alapjában véve pozitívnak kell értékelnem az évet, hiszem minden megtörtént amit szerettem…..
Nem tudom.Talán T volt a nagy blogtéma. Talán az egyetem időszaka, légköre. Talán az akkori énem.De most elfelejtek blogolni. Nem is jut eszembe, nem is hiányzik, nincs is mit írnom. Hiszen nem történik semmi. De persze történik, mert interjúk, egy barátnős összejövetel + videó…..
Beindult a nagyüzem, interjúk terén, társkereső téren.Két interjúm volt az elmúlt két napban, egyik sem marketing, hanem kontroller vagy elemző pozícióban.Eközben szinte egyszerre kezdtem levelezésbe hat jelölttel, s mondhatnám, hogy hurrá, milyen sokan vannak, még választhatok…..
Kamikaze bárány 2009.10.08 17:31:28
:(
Szélcsenden túl... Vélemény 2009.09.13 00:48:00
    Nos, úgy érzem hogy átgondoltam amit lehetett. Nem akartam bármit is írni hirtelen felindulásból... és ez mostmár nem fenyeget. Gondolkoztam rajta hogy érdemes e egyáltalán leírni amiket gondolok vagy csak egyszerűen le kellene zárni a dolgot és kész. De úgy…..
Azt hittemKiapadt már a forrásÁlom marad a hajózásMind, ami számított volnaNincs se szél, se vitorlaAzt hittemNincs fegyver a harchozBátorság a kalandhozNem jut idő magamraSenki nem tölt bort a poharambaAkartam, hogy véget érjenTúl sok volt már a jóbólNekem minden sikerültNem…..
    Jöhet a nyár összefoglalója:)  Történt egy s más, negatív és pozitív dolog egyaránt, bár nem panaszkodhatok, a pozitívak voltak fölényben.  Olyan dolgok történtek, nem egy nem kettő amit el se hittem volna ezelőtt fél évvel.  Nem is tudom, hol,…..
Most egy videó, viszont nagyon is érik már végre pár étkézláb bejegyzés részemről, amit majd el is követek a közeljövőben. Remélem kedves blogtárs is tart egy kis élménybeszámolót az elmúlt két hétről, legalább is reménykedem, a mielőbbi felbukkanásáról nem is…..
Mivel minimum 2 hétre visszautazom a 20. századba (= nyaralni megyek netmentes övezetbe), így folytatódhat egymás hiányolása...De azért nem leszek teljesen elzárkózva a külvilágtól; ha msnt nem is, de blogot, emailt azért nagyritkán lesz lehetőségem látogatni, így, kedves…..
Hiányzol :( ( bár tisztában vagyok vele hogy nyelvvizsga és ahoz hajrá :) )..
Szélcsenden túl... „K” icsim 2009.06.30 00:44:00
   A második bejegyzés egy emberről fog szólni. Úgy gondoltam hogy külön bejegyzést érdemel, ezért is nem került bele az előzőbe. Órára pontosan egy hónapja ismertem meg egy lányt, K-t. Barátnőjét már ismertem netről egy ideje, de még nem láttam személyesen.…..
    Erősen vissza kellett lapoznom, hogy képben legyek arról hogy mit is írtam utoljára. Valahogy így alakult, másfél hónap blogtalanság, legalább is írás terén. Valahogy most mégis azt éreztem hogy leírom hogy mi is van velem, egy újabb helyzetjelentés ahogy…..
Szélcsenden túl... Hormonhiány 2009.06.28 18:57:00
A tegnapi természetesen túlzó bejegyzésem után ez inkább tényekre, adatokra épít. Laboreredmény adatira és egészségügyi tényekre. S ettől talán még rosszabb is az előzőnél, mert míg az költőien túlzó, ez valóságos. De azért igyekszem könnyed…..
Bizony, elvileg a mai nappal hivatalosan megszűnik a hallgatói jogviszonyom. Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt pontosan nem tudom, csak annyi biztos, hogy immár az egyetem nem fog fizetni helyettem, értem dolgokat.És hogy most hol tartok? Na igen, ezt is kicsit későn örökítem meg a…..
Talán nem sok köze van a címnek a tegnap este összefoglalásához, de mégis kifejezi az érzést, amit most, a tegnap után, a ma este előtt érzek.Amikor úgy érzem, az emberek számomra túl bonyolultak, nehéz velük együtt lenni, együtt élni, megismerkedni, kommunikációt…..
Szélcsenden túl... Tervezek 2009.05.11 13:53:00
   Tervezgetek. Agyalok. Egy új korszak elején talán nem is meglepő. Egyrészt úgy érzem, hogy tényleg ennyi volt A-val. Lehet hogy még találkozunk, meglehet hogy még látom, sőt ez nagyon is valószínű. De többet nem lesz ugyanaz a "kapcsolatunk" semmiképp. Ezt a…..
    Szombat. Este. PUF szól. Kedves blogtársnál is. Bár kicsit hangosabban, kicsit nagyobb tömegnek és kicsit élőbb előadóval. Remélem jól szórakozik, talál egy nagy betűt ami még véletlen se egy T és holnap tart egy kis élménybeszámolót ;)  Én meg…..
   Vicces az előző cím a nemrég történtek tükrében. Úgy képzeltem A-val hogy talán összejövünk, vagy ha nem is akkor barátok maradunk, mindketten boldog párkapcsolatban.   De mint tudjuk, ember tervez, Isten végez. Nem így lett. 8 hónap ismeretség így ér…..
Immár 1 hét telt el a szülinapom óta, és kb mostanra fog lecsengeni az ünneplés. Azért csak most, mert még 3 féle tortamaradék van a hűtőben, de hamarosan elfogynak. :) Muszáj viszont megemlékeznem erről a szülinapról, mert pontosan az ellenkezőjét hozta, mint amit vártam. Azaz…..
   Valahogy mindig akkor írok mikor össze akarom egy kicsit foglalni a dolgokat, mikor helyzetet jelentek. Ezért ritkábban is írok mint egyes angyalok:)    Persze van miről megint, zajlott az élet rendesen. Vagyis egy területén zajlott rendesen. A suli megyeget, nem…..
Szélcsenden túl... Mert tavasz 2009.03.29 12:50:00
 Tavaszi szél vizet áraszt Tavaszi szél vizet árasztVirágom, virágom.Minden madár társat választ,Virágom, virágom. Hát én immár kit válasszak,Virágom, virágom.Te engemet, s én TégedetVirágom, virágom. Zöld pántlika, könnyű gúnya,Virágom, virágom,De azt…..
   Ritkán blogolok mostanság, szerintem ez nem is nagyon fog változni. Hogy miért? Hát mostanában így alakul. Nem a szabadidő kevés, csak egyszerűen így alakul. Szokott egyszerűen úgy alakulni sokminden. Példának okáért, hogy D hatalmas passzívitása az egészhez engem is…..