Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azlk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
Azlk 2014.09.11 22:53:15
@udla: Ebből kb. annyi látszik, hogy a kereszteződés előtt és után is elfelejtettél jobbra tartani. Ráadásul akkor simán elfértél volna fékezés nélkül az autó mögött.
Azlk 2014.09.12 09:04:00
@udla: Semmi gond, örülök, hogy mindenki megúszta épségben. Csak ezek a dolgok amiket leírtál, nem derültek ki a videóból. az eleje az előzött autóval hiányzott, a vége meg feleslegesen hosszú lett.
autózz! Piros vagy zöld? 2013.03.13 07:00:00
Telezöldes lámpáknál megszokhattuk, hogy egy adott út minden sávja egyszerre kap zöldet. Legfeljebb egy-egy irányt külön kiegészítő nyilas lámpákkal engedélyeznek, ha egyébként piros a jelzés. Ezeket is sokszor benézik egyesek, bár ennek az eredménye inkább a nagy piros lámpa…..
Fényforrásokon, mosógépeken, hűtőszekrényeken és mindenféle háztartási gépen már jó ideje találkozhattatok azokkal a színes címkékkel, amelyeken energiafogyasztásuk szerint sorolják be az egyes termékeket. Hasonlót vezetnek be az Európai Unióban idén novembertől a…..
Szétvet az ideg. Unicredites bankkártyámmal pénzt akartam felvenni a főváros III. kerületében, a Flórián téri OTP fiók automatájából. Hülye ötlet volt. A gép se szó, se beszéd, elnyelte a plasztiklapot. UTÁNA nagyvonalúan kiírta: nem tudja olvasni a kártyámat, próbáljam…..
Azlk 2010.06.18 17:42:53
@Csore60:
Ne már, internetes utalással vagy bármelyik voda kereskedőnél POS-on keresztül is lehet.
Azlk 2010.06.19 00:23:58
@Csore60:
Így tényleg elég nehéz máshogy megoldani. A tarifát nem tudom, de idegen kártyával nem lehet olcsó dolog otp atm-nél befizetni, gondolom kb. mint a postán kártyázni. Egy fél havidíj.
A quadozás állati jó móka tud lenni, zárt pályán. Engem az is állatira tud zavarni, ha kirándulás közben ott zúgnak ilyenekkel a környéken, különösen, ha természetvédelmi területen történik minden, ami káros is, tilos is, sok taplót viszont az ilyesmik egyáltalán nem…..
Azlk 2009.06.25 19:21:02
@Lacaca: Szép, 1:00-nál telibe át a piroson, a többi ügyessel együtt.
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..