Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Götz Ildikó

249 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén a Civil Rádió FM98 Kultúrkoktél című műsorában Weisz Iván felkérésének örömmel tettem eleget, hiszen a meghívásának köszönhetően családi pincészetünket mutathattam be a kedves hallgatóknak, ráadásul élő adásban. Az archívumban még két hétig…..
Szeretettel várunk mindenkit 2012. június 23-án Sátoraljaújhelyen a Börtönmúzeumban, ugyanis megrendezésre kerül “Angyal Bandi Éjszakája”.  A programokról bővebben és a Rabmobil utasszállító járat indulásáról a plakáton olvashatnak! ..
A Libamáj Fesztivál legjobb bora címet nyerte el a 2000-es évjáratú 6 puttonyos Tokaji Aszú borunk június első hétvégéjén a Budai Várban!     Na husím festivalu v Budapešti mohli lidé ochutnat i zmrzlinu z jater a vína To všechno je samozřejmě nutné zapít. Na víno…..
Újra ellátogatott pincészetünkbe Gábor Júlia - Ruttkai Éva lánya - és férje, Szigethy Gábor színháztörténész, rendező. ..
Királyi lakomával vár a Budavári Libamájfesztivál! Szeretettel várunk június 1-3. között a Budai Várban, ahol egy hétvége erejéig egyedülállóan gazdag, az egész család számára szórakoztató gasztronómiai élményben és igazi fesztivál hangulatban lehet részed. Kóstoljuk…..
Hercegkút és a Götz Pincészet a Hír Tv Soroló című műsorában!  Május 24-én csütörtökön 17:30-tól,ismétlés 25-én pénteken 10:30-korés 26-án szombaton 07:30-tól. Hercegkútról hosszabb összeállítás május 27-én vasárnap reggel 7:30-tól látható!  ..
2012. május 10-ére már hetek óta készültem, mivel nagyon kedves sztorin keresztül kaptam egy meghívást mint Magyarország I. Borkirálynője.Tudniillik, az OTP jogászainak szerveztek tréninget Balatonszemesen, amit nagy gondossággal készítettek elő a részt vevő ügyvédek,…..
Szeretettel várunk mindenkit!Götz Pincészet..
Hercegkúti borokat kóstolhattak hétfőn este Sárospatakon A Művelődés Házában a "Kalandozások a Tokaj-Hegyaljai Borvidéken" sorozat kedvelői. Rák József polgármester előadása után az Espák, a Matisz, a Naár és a Götz Pincészet borait kóstolhatta a nagyszámú…..
Kalandozások a Tokaj-hegyaljai borvidéken Bemutatkozik Hercegkút – A település múltja jelene és jövője Az elmúlt évadok sikeres borvidéki kalandozásai ebben az évben Tokaj-Hegyalján folytatódnak. A sorozat előadásai a tájegységünk különböző régebbi, és új…..
Nagy örömmel írom ezt a bejegyzést, remélem, hogy sok Götz-késői-rajongó is boldogan olvassa: Lepalackoztuk a gyönyörű szép 2011-es évjáratú Tokaji Cuvée késői szüretelésű borunkat, amely Sárgamuskotály és Hárslevelű fajtákból készült! Akik kóstolták már korábbi…..
A Götz Pincészet tradicionális családi pincészete a magas minőségű borok létrehozását tűzte ki célul, amelyek elkészítésének folyamatát különös gondosság jellemez a szőlőműveléstől kezdve, a bor érlelésén át egészen a palackozásig. Szereti a borainkat? Erősítse…..
Götz Ildikó 2012.04.14 07:25:11
2012. április 3-án nagy örömmel tettünk eleget egy meghívásnak, a Miskolci Egyetem diákjai körében lehetőségünk nyílt bemutatni borvidékünket, pincészetünket. A kitűnő hangulatú és nagy sikerű borkóstolót egy előadás előzte meg, amely Tokaji Borvidék jogi…..
Vásárlói szemmel nézve a Götz borokat, nagyon fontos megemlíteni, és fel hívni rá a figyelmet hogy a Muscat Lunel bor, amely fajta nagyon fontos értéket képvisel családi vállalkozásunkban, ezentúl Sárgamuskotály néven szerepel a címkéinket, hiszen 2011-től ezt törvény…..
Götz Mária Ildikó VENDÉGVÁRÓ 2012.01.23 11:21:00
2012-ben is várjuk kedves vendégeinket már 2011-es friss, üde borainkkal is és kiváló borkülönlegességeinkkel egyaránt!  Szervezett pince- és üzemlátogatással és szakmai borkóstolóval kiegészítve betekintést nyerhetnek az idelátogatók egy családi borászat életébe,…..
Első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendezik meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karácsonyi Teremlabdarúgó Gálát Tiszaújvárosban 2011. december 10-én, szombaton.Reggel kilenckor indul a program a Sportcentrum, Sport-Parkban. Az esemény kapcsán Mengyi Roland, a megyei…..
Nagy szeretettel várjuk minden kedves barátunkat 2011. november 12-én és 13-án a szentendrei Skanzenben megrendezésre kerülő Szent Márton Újborfesztivál és Libator nevű rendezvényen, ahol már a 2011-es évjárattal ismerkedhetnek az érdeklődők!  Részletes program Te ott…..
Hercegkút. Amint a kisbíró kidobolta, „a szüret első esős napján” megtartották a szüreti felvonulást Hercegkút főutcáján, amiből semmi sem hiányzott. Volt zene, tánc, móka és kacagás. A…..
  ...A késődélutánba nyúló tanácskozást követően felülmúlhatatlan vendéglátásban volt része a meghívottaknak. A kiadós ebédet követően látogatásra került sor a Római katolikus templomban, a Sváb tájházban, a Kőporosi- és Gombos-hegyi pincesoron. Az estébe nyúló…..
"Most még egyforma a szőlőfürt mindenütt ezen a darab földön, ahol szőlő terem. De majd ha borrá érik a szőlő, majd ha pincébe zárva megismerkedik a fogság gyötrelmeivel és forrongó szenvedélyeivel, majd ha felolvadnak benne a könnyek és sóhajtások, amelyek a…..
Két cikk, amelyben szerepel a Pincészetünk is: http://bliskotokaju.pl/2011/08/winiarskie-pozegnanie-lata-w-krosnie-i-jasle/http://bliskotokaju.pl/2011/08/polowa-sierpnia-co-tam-w-winnicach/..
Kétnapos Pincefesztivált tartottak Hercegkúton. További fotók >>>                              További fotók >>>..