Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Zebra

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik ma a Google.com vagy Google.hu oldalakat használták, észrevehették, hogy a kereső rengeteg találathoz azt írja, hogy "Az oldal káros lehet a számítógéped számára." A hibaüzenet szövege többféle url-re mutat. Például ilyenekre. Viszont ami kínosabb, hogy a…..
 A Reakció popkulturális különkiadásában a világ legfontosabb rockzenekarának új lemezét felvezető etűdöt hallgathatja meg mindenki, aki szereti. A U2, élén Írország legfontosabb személyiségével, Bonóval, tegnap még a világ mostantól legfontosabb politikusát, Barack…..
Another party was over... lencsetúladagolás, újévkezdet, újra-kell-menni-dolgozni-bevillanások. Hol van már az állandóan szóló, zavaró Last Christmas. Mindenhol konfetti. Sötét szoba, szótlanság, depresszió. Ezeket a dalokat csak úgy szabad végighallgatni, ha mindegyik után egy…..
Mr. Zebra 2009.01.05 22:58:57
Sziasztok!

1. AIC - Nutshell (ez nem is kérdés). A mindent feladás, teljes apátia és reménytelenség szólal meg, ez szinte kézzel fogható az unplugged verzióban, lásd előttem szóló kolléga.
Ámde ezt sasoljátok meg:
www.youtube.com/watch?v=_Cowca-AbpE

2. Nirvana - Something in the way. Teljesen jogos.
3. Soundgarden - Fell on black days
4. Depeche Mode: Barrel of a gun (csodálkozom, hogy ez nem került szóba, pedig Dave Gahan halálközeli élményéből táplálkozik a dal).
5. Massive Attack (feat Sinnead O'Connor): Special Cases (ez igazából a klippel együtt üt nagyot)
www.youtube.com/watch?v=tVoH6ZTDrD0

Jó éjt :-) !

Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
  Na itt az idő számot adni a filmzenékről. Hisz aki állandó olvasója az FFK-nak az tudja, miért ne tudná, hogy a zenéknek, - melyek szerves részét képezik a filmeknek -, nálam nagyon nagy jelentőségük van egy-egy kritika során, akár. Azaz néha bizony nem elég a…..
Ismét egy olyan eset, amit ketten is beküldtek, és bár némileg máshogy emlékeznek vissza rá, a félrefordítás biztos. Boni 11 napja küldte levelét, tehát a "most" akkor volt:most lett epp vege a the beach c filmnek az m1-en es az utolso jelenetben mutatnak egy fotot, ra van…..
Kutner és Big Love randiznak, vagyis egy bűvész show-t tekintenek meg, ami legalább olyan abszurd, mintha randin lennének, és Kutner lelkes, mint egy öt éves gyerek. Amikor a bűvész segítőt kér a következő trükkhöz, Hermione-üzemmódba kapcsol (én, én én!!!), a bűvésznek meg…..
Ez a nap is a szokásos módon indul: House cseszegeti a jelöltjeit, és éppen azon szenvednek, hogy melyik esetet vállalják el, amikor House-ért jön a CIA, érdekes fordulat. Éppen csak arra van idő, hogy House bemondja a nyertes hetibeteg nevét, Foreman-re bízza az eset kivizsgálását…..
hogyvolt House 4x04 - Őrangyalok 2008.09.24 18:00:00
Új nap a Princeton Plainsboro Oktatókórházban, az Angyalok (akik már csak heten vannak) Charlie utasítására és a legfrissebb küldetés ismertetésére várnak. Érkezik Bosley (alias Vén Tata) az aktuális hetibeteg aktáival. Izgis eset, a páciens hullakozmetikus, és azt hallucinálta,…..