Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackIce

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
Azt nem mondom, hogy a hagyományos piros tűzoltókészülék csúnya, de azért ezek sokkal szebbek. Amit még meg kell oldani, hogy tűz esetén még az idegenek is rájöjjenek, hogy ez tűzoltásra van, nem valami dísz. És mi se automatikusan a piros palackot keressük. Kösz Dawe, Via…..
Bigyóblog Star Trek-tapéta 2009.04.07 16:37:00
Bármely szobát az Enterprise űrhajó irányítóközpontjává alakítja a felragasztható Star Trek-tapéta. A hat darabból álló tapéta 186 dollárért vásárolható meg. Így a film megjelenése előtt néhány héttel szinte kötelező a rajongóknak.Via Gizmodo..
Az iPhone Dev Team megerősítette, hogy már kész az iPhone 3.0 feltörése. Mindezt alig két nappal az új oprendszer bejelentése után. A csoport persze vár a kiadásával addig, míg hivatalosan is elérhetővé teszik mindenki számára a szoftvert. Megnyugodhatnak tehát azok, akik…..
Bigyóblog Super Mario matrjoskák 2009.03.19 08:26:00
Elnökök, híres és hírhedt személyek arcképével már hosszú évek óta díszítenek matrjoska babákat. Ezek azonban általában ugyanolyan formájú babák voltak, más-más arcképpel. A Super Mario matrjoskánál azonban mindegyik baba teljesen más, pont amilyen a játékban.  …..
Sok meglepetést nem okozott az Apple mai tájékoztatója, avagy keynote-ja, ahogy nevezni szokták. Majdnem két évvel az iPhone bemutatása után az Apple mobilja is képes szövegeket és képeket kijelölni és beilleszteni, vagyis kopipésztelni. Ezen kívül az iPhone is képes lesz arra,…..
"Nagyon kevés dolgot tiltunk ki a háztartásból, de az iPod és az iPhone az, amit nem kaphatnak gyerekeink" - ezt Bill Gates felesége, Melinda nyilatkozta a Vouge magazinnak. De azért ő is elismeri, hogy néha megkísérti az ördög: "amikor ránézek, nem bánnám, ha…..
Ezek a poháralátétek nagyon jó ajándék minden iPhone-tulajdonosnak, vagy leendő tulajdonosoknak. Egy brazil dizájnercsapat munkája. Meg is vásárolható, 60 dollárért.Via Notcot..
Bigyóblog Rubik borsörlő 2009.02.12 08:17:00
A konyhába is betört a legismertebb magyar találmány, a Rubik kokca. Ezúttal só- és borsörlő formában. Innen rendelhető 13 euróért. Videó az ugrás után. Via Gizmodiva..
A küzdelem látványa mindig beindítja az embereket. Valamennyi sportág arra a csillapíthatatlan érdeklődésre épül, hogy aki a földön fekszik, vajon fel tud-e még állni. Erről szóltak például Rocky történetei, és a közönség akárhányszor megnézte volna, hogy a tönkrevert…..
Bigyóblog 3d-s Aréna 2009.02.11 07:50:00
Az LG a barcelonai Mobile World Congressen mutatja be az Aréna fedőnevű mobilját, mely terveik szerint az idei év egyik vezető készüléke lesz. A különlegessége pedig, hogy 3d-s a kezelőfelülete. A készülékről egyelőre még nem árultak el pontos részleteket, csak annyit,…..
Bigyóblog Kezek nélkül 2009.01.12 14:04:28
Az egyik megoldás, ha telefonálás közben gépelünk, ha fülhallgatót, bluetoothszettet veszünk. Vagy egy retro telefonkagylót, melyet a vállunk és a fülünk közé nyomunk. Vagy egy Cell-Mate nevű kiegészítőt szerzünk, mellyel bármilyen telefont a fülünkhöz tudunk nyomni. Két…..
 A Lenovo W700ds kétképernyős laptopot bemutatták a CES-en, azok a szerencsések, akik Las Vegasban vannak, ki is próbálhatták. Ára is van már, 3663 dollárért kapható, ez átszámítva mai árfolyamon több mint hétszázezer forint. Ebből is látszik, hogy kifejezetten munkára…..
Felpörögtek az események az Android körül. Néhány héttel a G1 megjelenése után mobilgyártók egymás után jelentik be, hogy nyárra elkészítik saját androidos telefonjukat. Közben olyan hírek is megjelentek, hogy jön a G2, vagyis a HTC máris a googlephone második…..
Bigyóblog Robottánc 2008.12.21 10:17:00
Via Gizmodo..
Egymás után jelentik be a mobilgyártók, hogy kifejezetten az Androidra készítenek mobilokat. Érthető, hiszen ha lemaradnak, sokat veszíthetnek. A nagy átlag jövő nyárra készül a Google-rendszerű mobilokkal. Most a Samsung is beállt a sorba, júniusban jön ki androidos mobillal.Via…..
Bigyóblog Kétképernyős laptop 2008.12.20 10:50:00
Egészen új irányba vinné a laptopok fejlődését a Lenovo. Bejelentették ugyanis, hogy olyan laptopot terveznek, melynek két kijelzője van, az első 17 colos, a második 10,6 colos. A "mobil munkaállomás", ahogy a Lenovo nevezi az új gépet Intel Core 2 Duo processzorral és…..
Bigyóblog Almás alma 2008.12.16 11:22:00
Egy japán férfi igazán egyedi módját választotta annak, hogy megmutassa, melyik a kedvenc cége. Olyan almát termesztett, melyen az Apple logó, illetve egy iPod látható. Hogyan készül az almás alma?  Egyszerű, még mielőtt elkezd pirosodni, ráteszünk egy matricát, majd amikor…..
Bigyóblog Pendrive-radír 2008.12.12 15:39:49
Biztos vannak, akik használnak még ceruzát - például rejtvényfejtéshez. Nekik jól jöhet ez a pendrive, illetve radír, egyszóval radírba csomagolt pendrive.Via Übergizmo..
Közeleg a karácsony, itt a karácsonyi játékok ideje. A Bigyóshop felajánlott néhány kütyüt, melyet egy játékkal nyerhettek meg. Egy Star Wars-játékkal.  Nem is húzzuk az időt, íme a nyeremények. Egy Darth Vader Mimobot pendrive és egy MISSkha. Ez utóbbit kiválaszthatja a…..