Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monokli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Kultúr-sokk 2 2009.01.29 06:57:00
Ma átmegyünk egy durvább fokozatba. Én sosem tettem volna ezt nagymamámmal, szegény szerintem soha többé nem beszélt volna velem.Szóval valaki megnézette nagyijával az internet egyik elhíresült nagyon, de nagyon olcsmány videóját és felvette a reakcióját. ..
Monokli 2009.01.29 14:00:04
@Mateusz:

Talán nem ebédidőben kellene ilyet írnod (ettem)
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..
Az előző bejegyzésemen több mint 2,5 órát szenvedtem, úgyhogy most rövid leszek, mert mindjárt elalszom. (Csoda hogy nem grrassdfsdf sdgfgdfhd-t írok). Végig figyelni kellett a még frissen beérkezőket is, egy be is került a listába. Na szóval, kinek megy az Akimbo. Többen…..
Olyan friss, hogy még forró.  Egyesek még utolsó percekben is küldtek, persze azok is bekerültek a cetlikre. A szerencsés nyertesnek írok e-mailt, hogy írja meg postacímét :) Gratulálok. Akik nem nyertek, azok se legyenek szomorúak. Egyrészt még zajlik két másik…..
Monokli 2008.12.11 20:58:09
www.youtube.com/watch?v=_Qqce7i3qiY&fmt=18 Na én ezzel nevezek (videó)
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..