Regisztráció Blogot indítok
Adatok
countrystudy

0 bejegyzést írt és 359 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forint drámai mértékű és sebességű romlásnak indult pár hete, és ehhez bizony nagyban hozzájárult Orbán csodafegyvere, Matolcsy és sleppje hozzáértő és művészi gazdaság és pénzügypolitikája. Matolcsy persze nem érti, hogy mi az oka annak, hogy nem értik meg az ő…..
Magyarország fel szeretné használni szomszédait, együttműködne régiós partnereivel a közös célok elérése érdekében, most éppen a Visegrádi Négyek keretén belül, ugyanakkor elfogadhatatlan nacionalista politikát folytat. Ez a stratégia Trianon óta nem működik, valami…..
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
Egyszer összegyűjtöttük Kéneország sirámait, a rendes mindenoldali pártok óhajától a rendes nyugdíjasok és mai fiatalok kívánalmáig. De kik szerint kéne? Bestiáriumunk Kéneország népéről. További megfejtéseket várunk kommentekben. A jobboldali, aki baloldali. A baloldali,…..
countrystudy 2013.01.28 08:16:50
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
countrystudy 2013.01.12 11:22:41
@TaTa86.: ez volt a legjobb mondatod,amit olvastam tőled. köszönet érte.
Újra felbukkant egy bezzegkonzervatív blogger a magyar blogoszférában, a közösségi oldalak alapján sorra adóznak előtte tisztelettel az SZDSZ-árvák. HaFr nagy buzgalommal fejti meg, milyen a magyar konzervativizmus – pontosabban, hogy szerinte milyennek kellene lennie; miközben a…..
countrystudy 2013.01.03 09:16:02
@maskep: remélem,nem.
a sokféleség mellett a választásokon igenis szorosra kell zárni. sok kis konzervatív klubocska tálcán kínálja a hatalmat a baloldalnak. persze el lehet hinteni,mennyivel demokratikusabb,a sokféle hang muzsikája,de nem árt gondolkodni.ahogy a baloldal tudja,minden ellentétet félre kell tenniük a közös ellenség leváltása érdekében,észen kell lenni a jobb oldalnak,h ne dőljenek be az igazi,meg modern,meg mittommilyen konziknak.
countrystudy 2013.01.03 09:47:39
@Tündér_Lala: így van
countrystudy 2013.01.03 10:35:01
@maskep: ez a vezér szóhasználat a baloldal terméke,ők tudják,miért. persze ez az utálkozás része,mivel Orbánnak (egyelőre) nincs riválisa.az más tészta,hogy a jobboldalon csökkent a népszerűsége,de ez nem járt azzal,hogy a szocikhoz pártoltak volna ugyanannyian.
sokan szavaztak a fideszre,akik csak szimplán rühellték az előző két ciklust. ha elég erősen él a fejekben,miről is szólt az a korszak,akkor nyer a fidesz, teljesítménytől függetlenül.azért jobb lenne,ha nem csak azért.
a polgári konzervativizmus megerősödésére pedig nagy szükség van ebben az országban (nem feltétlen Orbánról beszélek),mert a '45 óta szinte töretlenül hatalmon lévők magabiztosan kiáltanak ki mindenkit fasisztának,nácinak vagy csak szimplán gyengének,ócskának stb, akik nem az ő nézeteiket képviselik. hát ezért szeretném,ha megerősödne a másik oldal.
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
countrystudy 2013.01.01 21:42:02
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
countrystudy 2012.10.21 14:37:53
@Régi Péter: Pont ezt írtam volna. Kösz.
Ha az ember elfelejtené,hogy miért is utálja a ballib értékrendet,akkor most megjegyezheti.
Országon kívül keresni a szövetségest,hogy megbuktassák azt,akit maguk nem tudnának.Hogy brüsszelnek lihegnek,éljenek a bürokraták-technokraták,mi.Fogyatékos milla.Itt van szegény Ferge Zsuzsa,amúgy még tisztelném is, de egyszer elmondhatná,hogy is áll ő a szegények oldalán.(biztosan a bankadó bántja.)a többi csupa kisbetűs majom.
countrystudy 2012.10.21 17:07:09
@Hakapeszi Miki: te mekkora barom vagy
countrystudy 2012.10.21 17:08:16
@Osceola: így van
Komolyan azt hittem, rosszul hallok! Minden idők legflegmább kormányszóvivője ezt bírta mondani saját pici száján keresztül: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."A…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
countrystudy 2012.06.29 06:41:50
@Elstron: hát ,idefigyelj bogaram. amit írtam,így is gondolom,sőt így is élek. engem még úgy neveltek,hogy az emberere nem föl,- meg lenézek, hanem RÁ. nincs olyan ember,kitől ne tanulhatnánk, csak figyelni,észrevenni tudni kell. és tudod ki a modoros? az ilyen fanyalgó, sznob kreatúra
countrystudy 2012.06.29 07:10:30
@KG2000: ezt az írástechnikát ismerjük (ez a magyar ugar) index és barátai,meg a köteles beszéd írója stb. vannak egy páran. kiragadni néhány szót, jól megforgatni,aztán fikázni-köpködni-manipulálni. na,ez kell neked,hülye magyar.pontos olvasásértést kívánok,kedves honfitársaim.
countrystudy 2012.06.29 12:09:58
@Elstron: ennyi a szókészleted? szánalmas alak vagy,amúgy el lehet ballagni.
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
countrystudy 2012.06.25 13:33:37
@Malachi: szerintem az a ciki,vagy inkább fölháborító,hogy emberek,népek a maguk értékrendjét,véleményét,ízlését stb axiómának tekintik.minden gyilkosság bűn, minden háború úgyszintén.Nyirő mást jelent a székelyeknek,mint a magyarországiaknak,pláne a zsidóknak.
Kövér nem a zsidók ellen ment oda,hanem a székelyekért.és nagyon unom,hogy maguknak mindent megengedve számon kérik más népek,politikusok érzéseit. nem hiszem,hogy bűn lenne mindenkinek a saját erkölcsi mércéje szerint élni.
countrystudy 2012.06.25 16:38:32
@Démonmac1: a drága ellenzéktől és támogatóitól hallani,látni a "balfasz" jelzőt elég vicces. igen,valóban a választásokhoz időzítették.de tudd,az rmdsz(csupa kisbetű) pont olyan korrupt banda,mint az őket itthonról támogató szocik.különben meg nincs abban semmi új és különös,h határon túli támogatók látogatást tesznek egy velük egy oldalon álló másik pártnál.vagy nem láttad még mesterházyt az övéinél.
countrystudy 2012.06.25 16:46:25
@Malachi: nem gondolom,hogy szándékosan össze akarják rúgni a port a szomszédokkal,stb. viszont azt látom,hogy az előző kormány úgy akarta magát elfogadtatni,konszolidálni,hogy mindenkinek behódolt,csak itthon tette elviselhetetlenné a vállalkozók,bérből élők életét.ezt régen kerékpáros típusnak neveztük. fölfelé liheg,lefelé tapos. na,ezért nem fogok rájuk szavazni sohasem.meg még sok másért.
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
A kormányzó szociálliberális szövetség (USL) elsöprő győzelmét hozta a hétvégi helyhatósági választás Romániában. Az USL a szavazatok több mint felét söpörhette be, 35 százalékot verve a második helyezett Demokrata-Liberális Pártra. A korábbi pozícióit nagyjából…..
countrystudy 2012.06.12 19:35:32
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ez az egyik legundorítóbb akció volt a rendszerváltás óta. mármint a "köteles beszéd". ha a manipulációt tanítják az anyanyelv órákon,ezzel kéne szemléltetni.azt meg csak úgy mellékesen teszem hozzá,hogy az eredeti beszédet igyekeztek nem megjelentetni,nehogy fölfogják a választók,mekkora aljasságot követnek el,akik SZÁNDÉKOSAN félremagyarázzák. szóval,kérdem én, ki néz kit hülyének.alja ,sosem volt liberális csürhe.
countrystudy 2012.06.13 06:54:44
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: az én szakmám a szövegek értelmezése. én nem olvastam,csak hallottam. és egyértelműen félremagyarázták,szándékosan.hülyének tekintve mindenkit.a gondolkodástól szerette volna megkímélni szavazótársait ez a szép kis kompánia.számomra ez a történet az egyik bizonyítéka,kik is azok a balliberális elvtárs-urak,mekkora nagy demokraták.
countrystudy 2012.06.15 09:49:51
@belekotty: érdeklődéssel várom,mi ellen van kifogásod.az eltén még megfelelt.
de ami ennél sokkal fontosabb,sok kifogástalan helyesírású szarembert látni a médiában,a politikában.olyanok,akik diplomákkal a zsebükben züllesztették le ezt az országot.
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
countrystudy 2012.05.28 18:24:26
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": hogy ki náci,ki csak szimplán idióta,az egy másik téma. a gyilkosokat is eltemetik,azoknak is vannak hozzátartozóik. nyírő nem volt gyilkos. nem kell szeretned,de neki is joga van a kívánt földön nyugodni.
countrystudy 2012.05.29 11:02:22
@komplikato: Nyírőt a saját honfitársai akarták eltemettetni,az ő végakarata szerint.ne nácizzunk,mert akkor komcsizhatunk is.tele vannak a tankönyvek velük is. akik jól odadörgölődztek hozzájuk. csak a jó írás a fontos az utókornak. és a végakarat teljesítése.
"Mikor van vége a demokráciának?" - kérdezi Török Gábor, majd kifejti, hogy még nincs. Egyetértek vele. A Fidesz demokrácia-romboló pótcselekvéssorozata a végtelen önbizalomhiányukból fakad, abból, hogy képtelenek a valós teljesítményre, és ezt tudják. De a demokráciánkat…..
countrystudy 2012.05.16 19:11:43
A köztársasági elnök 11 percnyi hazudozás, szülei emlékének meggyalázása, majd saját teljesítményének felmagasztalása után váratlanul lemondott tisztségéről a parlament plenáris ülésén. Schmitt Pál nemcsak megismételte mindazt, amit az elmúlt napokban nyilatkozott, de rá…..
A SOTE Doktori Tanácsa döntött, és kezdeményezi Schmitt Pál kisdoktori cimének visszavonását! A végső döntést az egyetem szenátusa hozza meg, valószínűleg igent nyomva - de a legvégső döntés Orbán Viktor kezében van, hiszen nem lehet egy tolvaj, csaló a Magyar…..
Orbán Viktor, március 15 ünnepi beszéd:"164 év múltán is követni érdemes a 48-asok példáját, de melyiket? Az ember fiatalon radikális, mint Petőfi, férfikorban józanul tettre kész, mint Kossuth, később inkább hajlik a fontolva haladásra, mint Széchenyi. A 89-es…..
countrystudy 2012.03.17 18:13:58
@Fabius: hogy melyik pártban hány diplomás van,és jelent-e ez bármit is,erről szólt az első megjegyzésem. az meg nekem sem tetszik,h nagy a hallgatás az ügynök-ügyben.de van egy harmadik is,olyan előfordulhat,hogy egyszer nem a fideszre szavazok,az viszont nem,hogy az előző garnitúrára.szép estét.
Tegnapi bejegyzésemben (Bajnai Godot-ra várva?) sürgettem, hogy a civil ellenzéki megmozdulások, de általában a jelenlegi kormányt leváltani igyekvő ellenzék találjon egy olyan arcra, akivel a támogatók azonosíthatják a törekvéseiket. Legalább ilyen fontos azonban, hogy milyen…..
  Két sajtódíjat is kiosztottak a napokban: a Pulitzer-emlékdíjakat vasárnap, a Szabad Sajtó Díjakat kedden. Két 1990 után alapított díjról van szó. Mégis: a díjazottak nagy része már '87-ben is megkaphatta volna az elismerést.  1991-ben, a díj első évében a 168…..
Egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy a Kedves Magyar Vezető jópofa internetes játékként fogja fel az ország külkapcsolatait. Bevet egy-egy cselt, de főleg bőszen lövöldözi különböző harci eszközökből a lövedékeket, a kézifegyvertől a rakétáig. Ma már nem titok, szinte…..