Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victorr

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolgot el kell ismerni. A City Interactive játékok lehetnek olyanok amilyenek, de a játékhoz adott kis kézikönyvek mindig becsületes munkák szoktak lenni. Minőségi papír, átlátható infók, szóval amilyennek lennie kéne. "FarkY" viszont észrevett egy igen érdekes…..
 Mindenki ismeri a Resident Evil-t és társait melyekben zombikat kell halomra lőni.De valaki gondolt már bele milyen lehet a puskacső másik végén lenni?!Milyen lehet lábunkat magunk mögött húzgálva agyakat rágcsálni és kislányokat ijesztegetni?!A Wideload valami ilyesmin…..
victorr 2008.11.10 21:42:39
victorr 2008.11.23 19:31:10
Felesleges a Terminator 3-as játékot a Battlefieldekhez hasonlítani. Croow kommentje jól összefoglaja a lényegetElolvastam a kommenteket, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok fel valamit. A Battlefield és a Battlefrontnál tudjuk, hogy csak löni kell és kész(bár az is multiba,…..
victorr 2008.11.08 18:45:06
hát nagyon zuhan a színvonal
rosszpcjatekok.blog.hu/2008/11/08/terminator_3_battlefield?fullcommentlist=1#c3888907
teljesen egyetértek zé
aki meg a Mafia-t fikázza az mennyen anyucihoz legózni. A gta 4-ben is lesz pár hiba de rosszpcjátékokba soha nem fog bekerülni
Gondoltam írok egy kicsit a gépemről. A szemfelüsebb emberkéknek fel tűnhetett már hogy a cikkeim között csak is kicsit régebbi illietve kis gépigényű játékok kerültek tesztelésre.Most lehullik a lepel hogy ez miért is van!:)Előszóban anyit h ez a kis taliga a középkategória…..
victorr 2008.11.07 20:38:39
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..
Az Én Kemény-mag-om Nos gondoltam mivel a blog nem csak játékokról szól így hát mindenképp jól jönne egy kis info a gépekrol és teljesítményükről. Lássuk miböl élek: Processzor: AMD 64 X2 6400+ ( ha vki nem vágja 2 mag [core] ~3200MHz )Alaplap: ASUS M2N-E SLi ( én…..
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Mivel az oldal nem csak a játékokról szól hanem a PC-s világ dolgairól ezért gondoltam írok nektek a Blizzard legújabb termékéről.(meg persze azért is mert engem nagyon meg fogott :D) Kedvenc kis cégünk egy újabb perifériával ajándékoz meg minket. Igen a Zboard-unk mellé egy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..
Race Driver GridR4T3N Azt hiszem a legegyszerűbben erről a játékról így lehet nyilatkozni: FANTASZTIKUS.A Codemasters igen nagyot aratott ezzel a játékkal, hisz a jó szempontok mellett eltörpülnek azok a rossz élmények, amiben a játékosnak élménye lehet- sőt, talán nincs is…..
victorr 2008.10.13 22:28:59
Ugyebár ez nagy szerelem. Mindenesetre kaptam jó pár levelet, ahol ajánlgattok CI játékokat. Úgy, hogy nem is játszottatok vele. Azért szeretném leszögezni, hogy nem kizárt, hogy van jó játékuk. Én nem játszottam minden játékukkal, szóval nem állítok ilyet. Csak az a helyzet,…..
Ez az első 100%-osan nem Movie Makeres videóm. Konkrétan ez a videó több szerkesztővel is készült (tesztelgettem mindegyiket), szóval sajnos néhol vannak szépséghibák (hang meg kép egyaránt). Még nem boldogultam teljesen az átállással, remélem elnézitek.A videó…..
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
victorr 2008.09.24 18:45:49