Regisztráció Blogot indítok
Adatok
látóóó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergely nem naív, viszont kitartó. 90 Ft-ért is visszamegy a kúthoz és megnézeti a biztonsági kamera felvételét, ahol szerinte tisztán látszik: a pénztáros a vásárlás után kidobta a blokkot és kevesebbet adott vissza. Rég nem olvastam nálad benzinkúti story-t, remélem nem…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Reggeli ébresztő pofonnak álljon itt SA története, akinek az adóhivatal elengedte az illetéket, de hanyagok voltak és nem vezették át a rendszerükbe. A logikus reakció erre az ügyfél bokáztatása és újabb hibák egymásra halmozása volt. A csúcsponton az elengedett tartozás…..
Attila hiába próbált beszuszakolni egy százast a parkolóautomatába, miközben ott küzdött, pár másodperc alatt jól megbüntették. A sztori alapján valószínű, hogy direkt figyelték, aztán villámgyorsan lecsaptak. Kevesebb, mint negyedórával a bűvös délután 6 óra előtt.…..