Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delspam

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
delspam 2016.10.10 13:17:06
Minap Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter bejelentette az Embility Forum 2016 konferencián, hogy a kormány támogatni fogja az elektromos személyautók és haszongépjárművek beszerzését. Méghozzá az idei évben kettő, 2017-ben pedig három milliárd forint támogatási összeget különít el a kormány az…..
Eljött ez az idő is. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így kezdek egy posztot, de kénytelen vagyok. Szóval: Stöki nevű munkakerülőnk(!) ajánlotta figyelmembe ezt a játékot, mondván, neki nincs rá ideje, de jónak látszik. Nem csak annak látszik, hanem idegesítően, rettentően…..
delspam 2012.11.06 08:05:29
@Holding: Az egy mekkora király film láttam vagy 10-szer :)
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Megszületett a szavazás végeredménye - és kérlek, ha eddig nem tettétek, most már ne nyomkodjátok, holnapra eltüntetjük a szavazódobozt, most pusztán az átláthatóság végett van még a helyén -, melynek értelmében egy icike-picikét többen vannak azok, akik szerint nem zavaró…..
Reggeli torna gyanánt tökéletesen megfelel egy kis bunyó. Ha esetleg dinókat is ütni kell, akkor meg pláne. Arra is vigyázni kell, hogy ne vigyük túlzásba a mozgást, mert az megárthat a TV-néző izomnak. A fentebb felsoroltak mindegyikének tökéletesen eleget tesz a Dino Strike…..
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
delspam 2012.04.16 18:47:33
@Barát Csaba: Persze hogy mindent a zsidók irányítanak, és ők tehetnek mindenről, az egész féregrágta nyavalyás civilizáció is az ő művük, vesszen mind. Mivel ők a gonosz földi helytartói és ha ők nem lennének egy tökéletes világban élnénk és senki nem kapaszkodna a hatalomért, pénzért és kéjért, ebbe globális kuplerájba.

De azért én meghagyom a lehetőségét annak, hogy talán magába az emberbe van belekódolva a bűn, az erkölcstelenség, és a kíváncsiság, így arra az időkre amikor a zsidókról és az ő civilizációjukra, már csak úgy emlékezünk meg mint manapság az inkákról, gyártok egy jó nagy kőbaltát magamnak, mert majd az új zsidóktól kell megvédjem magam.

(Remélem érzed az iróniát)
Hapman küldte el a Fixation linkjét, áldassék a neve. "Néhány éve, még a régi blogon elég népszerű volt a The Company of Myself nevű játék, most itt a folytatás, helyesebben a 'prequel', főszerepben a skizofrén Jack láncdohányos barátnőjével, aki csúnya véget ér, amint…..
delspam 2012.04.12 13:28:26
Szerkesztői előszó: mióta nézem a levelesládánkat, időről-időre írok egy válogatást a tartalmából a többieknek, hogy ők is mazsolázhassanak. A következő játékot minden kommentár nélkül bocsátottam a többiek rendelkezésére, gondolván, hogy a Boulder Dash olyan…..
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..
Ez is ritka szokatlan ötlet: a játék, aminek egy névmás a főszereplője. Pontosabban két névmás, "az" és "én", vagyis angolul "It" és "I". It jól elvan, amíg egy szép napon a t betű magára nem hagyja. Erre I útnak ered, hogy megkeresse az…..
A feketeöves bringások nyilván felkoncolnak érte, de a kerékpár ma már nem csupán a technológiáról és a környezetbarát közlekedésről szól. Konzumcikk, amely a többi divatkiegészítőhöz hasonlatosan kifejezheti tulajdonosa stílusát, tükrözheti belső értékeit, ha azok nem…..
Az ötletes Nitrome-játékok egy szép példája a Faultline, ami a Kongára is felkerült. Hőse egy robot(?), aki karjait a pálya megadott pontjaira kilőve össze tudja rántani az adott pályaszakaszt. Ezt a képességet kihasználva kell továbbjutni a játék 30 pályáján, néha egészen…..
delspam 2011.05.21 05:56:31
@gibson: Abszolút egyet kell értsek. Nem kell napi sok játék, 1 jó bőven elég.
Ezt a játékot áén nem ismertem és tök jó, talán kicsit unalmas, de tetszetős.
Idén 30 éve, hogy egy bajszos vízvezeték-szerelő elkezdte földi játéktermi pályafutását, igaz akkor még Jumpman néven. Nosztalgiázzunk hát picit a Donkey Kong flashverziójával. Valószínűleg kevesen lesznek azok, akiknek újdonság lesz a hordók kerülgetése és a…..
Üdv mindenkinek, úgy döntöttem, hogy játék nélkül mutatkoznék be a nagyérdeműnek. :) Én vagyok tehát nervus, a Mindennapiflash blog alapítója, akit Stöki volt szíves felkeresni meghívni a Munkakerülő csapatába. Civilben webfejlesztő, programozó és grafikus vagyok és a…..
Mindennapi flash Trollface Launch 2011.04.07 11:00:00
Megtörvén az eddigi logikai játékok sorát, jöjjön egy szintén közkedvelt kategória. Ebben a játékban egy ismert arcot, egy fórumtrollt kell kilőni minél messzebb egy számítógépből. Lehetőségünk van fejlesztésre (elég sokra) és menet közben néhányszor rá is kattinthatunk…..
Igazi ötletes disztroj a Roadkill Revenge, aminek főhősei az országutak mellett élő állatok, akik megelégelik, hogy kispajtásaikat laposra gázolják az utakon haladó teherautók, gépkocsik, rakétaszállító járművek(!) és F-16-osok(!!!), és eszkábálnak egy jó kis kamikaze…..
Ötperces darab következik: a Man In Gap pofonegyszerű és rövidke játék. Egyetlen cél a túlélés az újra és újra összezáródó pályán, ahol két kis rés marad számunkra - ezeket kell megtalálni a rendelkezésre álló 3 másodperc alatt, máskülönben fősőhünk elveszíti egy…..
Természetesen mindenki azt enged be az udvarába, akit akar - még akkor is, ha az a ház egy irodaház. Viszont előbb közparknak kikiáltani, majd elzavarni azokat, akik egy doboz kólával próbálnak besétálni oda - na az azért csúnya dolog. Először Urbanczyk Tamás riasztott Twitteren,…..
delspam 2010.07.12 11:29:03
@fuggetlenallamok: Abban amúgy igazad van (még ha az ezt megelőző hozzászólásod szerintem túl nyersre sikerült), hogy azoknak sem kellene feltétlenül bűnbakot látni akik normálisan szeretnének vigadni, és ezért hajlandóak fizetni is. Ha már a Gödrös példát hoztam, én sem szeretem a kéregető csövest. A fűszagot, meg egyáltalán cigiszagot sem, egyszerűen rühellem, és jelenleg gyakorlatilag nem tudok olyan helyre menni Pesten ahol ne kellene azzal számolnom, hogy olyan büdös leszek, hogy az nem emberi.
delspam 2010.07.12 11:31:00
@malarya: Kössz az infót. Így oké a dolog.
Sziasztok, Kristóf vagyok, engem ért a megtiszteltetés, hogy átvegyem kicsit a stafétát Stökitől. Rólam annyit, hogy a ZX Spectrum megjelenése óta folyamatosan játszom, mostanában szinte csak flashjátékokkal. Azt pedig a jövőre nézve mondom, hogy ha valami nem tetszik, nyugodtan…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..