Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tunguska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baszná meg az összes medve! Kábé ez a gondolat fogalmazódott meg bennem első pillanatban, amikor elolvastam a Blikk hírét. Aztán ahogy átgondoltam a dolgot, újból ez fogalmazódott meg bennem.Na jó, nagy számban úgysem fognak medvék letelepedni a Bükkben, vagy az…..
A Liquidgeneration.com volt oly szíves, és összeszedte a South Park eddigi tíz legjobb celebgyalázó jelenetét, a tetves nemiszervű Angelina Jolie-tól kezdve a depis Tom Cruise-on át az ostobenkó kurva-versenyt meggyőző fölénnyel nyerő Paris Hiltonig, mi meg betesszük jól, mert…..
A Központi Bizottság legutóbbi ülésén - a fiatalok nemzedékéről szólva - joggal fogalmazhatott úgy, hogy a magyar ifjúság széles tömegei egyetértenek a párt és a kormány politikájával, annak valóra váltását támogatják. Helytállnak a termelő munkában, a tanulásban,…..
 Tegnap is felmentett a bíróság egy rendőrt, akit hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazással vádoltak. A 2006. őszi hatósági erőszak elkövetői jórészt ismeretlenek maradtak (hiszen sokan kámzsát viseltek, azonosítót viszont nem), s ahol az ügyészség vádat emelt,…..