Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smead146

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Smead146 2016.09.24 17:07:00
@hidroponi: igeeeeen, en sirva rohogtem, es meg mindig volt, es meg mindig volt...
Szombati tudósításunkban csak Szegedről és Budapestről volt szó, pedig Pécsen is volt tüntetés. Aradi Hanga, a Középiskolai Hálózat aktivistája mondott beszédet: ,,A tanárok félnek. Félnek, és hallgatnak." Kedves Tanáraim! Decemberben, diákként, azért mentünk…..
Smead146 2013.10.10 13:47:34
@szanalmas: A heti 5 testnevelés óra tök jó, csak épp senki nem számolta ki egy egyetlen matekkal, hogy vajon hol a fenébe tartják meg ezeket az órákat? A legtöbb iskolának egy db tornaterme van, amit jó esetben ketté tudnak választani egy függönnyel. És ez csak egy mini példa, ami nagyon jól tükrözi, hogy mennyire jól átgondolt minden rendelet....
Péter nem tartja magát az építőiparról jót vagy semmit iratlan törvényhez, sőt azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Neki például nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az…..
Smead146 2008.09.24 15:00:35
Szeretném megosztani mindenkivel a tapasztalataimat egy újépítésű ingatlannal kapcsolatban.

2007. júniusában foglalóztam le egy újépítésű ingatlant, ami akkor még csak tervrajzon létezett. Aztán szeptemberben megnyugvással konstatáltam, hogy elkezdték az első ásásokat, megjelentek gépek a telken. Ez így is ment egészen decemberig, amikor is minden leállt.

Az építtetőt természetesen onnantól kezdve nem lehetett utolérni, nem válaszoltak az emailekre, nem vették fel a telefont. Aztán ad-hoc jelleggel végül felhívtak, amikor is mindig ugyanazt a szöveget mondták, vagyis, hogy eladják a projectet, mert nem tudják megépíteni, és mindig volt egy állítólagos befektető, akit érdekelt a dolog. Aztán persze mindig kiderült, hogy végül mégsem....

2008. augusztus 31.-éig kellett volna beköltözni, ezzel szemben a telken ugyanaz a félig kész alap áll.... Közben sokmindenre fény derült, többek között, hogy ez a beruházó már más építkezését is "bebukta", valamint hogy APEH végrehajtás van a céggel szemben, és több, mint 100 milliós tartozásokat halmoztak fel, hiszen az alvállalkozókat sem fizették ki.

Valahogy patthelyzet, mert hogy ezek az emberek elsikkasztották a pénzünket, eltűntek, és most próbáljuk őket jogi úton megtalálni, hiszen ez már gazdasági bűncselekmény, amit ők végrehajottak, tehát büntetőjogi feljelentést tehetünk ellenük.

Mindezt csak azért írtam le, hogy ha esetlegesen valaki olyan lakást szeretne venni, amihez BÁRMILYEN formában kötődik Jónás Katalin (anyja neve: Tóth Jolán) és fia, Botos Gábor cégéhez ( a mi esetünkben ez Jász-Lak 2005. Kft.), valamint a Jónás Katalin férjéhez, Botos Miklóshoz, tényleg tiszta szívből tudom javasolni, hogy soha nem szabad velük semmit aláírni, mert ők bűnözők, akik szándékosan becsaptak jelen esetben 18 embert, és gátlástalanul elsikkasztották a pénzt.

Mindenkinek sok sikert!