Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar maccso

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban egy érdekes sztorim volt...Véletlenül összefutottam egy régi ismerősömmel, Valikával.Jó volt őt ennyi idő után látni, nagyon megváltozott a 2 év alatt amióta láttam. Régebben fel sem figyeltem a bájaira, és most ahogy leültünk egy kávé mellé, különös…..
Na most egy kissé őszinte leszek. Talán a nem túl nagy méretű cerkám miatt, talán valami más miatt a kisebb termetű csajok jönnek be nekem. Nem lövöm fejbe magam, ha kicsik a csaj mellei, de az biztos, hogy imádok a nagyobb ciciket, sőt leginkább az olyan cicit, amelynek a bimbója…..
Na akkor jöjjön a csúcsok csúcsa. Egy borús őszi délután, amikor már szinte mindenki elment, ismét betoppant Évike. Utoljára úgy 1,5 hete élveztem a társaságát és húsos farának melegét. Kicsit kérette magát, de nem tartott sokáig a noszogatás, vastag ajkai hamarosan rudimat…..
Volt egy szakmailag nehéz időszakom, amikor portás voltam pár hónapig egy múzeumban. Idegőrlő munka volt ez, szinte soha nem kellett semmit sem csinálni, de azért volt néhány eset, amit szíívesen megőrzök az emlékeimben. Az egyik alkalmazott, Évike gyakran megállt nálam egy kis…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Albert Györgyi halála után sejthető volt, hogy az első halálhírek közlése után nem áll meg a bulvársajtó gépezete. Szerkesztők, főszerkesztők, rovatvezetők agya kezdett hirtelen pörögni, mikor és ki beszélt, beszélhetett utoljára az újságíróval. A TV2 rögtön előszedte…..
Találtam pár képet, ami a tegnapi Saki Fukuda bejegyzésből kimaradt. Fogyasszátok egészséggel! ..
Magyar maccso 2008.10.08 06:48:56
Soha nem voltam oda a vékony lányokért, de persze soha nem hagyztam volna ki egyet sem. Ha szőke volt a drága, akkor meg nem volt visszaút. Krisztivel egy házibulin ismerkedtem meg, valahogy szóba elegyedtünk és 1-2 poén jól elsült. Aztán már minden nagyon könnyen ment. Néhány…..