Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beersodi

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csehszlovákiából jelentjük: a gyerek egy vintage bobberrel gazdagodott. Tegnap, a nagymamalátogatás mellékprogramjaként családi kocsmázáson voltam lányommal, Piroskával és feleségemmel, Dórival. Törzshelyünkre, a háromszáz méterre levő Korona sörözőbe mentünk. Hova máshova…..
beersodi 2013.04.28 19:59:27
@VerhósJózsi:
Akkor szerintem nekem is olyan bringám volt mint neked. Sőt, meg is van még most is. Még oviba is jártam vele, ami annyit jelent, hogy most már több mint 30 éves.
Pszichiátriaellenes tüntetés szerveztek a szcientológusok január 26-ra. Tudomásom szerint egyedül a hunhir.info (!!!) tudósított az eseményről, ráadásul viszonylag pozitívan, ez jelent meg:  Békés demonstráción tiltakoztak január 26-án a káros pszichiátriai…..
Az elmúlt napokban szóba került a barkácsszerszám. Van aki teljesen jogosan úgy gondolja, szakember kezébe nem való az ilyesmi. Valószínűleg ennek a szemléletnek a kialakulásában nagy szerepe volt a szocialista korszak termelést (vagy mi a szöszt) serkentő plakát dömpingjének.…..
Hűde szép! A nagy átalakulás 2012.07.12 11:30:00
Mai történetünkben egy JDCS Punto HDSZ-pé való alakulását láthatjátok. A tulaj engedélyével készült eme cikk, ami a Fiat Punto-ja átalakulásáról szól. Barátunk szereti a változatosságot, ami majd a képekből is kiderül. Kezdjük hát az autó történetének legelején,…..
beersodi 2012.07.13 00:06:42
@fényező: Én is láttam már ilyent.
Jelen esetben sem mindig sikerültek tökéletesre az első próbálkozások, de ezt akkor a srác jelezte is egy másik fórumban, ahol beszélgetni szoktunk.
De én azt mondom inkább a saját kocsiján gyakoroljon frissen végzettként, mint esetleg másén.
Azt talán sokan tudják, hogy a paradicsom egy igen kezes növény, már ami a termesztését illeti. Igényei alacsonyak, sok törődést nem igényel, kezdő kertészkedőknek az egyik leginkább ajánlott zöldségféle, kudarcot vallani ugyanis szinte lehetetlen  vele. Divatos, és…..
Pár napig a budapesti agglomeráció ingázói is kipróbálhatták Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
beersodi 2012.03.08 08:57:58
@abc:
Minden eddigi és aktuális kormánynak a magyar piac védelmét kellett volna előtérbe helyeznie, és a tényleg arra érdemes cégeket segítenie. Sajnos sok víz lefolyik még a Dunán mire ez megvalósul.
A Kravtex gyakorlatilag önerőből jutott el a buszfelújítástól, a licencelt gyártáson át, a saját tervezésű buszig. Ami kész van, működőképes.
Aztán ott a Nabi, az ARC, az Ikarus és még van pár kisebb gyártó itthon.
Erre mit tervez (még csak terv, de nagy barom volt aki kitalálta) az épp aktuális kormány: a frissen megvásárolt Rába, ne csak katonai teherautót gyártson, hanem buszt is (a saját tűzoltóautó gyártást még támogatnám is). Mikor itt van ennyi magyar gyártó, akik már kész buszokkal várják a Volános, Bkv-s megrendeléseket, kihúznák alóluk a szőnyeget egy újabb konkurenciával.
Mindegyik fent ülő (bár inkább lógnának egytől-egyig) csak a saját zsebét tömi, nem törődik azzal, hogy ezek a magyar cégek, itt fizetnének több adót, a magyar beszállítók szintén, ezek a cégek magyar embereket alkalmaznának, akik szintén itthon költenék el a fizetésük stb. stb.
A nemzetközi piacra nem egyszerű betörni, a lényeg az lenne, hogy minden jelentős buszos rendezvényen meg kellene jelenni, viszont ez nem 2 fillér. Ha csak ennek az összegével támogatnák a meglévőket, biztos, hogy idővel megtérülne a befektetés.
beersodi 2012.03.08 09:09:34
@Schütii:
Egyet értek veled, de a szállított utas mennyisége fontosabb.
Amúgy a dilettantizmus netovábbjára jó példa az új győri rakparti út. Volt egy mondhatjuk úgy, hogy "felső" rakparti út, és volt alatta, egy nem sokkal a vízszint felett lévő egy nagy parkolónak használt rakparti rész. A felső utat lezárták, és az utat levitték alulra, de mivel ezt csak kacifántosan tudták megoldani, a kisebb buszok (a régi kisebb Credo buszok) is épphogy be tudják venni ezeket a visszafordító kanyarokat. Azt mondták nem volt több hely a kialakításra (ami igaz is), és nem gond ha kanyarodáskor átlóg a busz a másik sávba. Normálisak ezek?
Ráadásul ha árvíz lesz az utat lezárják, és mivel a révfalusi híd csak az új rakparti úton érhető el, ilyenkor a hídon sem lehet majd közlekedni autóval, busszal.
Forrrás:http://inforadio.hu/hirek/bunugyek/hir-480084Az átvett MTI-hír:Bűnszövetkezetben elkövetett csalásért összesen 600 ezer eurós pénzbüntetésre ítélte csütörtökön a párizsi fellebbviteli bíróság a Szcientológia Egyház két legjelentősebb franciaországi szervezetét,…..
LEGO Lenin. Eladó. Magyarországon. Beszarok. (via Rékocs)Szupercukiság a Szenátusban: Elnézést alelnök úr. Nem szólna a munkásoknak, hogy építsenek ide egy legó boltot? (via Sárkányapu)Borzalmasan hideg hely a Szovjetunió. Már megint kelet, ugyebár.Bár bevallom, nekem…..
 Szerintem, az egyik legrondább gyári autók közé tartozik az 1998-tól 2004-ig gyártott Fiat Multipla, de lehet, hogy csak szerintem.Szerintem ronda, szerintetek? ..
Jajj,de csúnya! Kárszpotting 2010.11.30 10:43:22
Farönk ismét lecsapott. Ezúttal egy bevásárlóközpont parkolójában talált egy Szamarat. Íme:A tuning kezdete. Kíváncsian várjuk a folytatást...
beersodi 2010.11.30 13:16:24
@tommodore: a "lefittyent" tükör helyére hamarosan jön a króm M3 tükör. :D
Benne vagyunk a biztosítás átkötési szezon véghajrájában, jön az utolsó hét, amikor még válthattok (aki még nem tette meg, kalkulálhat díjakat és átszerződhet itt is), ezért KP becsülettel kicsillagozta a szóban forgó cég nevének a közepét, hogy rá ne jöjjünk,…..
Sokat filóztam a cork által küldött Punton, hogy hova kerüljön, amelyet Ő az Apeh árveréses oldalán talált meg. Végül idekerül, a külseje miatt, de ha jobban megnézzük, a temetőben sem lenne idegen.Törzskönyv opciós cégnél; Forgalmi engedély,2db rendszámtábla adós…..
beersodi 2010.11.03 13:08:43
@Dester:
Pontosítok: mindig tiporta neki (amíg bírta a kocsi), és jóformán csak benzinre költött, az utóbbi időben -> elhanyagolta.
Bár haver, de megerősítem, ahogy te is írtad, ha vezet "agresszív hülyegyerek". ;)
beersodi 2010.11.03 15:12:11
@klarky: minimum ennyit akar érte kapni az Apeh.
beersodi 2010.11.03 21:17:40
@Sean/Tonó:
Tudsz olvasni és szöveget értelmezni, vagy csak a képeket nézed?
A bejegyzésben is szerepel, hogy az Apeh foglalta le a kocsit, nem banki visszavett autó. .... és azért nem tudott fizetni a tulaj az Apeh felé mert őt sem fizették ki, akiknek dolgozott.
Ezt meg én írtam, de mindegy.

Egy dolog hogy haver a tulaj, de a másik, hogy az autó nekem sem tetszik.

Bermuda:
Amúgy a NFS Carbon helyett jobban illene NFS Üvegszál felirat. XD
Mondjuk csodálom, hogy eddig nem került fel ide a kocsi, mert már legalább 6 éve ilyen a designja.

Amúgy volt a szélesítéshez illő felni is (ez egy pozítvum, 16-os peremes) régebben, de a kopott gumi cseréjére már nem jutott pénz.
Jajj,de csúnya! BMW 750i 2010.09.09 12:13:00
Süni és Backa küldte az alábbi bajor huszárt, amely egy kicsit összement a mosásban. Beteg...
Jajj,de csúnya! Re: Az isten nyila 2010.07.30 13:09:00
Válaszul a TC Merci SLR tesztjére érkezett egy ideillő darab. Breex talált rá, köszönjük.Pózolj McLarennel.Csicsa, csicsa..Csicsa. Ja, egyébként Dubaiban Svájcban követték el dubai megrendelésre...
beersodi 2010.07.30 14:28:26
@Верховина: Megelőztél. Nehéz úgy hozzászólást írni, hogy állandóan megzavarják benne az embert mindenféle melóügyben. XD
Karesz elkészült Dezsővel, azaz most még egy utolsó cserélendő olaj van benne, amit majd én cserélek le szűrőstől, mert ő csak pár száz métereket tudott ott menni az utcában, az kiadott három olajcserét. Ez a negyedik, hosszan futtatott olaj remélhetőleg a legmikroszkopikusabb…..