Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xiau.ling

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
15 éve, 1995. október 30-án adták át Lágymányosi hidat. Építését a Fővárosi Közgyűlés 1992. márciusi, majd az Országgyűlés 1992. május 10-i határozata rendelte el, de a híd helye már a XIX. századi városrendezési tervekben is megjelent. Sokáig folyt a szakmai vita, hogy a…..
xiau.ling 2010.11.08 09:27:36
@Fricy:
akkor viszont tényleg nem értem, hogy mi lehet ami visszatartja az 1-es villamos átvezetését.
xiau.ling 2010.11.09 13:32:54
@záporjózsi:
de az M4 elmehet a **csába. mikor lesz belőle valami? 2016ban? vagy esetleg 2160ban? (mkkp TM) de igény az most vóna rá!
sőt mondok mást: nem hiszem el, hogy nem lenne jó a redundancia. valaki a reggeli csúcsban beveti magát poénból a 4es sínjei közé, valami emós, aztán megáll az egész budai élet, mert CSAK ÉS KIZÁRÓLAG M4 van, semmi más? egy darab túlárazott, 40 évnél is régebbi projectnek rendelünk alá _mindent_, mert ez itt a 2millió birka városa? járjon tarlós is a bkv-vel, aztán majd ott is elkezd rendet tenni.
meg egyáltalán. az M4 meg az 1-es is indulhatna ugyanonnan, de nem ugyanazt a közönséget szolgálná ki. nem kéne a 103asra vágyakozni a dugóban, etc. 15 éve megépítették a hidat és semmi, pedig a terveken ott gurult a villamos. ez a hozzáállás szerintem teljességgel elfogadhatatlan, a két vonal nem szabadna hogy egymás konkurense legyen, inkább alternatív lehetőséget kéne hogy jelentsenek naponta több 10ezer embernek.
na nem akarok trollkodni. hihetetlen, hogy nincs semmi felület, ahol a napi felhasználók is elmondhatják a véleményüket, hova fejlődjön a város, hanem egy túlképzett városrendező az A6-osból kiszólogatva tervezgeti, hogy mi lesz jó nekünk.
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..
Építős blog Metrós hírcsokor 2010.10.16 13:49:00
MadridOktóber 5-én vehették igénybe először az utasok az 1998-ban megnyitott 11-es vonal új szakaszát a dél-nyugati agglomerációban La Peseta és La Fortuna állomások között.(térkép itt). A 3,2 km-es új szakasz 201,5 millió €-ba került.Érkezik az első szerelvény…..
Buga B már egy ideje RJB, köszönjük, hogy továbbra is küld:A film címét nem tudom, valamelyik délután ment a TV2-n hétköznap, klasszikus habkönnyű tinis-nyomozós-(gondolom) szerelmes film. Én csak 3 percre pillantottam bele, de ezalatt is sikerült egy csodás darabot felfedeznem…..
  Lassan vége az ünnepeknek és visszaállunk a szokásos hétköznapok kerékvágásába. Ilyen jeles alkalmakkor hozzák meg sokan azt a felelőtlen döntést, hogy egy tenyésztőtől vagy a menhelyről elhoznak ajándékba egy cicát. (Persze van, aki ezt az év más napján teszi…..
xiau.ling 2009.12.28 11:13:31
az élő dolgot ajándékozókat fejbe kéne verni. semmilyen élő dolgot nem ajándékozunk. ez olyan ökölszabály mint, hogy nem fogjuk meg a magasfeszültségű vezetéket.
még egy bonsai is lehet rémes ajándék, mert a szerencsétlen neadjisten túléli 3-4 hónapig és akinek nincs ilyen beállítottsága, az aztán nem fog rászokni a kertészkedésre, pedig ez kb napi 2 perc. állatot ajándékozni? max egy fél disznót! bepácolva meg hurkaként.
milyen ari már a kis szőrös:) aztán nyivákol, hogy éééhees! fél év alatt a nem tudatos állattartó rászoktatja a whiskasra és még a parizert is duzzogva eszi meg. aztán meg mekkora öröm már macskaszart/szőrt kaparni a dívány alól, extrém esetben a szekrény tetején talál az ember egy betonosodott kis csomagot a portörléskor. tiszta vadnyugat. az ivartalanítás sem kis pénz néha, van aki nem is vesződik vele. milyen jó ilyenkor ha kan macskánk van, a szomszédhoz jönnek tucatjával a gólyák.. ha nőstény a macsek? vagy lekaparja a tapétát kora tavasszal, vagy a szerencsésebbek ki tudják zárni egy 8. emeleti teraszra és ott nyikoroghat kedvére. és a kedvenc dolog a macskákkal kapcsolatban: soha nem szelidíti meg őket senki! aki szerint a macska azért barátságos, mert szeret, az téved! epic fail! azért barátságos mert kaját kap. kis bestia. ha máshol többet kap, akkor ott lesz barátságos és nem is igen akar majd hazajárni.
szóval mielőtt bárkinek bármilyen élőt adnánk előtte adjunk egy cserepes növényt (ne fikuszt, mert az mindent kibír). ha kibírja fél évig, az azt jelenti, hogy egy komolyabbal is lehet próbálkozni.. az nem ér ha a cserepes lekerül falura anyukának..
xiau.ling 2009.12.28 13:33:41
@cicabarát:
sajna egyáltalán nem marhaság. volt több kutyánk, több tucat halam és konstans hogy van idehaza egy (több) macska. sőt mivel kisvárosban élek, ezért volt egy rakat tyúk is, kacsa is, szóval farm van. és kb sejtem miylen lehet egy állatot felelősségteljesen tartani. biztosan más egy darab macskát dédelgetni 60 négyzetméteren, meg az egész szomszédságban több macskát etetni. járnak ide rondák is, meg szép macskák is a sajátunkon kívül. ha tényleg csak egy állatkára koncentrálódik a szeretet, akkor amit Fenimore írt, azt tényleg felelősségteljes és járható útja egy szőrös beszerzésének. DE. sajnos igenis tudnia kell mindenkinek, hogy az éremnek két oldala van, nem csak a halleluja jár velük. pl a macska éjjel is aktív, ami nem biztos hogy tök jó ha az ember 3ad magával meg egy macskával lakik a 8. emeleten, mert esetleg azt tapasztalja, hogy az arcába esik az éjjeli lámpa éjjel kettőkor, etc. és ez igaz minden házikedvencre. mert lehet, hogy nagyon cukor egy nyuszi húsvétkor, de két hét múlva már nem tud vele senki semmit kezdeni, és mint kiderült eszeveszett jó kis bogyókat gyárt, ami mindig rátapad a cipőre.
az alomra piszkításról. nekünk kb 4 macskánk volt akiket beengedtünk a lakásba, és igen komolyan meg kellett küzdenünk az alomra szoktatással. előfordulhat, hogy egy 24/7lakásban tartott macskának ez teljesen természetes, de én állatkínzásnak tartok pl emeletes házban tartani 150 grammnál nagyobb állatot. nálunk kinn laknak a macsekok az udvaron és kb kilométeres körzetben járkálnak.
irodairabszolga HR Consultant 2009.12.27 13:27:00
Sorstársak! Sajnálatos módon az elmúlt időszakban csak uriember tudott posztolni, mert nekem más irányú elfoglaltságaim voltak. Persze ez nem igaz, de  jobban hangzik, mint az, hogy még erre is lusta voltam bent az irodában. A mai posztom célja, hogy mindenki számára…..
S-blog Buszsofőrök Bibliája 2007.05.05 18:52:21
Ez annyira undorítóan sztereotíp,hogy az már elképesztő. De MINDEN SZAVA IGAZ:)1) Ha elől kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig! 2) Szürke cipőhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, különben nem érvényesül a boka felett 10 centivel érő kék/szürke nadrág! A fehér sportzokni a…..
xiau.ling 2009.12.22 14:52:25
@BUsmanus:
Veszprém-Szeged útvonalon egyszer volt egy sofőr akit azóta sem láttam. Enyingen végigjárta a buszt, hogy nincs-e meleg? Nincs-e huzat? Az államat keresgettem, a D betű ült az arcomon és nem hittem el, hogy van még ilyen. Nem kell, hogy végigjárja a buszt, de a 14:50es mogorva sofőrhöz képest hihetetlen volt:)
  Önök szerint mi ez? Egy szekrény hirdetésének a fotója? Nem (bár valójában annak is csapnivaló lenne), hanem egy 44 milliós kecóé, melynek "tágas terei hívogatják az embert, pihenésre kikapcsolódásra". Igen, persze lehetne mondani, hogy ez csak egy kiragadott…..
Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel: Kedves…..
xiau.ling 2009.12.15 11:39:14
@ArtWolf:
mindenhol csak tag-ek vannak. én még nem láttam köztéren graffitit.
Bevégeztetett. Vasárnap óta 24 magyar vasútvonalon nem járnak személyvonatok. (Jellemző a szaktárca hozzáértésére, hogy közleményeiben – mostanáig – nem sikerül eltalálnia a helyes számot.) A kormánypropagandának bedőlő, vagy a kormánnyal szimpatizáló, esetleg az…..
xiau.ling 2009.12.14 13:04:51
@Káposztakukac:
mi értelme van bezárni a bivalybasznádi vonalat, ha nem csökkentenek létszámot mellette? ugyanúgy deficites lesz a dolog, csak eddig eladtak naponta 20 jegyet, ezután az sem lesz.
ott van például a bugaci vonal. nem azt mondom, hogy öljünk bele rendeget pénzt, hátha majd többen utaznak rajta hanem, hogy legalább nem kellett volna bezárni. általános iskolába jártam még mikor bugacpusztára azzal a kis csühögővel vittek minket tábotozni. élmény volt. az ott élők számára a kultúra része. plusz ha ugyan 2 óra alatt, de eljuthatnak a nagyvárosba.
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
Nem volt hiábavaló dolog arról írni, hogy valaki majdnem nővé operáltatta magát egy síbérlet miatt, máris elkezdtek szállingózni a remek sztorik a Hütte levelesládájába. Az első ugyan hosszúságával a Twitteren is megállná a helyét, de magvassága miatt mindenképpen…..
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..
xiau.ling 2009.11.18 14:17:50
@Fenna82:
kellemes testalkatú sportosabb/lazább öltözködésű lányokon szerintem jól áll egy szolid övtáska hátul hordva, mert kiemeli a csípőjüket. persze nem az olyan lazára hagyottakról beszélek, amik már a lábuk közt hintáznak járáskor.

különben meg egy szandál, hozzá harmonizáló bokazoknival szerintem nem gáz, inkább higiénikus. viszont egy rikító fehér térdzoknival már eléggé az.
xiau.ling 2009.11.18 14:19:39
@yarisugi:
sajnos nekem is régi jogsim van még. utálom is rendesen. csak azért kell hordanom valami táska félét, mert semmibe nem fér bele.
xiau.ling 2009.11.18 14:21:38
@Veér Farkas:
öltönyhöz akármilyen rikító zokni, szerintem sokkal illúzió rombolóbb mint egy szolid övtáska. nem gáz, hanem parasztos a fehér zokni a tornatermen kívül, ha nem fehér gatyához veszi az ember.
A bájos dr. Rush-sal nyitunk, aki egymagában gubbad egy konzol felett hullafáradt fejjel. Egyszer csak odavágja a jegyzetfüzetét és átviharzik egy másik terembe, ahol páran Young ezredes parancsára szintén egy konzolt abajgatnak, de nem sokáig, mert Rush kikapcsoltatja velük, mondván,…..
xiau.ling 2009.10.23 12:11:13
@==T==:
Szerintem is úgymond reális a reakciója. A "személyzet" nagyja épp kezd felocsúdni a depresszióból, hogy na akkor nem látjuk többször a szabadság szobrot, Rush meg már jóformán az elejétől hajtogatta, hogy kevés a kakaó a vezetékekben. Plusz ha tényleg akármilyen elvonási tünetei vannak, akkor egy ilyen kirohanás, már azoktól is lehetne. Például az asztrofizikus fazontól, aki 3 percen keresztül a sérelmeit mondja a kamerába, azt hittem már kiborulok. Még ecseteli is, hogy biztos nem hülye, ha őt küldték egy idegen bolygóra. De ha egyszer már elküldték, akkor a pszichológiai teszten, hogy ment át ennyire labilis önértékeléssel? Egy konkrét vészhelyzetben, ha a saját döntéseit mérlegeli 20 percig, amikor 20 másodperc múlva robban, totál életképtelen. Ilyen körülmények közt Rush egész jól bírta..
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
xiau.ling 2009.10.08 12:53:16
@civistroll:
némely mesterek nem is akarnak jobban dolgozni.. kicseréltettük egyik ajtónkat műanyagra, nagyon jól teszi a dolgát, de nem ékelték ám mikor rakták.. az egyik megfogta, a másik vízmértékkel benézte úgy kb-ra és úgy fúrták a keretet. én meg percekig nem kaptam levegőt, hogy ilyen van?? elküldtem őket bagózni, amíg én meg kiporszívóztam a küszöb alól 3 centi sittet, mert azzal együtt akarták benyomni pur habbal. az ilyet még árkot ásni sem küldeném el, mert olyan lesz mint az ekg görbe. amikor az ablakainkat cseréltettük, akkor már ott nyüzsögtem a "mesterek" körül és addig nem fújhatták, míg be nem vizezték a felületeket, azok meg néztek, hogy minek? mondom mert a pur hab palackra rá van írva. ilyen körülmények közt hogy a rákba vár az ember minőséget? arra sem képesek, hogy elolvassák ami rá van írva.
                                       photo by Esther Kirby"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri…..
xiau.ling 2009.06.16 21:02:35
@Johnsmith000:
nem olyan szar.. honnan tudja mit él át a barátnője? csak az eredményt látja. :)

különben nem a modernségen múlik, hogy egy pár mennyire él orális életet. ez a magyar prüdéria. nézzünk meg egy indiai faragott emberábrázolást, legalább egy pár mell elővillan. de nem kell olyan messzire menni. spanyolhonban a kis shopokban a sombrero mellett lehet venni fél méteres hátvakarót, aminek a másik fele erősen fallosz formájú.
le kell küzdeni a gátlásokat, mert hosszútávon nem lehet fenntartani kielégítő szexuális életet csak valami maszatolással.
xiau.ling 2009.06.16 22:26:27
@blavatsky:
jéé:) egy nő, akit ez nem irritál?
különben arra lehetne visszavezetni, ha már okokat keresünk, hogy ugye valahogy ímmel-ámmal iskolában kötelező foglalkozásként elviszik a tanulókat szexuális felvilágosításra és kész. szülő hátradől, ez is meg volt. tanárok kifújják magukat, hú, ezt is túléltük. aztán minden más, a szexuális kultúra fejlesztése ballisztikus ívben, magasról le van sz*rva. a köztudatba pedig beépül, hogyha egy pasi ilyen élvezetekre vágyik, akkor prostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe, meg a pornócsatornákból ömlik a retek, ahol az orális szex általában a nő alárendelt szerepével párosul és az egyszeri néző, a sztereotípiákból építkező tömeg úgy ítéli meg, hogy ez egy "csúnya" dolog, és így is fog viszonyulni hozzá. sőt a fétishekre és egyéb más igényekre is ilyen módon reagál a legtöbb ember. ezért van, hogy aki be mer menni egy szexshop-ba azt kifelé jövet jó hogy nem kövezik meg az arrajárók, mert micsoda perverz disznó lehet már.
pedig lehet máshogy is. ismertem olyan nőt, aki nehezményezte párjának, hogy nem kapott semmilyen "játékot" névnapjára.. ismerek olyan nőt is, aki többször kívánja, mint a pasija.
szerintem az orális szex egy normális párkapcsolatban nem szabadna, hogy tabu legyen, mert mindkét félnek igenis jó az ilyen kényeztetés, és aki mást mond az hazudik. meg kell beszélni a másikkal, hogyan jó (vagy mi az ami frusztrál), jól meg kell mosni, a szoba ajtaját begombolni, levetkőzni az idegenkedést, és bő nyállal csinálni.
exem igazi kis vizicsibe volt, rengeteget fürdött, mindig kis semmilyen izű szeméremajkak fogadtak és imádtam amikor teljes testében remegett. azt hiszem egy nő is találhat szépséget benne, ha hasonló gyönyörökhöz tudja juttatni a párját. úgyhogy kedves Posztoló, hagyd a küszöbön kívül a "prostivagyok?" érzést és csábítsd el a párod! ettől nem leszel prosti.
Japán csajok minden nap! Sara 2009.06.06 09:33:00
..
xiau.ling 2009.06.06 15:21:37
@RelakS: nekem az első reakcióm a 3. képre az volt, hogy ilyen nincs, még mangában sem, ezek a lábak photoshoppolva vannak. de aztán ahogy néztem tovább, valahogy eredetinek tűnnek. sokat számít az is, hogy a cipői legalább egy mérettel nagyobbak a lábánál.