Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alkusz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmazzunk úgy, hogy a Mighty Mouse nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az Apple 2005-ben dobta piacra első többgombos egerét, amit sokan a mai napig örömmel használnak, de bőven akadnak, akik kényelmetlennek találják a használatát, akik kritizálják az anyagválasztást,…..
Alkusz 2008.12.22 07:36:17
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
Most úgy jött ki a lépés, hogy a férfiak kapnak pár leckét. A következô levél egy kudarcba fulladt MSN-es ismerkedés történetét taglalja pár tanulsággal:Sziasztok, szeretném veletek egy ember példáján keresztül megmutatni, hogy ha fiú vagy, mit nem szabad társkeresős…..
A Blikk.hu azzal dobta fel újonnan fejlesztett rss-olvasóját, hogy beleintegrálta Hornyák „Dundika” Hajnalkát, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy amikor frissül az oldal - vagy bizonyos időközönként ettől függetlenül is - Dundika besétál a képbe, és kicsit illegeti…..
Alkusz 2008.12.16 15:32:59
A Devteam végre nyilatkozott az iPhone-unlock várható befejezéséről: még idén, vagyis néhány héten belül megérkezik az iPhone-ok kártyafüggetlenítő csodája. Az unlock csak a 2.11.07, vagy korábbi sorszámú firmware-rel működik együtt, vagyis aki legutóbb frissített, az…..
Alkusz 2008.12.16 15:00:49
Én nem tudom, hogy Szerbiában alkalmazzák-e azokat a „szigorú teszteket és szűrővizsgálatokat”, amelyekkel Magyarországon „kiszűrik”, hogy ki alkalmas rendőrnek, és ki nem, de amennyiben vannak ilyen tesztek, sürgősen szólni kéne, hogy valaki keresse…..
 Ismét aktivizálta magát az önjelölt nemzetmentők (ejtsd: hazafiak) élcsapata, Budaházy György és Toroczkai László most a Hősök terét veszik védelmükbe. Hogy kik jelentenek veszélyt a térre? A zsidók. A zsidók, akik a legtöbb egyidőben égő hanukai fáklyával a nemzet…..
Alkusz 2008.12.16 13:11:14
Jaj, annyira tudtam, pedig csak viccnek szántam, amikor tegnap, a Leopard update-ről szóló post utolsó soraiban ezt írtam: A legutóbbi iPhone-firmwarefrissítéssel járó új, törhetetlen baseband esetéből kiindulva akinek bármi jogsértő van a gépén, az semmiképp se rakja fel a…..
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..
A béka marad Viccnek durva 2008.12.16 08:28:57
A klasszikus vicc szerint az egyik székely belevágja a másik hátába a baltát, mire az megkérdezi tőle:- Ez vicc?- Nem.- Na jó, mert viccnek azért durva.Egy kicsit így járt talán most a Magyar Tudományos Akadémia is. Hivatalos lapja a Magyar Tudomány ehavi száma az evolúció kontra…..
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
A tavaly karácsonyi nagy sikeren felbuzdulva újra ünnepi pályázatot hirdetünk a Forma dizájnbolttal közösen. Várjuk azokat a cuki állatos fotókat, amelyek valamilyen módon a karácsony témakörébe illeszkednek, és annál jobban örülünk, minél kreatívabb a megoldás. A képeket…..
Alkusz 2008.12.16 09:34:03
A Zugügyvéd a közelgő évvégére tekintettel teszi közzé az alábbi kérdést: Tisztelt Zugügyvéd!Az lenne a kérdésem ha valaki fiktív számlákat  vesz,akkor azt büntetik jobban,vagy azt aki adja?Ugyanis egy rokonom felfügget,kapott mert adott 7 misiről számlát,aki vette…..
Az első, amivel egy városi embernek egy kiadós havazás után szembesülnie kell, hogy gyakorlatilag nincs olyan eszköz, amivel megfelelően tudna közlekedni, mondjuk az irodáig és vissza. Taxi nincs, saját autó eleve felejtős, marad a hótaposás, rosszabb esetben öltönycipőben,…..
Alkusz 2008.12.15 20:01:44
urbánus menekülés Rothschild 2008.12.15 14:27:00
„Adjátok nekem egy ország pénzügyeit, s nem érdekel, kik hozzák a törvényeket!”Az információ semmiben sem különbözik a többi kereskedelmi cikktől, amelyeket a piacon adnak és vesznek. Ha valaki olcsón jut hozzá és drágán adja tovább, akkor jól kereshet vele. Ha…..
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
A jó képkivágás titka!A netes társkeresés állandóan visszatérő átka, megvetendő szitokszava és gyűlölt közellensége a BMW-s, aranyláncos, extrémsportos, felsővezető srácok, akik elhappolják a jó és becsületes és tisztességes szándékú és udvarias és feleséget kereső…..
Délutáni szabály: Ezoterikus férfival ne ismerkedj, mert megszállja a démon. A lelkitars, a magus meg a halando...Eloszor is elnezest kerek az ekezet hianyaert, Angliabol irok.Remelem elnezitek nekem, cserebe szep meset mondok nektek.Hol volt hol nem volt volt egyszer egy 19 eves lany,…..
Egyelőre megállíthatatlannak tűnik az iPhone zenei diadalmenete; annyi program jön ki rá, hogy nem győzzük őket belistázni. A videón a synthPond nevű játékot látjuk, Ez egy algoritmikus szekvenszer és hanggenerátor, ami nagyon érdekes alapokon generál zenét, figyeljük meg a…..