Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gimp

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérdezte a minap fanatikus biciklis ismerősöm, miért nem járok biciklivel munkába, amikor összesen 4 kilométer az út. Szinte csak az Árpád-hídon kéne áttekernem. Az Árpád-híd ráadásul elég jól be tud dugulni, főleg olyankor, mint ma, amikor öt autó csattan egymásba, mert…..
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..
Tudom, hogy unalmas, de az Apple megint a valaha volt legerősebb negyedéves eredményéről számolt be. Erre egyrészt lehetett számítani, mert egy karácsonyi időszakon vagyunk túl, másrészt meg nem lehetett számítani, mert az idei karácsony vásárlói kedvben nem volt túl erős.Az…..
Érdekes cím, ugye? Nem? És mit szólnánk, ha azt mondanám, hogy a cím rólunk, magyarokról szól? Igen, Stephen Colbert után újabb országimázst kaptunk, szóval essünk is neki az epizódnak, ami nem kisebb témát boncolgat, mint a játékfüggőséget. De hogy lehet a…..
Na, már megint itt van a négy szuperckockánk a Big Bang Theory második évadával, örömkönnyek csurognak kipirosodott orcánkon, majd a röhögés könnyei, amikor is megjelenik a négy fent nevezett, emberinek legkevésbé sem mondható egyed, a reneszánsz majálisról frissen hazatérve,…..
Újra itt vannak kockafejű barátaink és a Big Bang Theory, és hát mivel is lehetne kezdeni a friss epizódot, mint annak a kitárgyalásával, hogy néhány beszari tudós attól fél, hogy ha beindítják az LHC-t Genf alatt, kapunk egy szép nagy fekete lyukat. Abszolute aktuális a téma,…..
Új hét, új izgalmak, új Big Bang Theory. Sheldont az elmúlt két hétben sikerült porig alázni, szóval itt az alkalom, hogy mások felé fordítsuk tekintetünket, úgyis olyan rég volt szó Leonardról és az ő szűnni nem akaró vágyiról Penny iránt. Odahaza kezdünk, ahol épp semmi…..