Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amerlin

12 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"MINDENKIT UTÁLOK!!!" hetet hónapot tartok! Ha nem írok, ne válaszoljatok.....
Rájöttem, hogy az USB csatlakozó nem kompatibilis az orrommal. Mindezt AnnGel hangos "NEM SZABAD!" felkiáltása mellett. Még jó, hogy elmúltam 25 éves!(most meg itt röhög, hogy "de hüje vagyok, gihihihiiii". ez nem normális. imádom - AnnGel)Ápdét: A csókosok…..
Helyes válaszaikat küldjék a megfelelő e-mail címre. Amennyiben kérdésük van, forduljanak a legközelebbi téglafalhoz. A megfejtők között kisorsolok egy túrós palacsintát.Ápdét: A megfejtést a hétvégén fogom közölni a kedves olvasókkal. A kedvetlenekkel is...
MÁV álláshirdetés: MÁV - Most Állunk, Várjál!!! Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak! Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek! Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk…..
Ezzel a képpel szeretnék minden szadista állatnak mindenkinek boldog Mikulást kívánni. Remélem mindenki tökre jó volt, és így a Télapó telecsokizza a bakancsotokat, kedvére! És hogy még a közöt is műveljem...Ímhol az Mikulás nevei más országokban: Amerika és Kanada:…..
Amerlin 2008.12.14 16:30:58
 ...de legalább lenne másfél percem jól körülnézni! Olyan pozitív vagyok, mint egy olimpiai vizeletminta. :)..
Amerlin 2008.12.14 16:27:47
A szabályok a következők:Egy kosárlabdapályányi területre vagytok bezárva a kölkökkelNincsenek fegyverek, se mozdítható tárgyakMindenki visel suspenzort (lágyékvédő), hogy a tökönrúgás ne vethessen véget a mókánakA kis gyíkok nem kegyelmeznek, és nem mutatnak félelmetHa az…..
Időközben felraktam a töltött gombás kajának a képeit is. Itt nézhetitek meg. Legközelebb nem gombával, hanem hússal csinálom, mert akkor nem csak a fél (illetve harmad) rasztabanda tud enni belőle rendesen...
rock raszta satöbbi Hölgyekről 2008.10.22 22:22:39
Szeretnék mindenféle tévhitet eloszlatni, miszerint nem tisztelem a hölgyeket.Az egyik írásban, amit publikáltam az elmúlt héten a hölgyekre lebontva mutattam be egy kategorizálást. A cikk a besorolás nevet kapta. Egy olvasónk megszolt a megnevezések miatt, ami valamilyen szinten…..
Amerlin 2008.10.26 13:46:08
Amerlin 2008.10.27 17:53:55
Igen ám. Mivel én egy nagyon szőrös vaddisznó vagyok, ha nem csinálok bulit az lukamba...izé lakomba ezért kénytelen kelletlen. A Zöcsém szerint. Szóval így kénytelen leszek. Hát legkésőbb szilveszterkor. De akkor nagyon!..
rock raszta satöbbi Besorolás 2008.10.19 14:57:00
Bemutatnék nektek egyfajta kategóriába sorolást. Biztos mindenki ismeri a szokásos, osztályozzuk a csajokat 1-től 10-ig. Vagy hogy mennyi idő után tennéd magadévá a csajt, ha ketten ragadtok egy lakatlan szigeten. Egyszer megtörtént, hogy erre azt feleltem a csajt látván, hogy még…..
fairytale gone bad kis help 2008.10.13 21:39:00
Kis segítséget szeretnék adni olyan kezdő (és talán angolul még nem olyan jól tudó) internetes manga olvasóknak, amilyen én is voltam 2 évvel ezelőtt.Kezdjük az alapfogalmaknál:manga - japán képregénymahwa - kóreai képregény, ált. balról jobbra kell olvasnimanhua - kínai…..
Bekötöttem végre azt a kurrrrrrva mosogatót! És nem ereszt!DEBAROMIJÓÓÓVAGYOK!..
Amerlin 2008.10.22 00:21:56
rock raszta satöbbi Sas szem 2008.10.20 18:01:00
Ismét moziban voltunk. Kitalálhatjátok, a cím alapján, hogy az Eagle Eye című rémdrámát néztük végig Urániumbányásszal. Az egész úgy kezdődött, hogy Anna barátosnénk azért nem jött velünk moziba, mert hogy nincs már se mellettünk se elöttünk, se mögöttünk hely. Ehhez…..
Amerlin 2008.10.20 20:39:18
Ha már rock, akkor legyen itt egy kicsi zene is! Egy picit rossz paszban voltam és akkor jött a gondolat, hogy ezt jól felteszem ide! Csöndben maradva hallgasd végig!   Az eredeti klipp:  White Lion - When The Children Cry Köszi Tadam! A szöveget a tovább gomb után találod!…..
Basszus!Tegnap ismét Rádayban, ismét ugyanazzal a 2 tünemény csajjal, ismét nem volt semmi, ismét nem emlékszem semmire!Valaki mentsen  meg, mert ez félelmetes!..
fairytale gone bad 2008.10.12 16:24:21
Általában hülyének nézik azt, aki csak úgy önmagában hangosan beszél, függetlenül attól, hogy van-e hallgatóság, vagy nincsen. A XXI. századra szükségszerű volt, hogy létrejöjjön eme elmebajnak a modern változata: a blog. Hangosan való gondolkodás, ami egyáltalán nem…..
rock raszta satöbbi Teleportáció 2008.10.15 16:43:00
Ééééés üdvözlök mindenkit a most fejtegetett tudományos-misztikus témakörben!Na, nem kell megijedni, nem fogok itt hajmeresztő képleteket, meg tudományos misztériumokat fejtegetni!Biztos veletek is előfordult már, ha nem, akkor majd elő fog, ha nem akkor szerencsések vagytok, vagy…..
rock raszta satöbbi Raszta Mágus 2008.10.03 14:56:00
Ha már benne van a nevünkben, hogy raszta, illene írnunk a rasztárol, mint hajról.Urániumbányásszal mind a ketten raszták vagyunk, de gondolom, erre már ti is rájöttetek. A hajunkat, nem mi magunknak vagy egymásnak horgoljuk, hanem eljárunk a Raszta Mágushoz, aki mestermunkát szokott…..
Amerlin 2008.10.05 11:55:48
rock raszta satöbbi Tues-DIE 2008.10.01 14:23:00
Talán volt, aki elgondolkodott, hogy miért van a blog nevében a rock szó, amikor nem is írtunk zenéről. Eddig!Tegnap (kedden) ugyanis a Trafóban jártunk, ahol a bprnr -Budapestrocknroll- csinálja a fesztivált nekünk. Keddenként a Tues-DIE elnevezésű akció keretében -tuesday,…..
A mostani cikk is az elmult napok mozi ünnepéhez fűződik!1 ici-picit beszélgessünk azokról az emberekről, akiket a Corvin mozinál láthattunk az elmult napokban.Az első szembetűnő emberkék, a Jedik és rohamosztagosok illetve a Darth Vadernek öltözött fanatikusok legyenek, akik…..
Az egyik jól sikerült buli leírásom, aminek teleportáció közeli élmény lett a vége. Szent Mihály havának 18. napján (09. 18. csütörtökön) kómásabban keltem, mint egy átlagos napon, köszönhető a sok tanulnivalónak, ami este rám szakadt… na jó, ittam előző este, és…..
rock raszta satöbbi Death Note 2008.09.25 17:34:00
Ma, ellógva az utolsó órám végét, amiegy amúgy "nagyon izgalmas" Közgazdaságtan volt, elmentünk 3an meglesni a címben megjelölt filmet. A mozi elött láttam egy ős fant! A táskája, a pólója, a füzete, meg még egy babája is volt... - a csaj 17 lehetett...-…..
Üdv!Van egy nagyon kedves időtöltésünk,mégpedig az, hogy kimegyünk a Margitszigetre, és Von Kanniszterróllyt iszunk. Ennek a receptjét szeretném, megosztani veletek! Próbáljátok ki, és részegedjetek okosan!Recept:Végy egy 5 literes átlátszó kannát, amiben azelőtt valami…..