Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyelvírus

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 FELMÉRÉS. A magyar felnőttek nem beszélnek idegen nyelveken az Európai Unióban – derül ki az Eurostat tegnap nyilvánosságra hozott adataiból. A felmérés szerint honfitársaink 74,8 százaléka egyetlen idegen nyelven sem képes társalogni, s ez messze a legmagasabb…..
A coaching trendi, a nyelvi képzés elkerülhetetlen, és a céges szakmai, értékesítési fejlesztésekre is szükség vanGS1 Magyarország A nyelvi képzést cégünk finanszírozza, de rögzítettük, hogy meghatározott hiányzásszámot követően a vállalat felmondhatja a kontraktust,…..
I. Bedőlni egy forradalmian új nyelvtanulási módszer igéretének anélkül, hogy meggyőződnél róla, hogy valóban illik a Te személyiségehez! Ma legalább 40 különböző nyelvtanulási módszert ismerünk a nyelvoktatásban, melyek mind tudományosan megalapozottak (pszichológia,…..
III. Elsüllyedni a motiválatlanság mocsarábanTudományos felmérések, megvalósult e-learning tanfolyamok tanárai és a távtanulást kutató szakemberek tapasztalata egybehangzóan azt igazolja, hogy az e-learninges oktatás csak akkor lehet hatékony, ha sikerül optimális összhangot…..
Kényelemből elkövetett ragaszkodás ahhoz a módszerhez, amit megszoktál, holott nem fejlesztette hatékonyan a nyelvtudásodatAz info-kommunikációs technológiák fantasztikus fejlődése ma már olyan megoldásokat kínál nekünk, amik alkalmazása – akarva akaratlan - visszahat az…..
 Az "online nyelvtanulás" fogalmával lépten nyomon találkozunk a nyelviskolák weboldalain, sőt lassan a közértben is árulni fogják, mert ebbe a fogalomba aztán minden belefér!Ha tájékozottan szeretnél mozogni a nyelviskolák kínálatában, egy kis rendszerezés nem…..
Online Nyelvtanfolyam Bemutatkozó 2008.10.21 10:46:00
Az online nyelvtanfolyamok szakértői csapata.     ..