Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kero

47 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval alakulás - átalakulás van kibontakozóban. Kicsit azért izgulok is, mert a siker az milyen jó lenne.Lefoglalom magam minden mással is, megy a tíví, HIMYM a KomédiaKözponton. Többször is megakadtam ezen a 4 mondaton. Most akkor inkább hagyom ezt :)..
ViszlátCigi és PONT Nyitány 2012.01.04 11:38:00
Ahhoz, hogy az elhatározás megszülessen, nem kell sok. Csak belül egy döntés. Persze-persze van a külső nyomás is.Most még dohányzom. Nem mondom, hogy nem tölt el jó érzéssel, amikor elszívom a cigit, mert akkor hazudnék, DE az már betette a kulcsot, hogy normális körülmények…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Kapitány a naplónak, Gergely naptári idő: 2011. 05. 01- 05. 31-igKicsit csapongva tekintek vissza az elmúlt hónapra, hiszen olyan sok dolog történt, hogy csak na.(i) 90 alá fordultam, mármint kilóban és most úgy néz ki, hogy itt maradok egy darabig(ii) felélesztésre került egy rég…..
Tegnap lehalt a net és a kábel és Rezsi, az edzőm legyilkoló gyakorlatai után csak pislákolva néztem, ahogy Hugh Laurie dr. Gregory House-t alakítva a Ponyvaregényt adja elő, majd leültették az igazgatói iroda elé. Na ekkor snitt, hangyaháború. Relatíve új televíziós…..
Szóval mai önismereti órám folyamán rájöttem arra, hogy sokat foglalkozom másokkal, illetve azzal, hogy hogyan tudnak kiteljesedni és magukat adni és úgy egyáltalán...Tehát az alapsztori, hogy vagyok itten és apró gondokkal küzdök, de ki nem? Viszont aztán egyik este találkozom…..
Remélem nem hagytam ki senkit sem, és olyanból sincs sok, akit ideírtam, de nem is tanítottam :-OApostagi Kata, Baksa Dávid, Béres Renáta, Erdős Krisztián,  Földesi Norbert, Gergely Zsolt, Halász Viktória, Jáger Ildikó, Kaszab Zsófia, Kazup Eszter, Kiss Erik, Kiss Viktória,…..
Miután Sali barátom megkommentelte cca. 2 évvel ezelőtti kezdő kommentemet, ezért a kedvéért: Hajónapló, 2010. április 25: Az elektronikai eszköz, amivel blogolni szoktam, továbbiakban kompjúter, bár van rajta egy alamcsutka, sajnos a hanggal való diktálásra képtelen, így…..
Nummer eins Hogyan fogjak hozzá 2008.09.23 21:50:00
 Valahogy ez sem tűnik egyszerűnek. Kb. az jut az eszembe, mint valami társkereső oldal magamról rovatának a kitöltése. Ebből persze többfélét is ismerek, persze nyílván onnan, hogy mások mesélték. :)Na íme néhány példa, hogy hogyan is indíthatnám:(1) A társkereső…..
kero 2010.04.25 21:09:45
@Salánki Csaba: mert olyan ritkán írok bele, hogy ennek csak a lustaságom szab határt ;)
Salsa S01E06-S01E?? 2010.01.09 22:25:57
Na akkor jöjjön egy gyors összefoglaló:(i) Elhívtam egy haveromat, mert salsázni csudajó, eljött egyszer de azóta sem láttam.(ii) Elhívtam egy másik haveromat is, de egyfolytában óckodik(iii) Elhívtam egy harmadikat is, ő el is jött, és azóta is ott van és most már kezdő 2-es…..
Nummer eins hajrá 2010 2010.01.09 22:03:28
Kedves naplóm!Idén leszek 30 éves. Lehet, hogy rendszeresebben írok majd blogot, de szerencsére nem fogadtam meg.BUÉK..
http://kero-salsazik.blog.hu..
Helyszín: KaméleonIdőpont: maJelenléti ív: Kori, én és még egy csomó statisztaNa igen NÉni nem jött, mert Tankcsapdára ment uncsijával, így ha gyakorolni szeretném tanult tudásomat, akkor majd jól kezelésbe vehetem, és akkor megint taníthatok :)Voltak új lépések: csak…..
Helyszín: Pilis, Kata és Gergő lagzijaJelenléti ív: a friss házaspár, néhány kedves kolléga és párjuk, Szasza, Zsuzska, sok piás ünneplő, és persze én is.Elraboltuk a feleséget és kiváltani a férj csak úgy tudta, hogy megtanítottam a salsa alaplépésére és rögtön…..
A szex poént nem lövöm le megint, mert valszeg gyenge lenne. Ez a történet az első salsa buliról szól, amire némi (2) sör után maximálisan fogékony voltam.Helyszín: Szirguplé KabrióJelenléti ív: Zsuzska, Szasza, Zsolt, Zoli, KeroNa itt, mint kiderült már csak keddenként lesz…..
Salsa S01E02 - Az első alkalom 2009.08.10 22:16:24
Aki most arra gondol, hogy leírom milyen is volt az amikor én először...számukra az a hírem van, hogy nem az első szexuális élményemet fogom először taglalni, hanem az első salsa órámat.Akkoris vegyük sorjában:Helyszín: Mammut 2 - Kaméleon diszkóIdőpont: augusztus 3.…..
A technikai csapatvezető, továbbiakban LAci és kedves felesége, továbbiakban ILikó (nekem ANya), lakásavató bulit rendeztek július 31-én.Ezen becses alkalommal amellett, hogy játszottunk táncszőnyegen, illetve toltuk még a "Mi lenne ha..." címre hallgató játékot,…..
Keresem a szót, avagy a hangot. De inkább az előbbit.Hát a mai napon majdnem csak jó híreket kaptam, de előbb nézzük meg mi is történt korábban, most kedden ->(i)<- ->(vi)(i) Kedden elmentem vizsgázni KRESZ elméletből és biztos sokaknak sikerül elsőre, és biztosan…..
Nummer eins Üzenet... 2009.06.14 21:52:14
mert olvasod :DCsak Neked, csak itt, csak most...
Ez történt eddig:- húsvéti locsi, tojással, piával, miegymással- lakáskeresés ezerrel- konferencia informatika tanároknak - előadásommal, nagy bulikkal, karaoke esttel- konferencia után volt kalandpark látogatás és köteleken nyomultunk- majális a főnököm erkélyén- barátom…..
Nummer eins eheti. 2009.03.19 23:00:47
Sejtelmes címem után jöhetne most az is, hogy ihatna, de nem.namost még gondolkodom azon, hogy mit írjak ide - 2009.03.19 23:00..
Gyúrunk v@zzeAz úgy kezdődött, hogy elkezdtem edzeni járni, mert nem árt egy kis fittneszség. Így most járok gyúró terembe. De miért kell ez?Talán azért, hogy jobban tessek a lányoknak?Lehet, de mindig azt mondják, hogy a belső számít.Talán azért, hogy a kolléga ne…..
- szokásos meló- bulihegyek- edzés, mert gyúrok vazze ;)- 1 új hölgy megismeréseA mérleg tehát 4:0Asszem lesz majd mit kifejteni..
Hosszas pihenőre vonultam, de ennek csak az volt az oka, hogy nem volt kedvem írni.Most viszont íme az összefoglaló:Feb. 2-7(8): SítáborFeb. 20-22: velnesz víkendnéhány buli, most egy sem ugrik be konkrétanés 1 éves jubileum :Dmost ellenőriztem, SMS amiből kiderülne mi is volt még a…..
mert még lenne egy csomó mondanivalóm, csak sajna erről kizárólag másoknak vannak emlékei........öööö.........nem iszom többet rákóczis bulin, bár asszem nem is megyek többre, úgyhogy ez könnyelmű ígéret, valszeg könnyű is...