Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz tigris

145 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kutya élete Van labdám!!!! 2013.06.08 08:25:16
Bizony ám! Szereztem magamnak. Volt itt valami kirakodó.  Minden ház előtt kupacok, különféle dolgokból. Nagyon izgi volt, sok sok idegen szag, érdekes dolgok. Ami nem tetszett, sok idegen autó, még hajnalban is!! Az emberek meg olyan nemszeretem fajtából valók!…..
Nem kell értem aggódni, jól vagyok, sőt..... Egyre jobban. Igaz kissé kevesebbet van velem, de ebből sok a simogatás, játék. Kaja még mindig van bőségesen, és séták is. Sokat van távol, még hétvégente is. Viszont ettől hallatlan lelkiismeret furdalása lehet, mert elalvás…..
Egy kutya élete Ami kimaradt. 2013.05.26 07:11:56
Mivel régen jártam erre, sok minden elfelejtődött közben. Azért van ami eszembe jut. Például, hogy haragszom Gegőre! Nem kicsit ám. Először is a szép piros lasztiból csináltam két felet. Olyan jó volt vele rohangászni, megtámadni, elkapni. Ezzel nagyon jól elszórakoztam…..
Egy kutya élete Nagylány. 2013.05.25 15:35:23
Igenis az vagyok. Ezt a gazdi mondja, hogy látja, hogy már végre nagylány vagyok, nem tini. Pedig nem is azért, hanem szeretettből is sokat változtam. Sokkal nyugodtabb, szófogadóbb vagyok. Már az utcában is simán megyek a gazdi mellett, nem húzkodom ki a karját. Néha nyüszögök,…..
Egy kutya élete Pöttyös laszti. 2013.03.10 16:38:21
Előbb elmesélem, milyen ostobaságot csinált már megint a gazdi!!! Az tényleg nem semmi volt ám. Amikor beenged a lakásba megtörli a mancsaimat. Ez még rendben is van, de.....  Azt mondja, hogy kéri a kezem!!! Nekem olyanom nincs! Már rájöttem, hogy olyankor a mellső lábaimra…..
Egy kutya élete Itt vagyok!!!!! 2013.03.03 09:26:44
Régen nem voltam itt. Ez nem az én hibám, a gazdié. Ideje sem volt, hogy ideengedjen, meg volt időszak amikor állítólag net sem volt. Sőt volt amikor este tévé nélkül kellett elaludnom! Ez még nem is lett volna gond, ha helyette a gazdi nem olvasott volna, és a kis lámpa pont az én…..
Egy kutya élete Szőlős. 2013.02.10 08:49:24
Ma megint korán ébredtünk, de nem kelt fel, illetve visszafeküdt, azt mondta tanul. Az mi jelent??? Mert én is sokat tanulok, de nekem nincsenek zörgő papírok a kezemben. Azt mondta, hogy ma később indulunk, mert a szőlősbe megyünk!!! Hurrá, akkor jó leszek, és türelmes. Egy darabig…..
Csak nem hagyják. Voltak események!!! Először is az időjárás! Ennyi havat, utána esőt sosem láttam, mint ami itt esik!!!! Este még majdnem meleg az idő, aztán reggel meglepetéssel látom, hogy megint hóval borított a táj, nem is kicsit. Konkrétan nekem a hasamig ért! Megkaptam a…..
Egy kutya élete Ruhát kaptam. 2013.01.19 09:46:30
Sosem volt ilyenem, nem is vágytam rá, de a gazdi azt mondta, hogy baromi hideg van kint, és ezért muszáj. Ha muszáj, akkor muszáj!!!! Tényleg jó volt! Mehettem a hóban, az árkokban, és nem fázott a hasam. Először kicsit fura volt, de jól esett a melege. Nagyot sétáltunk, voltam…..
Krisz tigris 2013.02.03 07:17:02
Egy kutya élete Bepisiltam! 2013.02.02 08:31:22
Megint vége egy hétnek, és csak most jutok ide!!!!  A gazdi minden nap elment, jó korán, viszont átlagban egy kicsivel hamarabb haza is ért. Ez meg szuper!!!!! Történtek fura dolgok is. Az egyik este odaadta a konzervet, amit még karácsonyra kaptam. Azt hittem sosem kapom meg!…..
Egy kutya élete Szombat van! 2013.01.26 07:24:18
Ma nagyobb körre mentünk, de nem a szőlősbe. Akkor szombat van, ezt már tudom. Jó volt, volt sok érdekes szag. Na, meg jó kis meleg pulcsi rajtam, mert nagyon hideg van. A gazdi közben ment boltba is, de nem hozott szatyrot, nem is tudom, hogy vett e valamit, mert nem láttam. Viszont hamar…..
Egy kutya élete 2013.01.24 08:30:53
Fura szokásokat vett fel!!! Nem minden nap megy dolgozni! Ezt nem értem, mert akkor honnan tudjam, mikor van hétvége??? Mikor megyünk a szőlősbe???? A séták megvannak minden reggel, csak mindig más időpontban.  Pedig én szeretem a kiszámithatóságot. Tudom, hogy amikor a vécére…..
Egy kutya élete Ruha! 2013.01.20 09:38:32
Azt láttam, hogy később de öltözik, jó vastagra! Jól teszi mert hideg van kint. Aztán már rajta kabát, kesztyű, bakancs, és a kezében a póráz, de nem adja rám a ruhámat!  Mivanmár??? Szépen leültem a radiátor elé, ahova tegnap tette száradni, és vártam. Leesett neki!!!!…..
Az első nap nem ment dolgozni, ezt nem is értettem. Közben meg volt annyi hózás!!! Lehet azért nem ment el??? Megint pakolta a szekrényeket. Azt hittem el akar tűnni!!! Szépen a szoba közepére feküdtem, a lába alatt voltam mindig, nehogy itthon felejtsen. Nagyon izgultam, de aztán rend…..
Egy kutya élete Változások. 2013.01.13 10:24:39
Az egyik este nem adott vacsit!!! Ez milyen dolog??? Direkt, nem elfelejtette ám!! Azt mondta kissé kövér vagyok, pedig nem is igaz, csak a hátsóm gömbölyödött ki. Akkor neki meg egyáltalán nem kéne ennie!! Jó kislány vagyok, nem hisztiztem. Neki meg lelkiismeret furdalása volt ám,…..
Egy kutya élete A hét. 2013.01.12 08:14:52
Nem sok minden történt. Reggel séta, jó korán! Aztán gazdi készülődik, és elmegy dolgozni. Engem idebent hagy!!! Ez tetszik, bár először nem értettem. Most már annyira belejöttem, hogy éppen kirohanok az előszobába, képen nyalom, és már húzok is vissza a helyemre. Aztán…..
Egy kutya élete Hajaj!!!! 2013.01.07 19:15:21
Este megint fura volt a gazdi, izgatott volt. Megint szekrényt pakolt, és nagy táskát vett elő!!!! Elfog tűnni??? Nem akarom!!! Sokat simogatott. Nehéz lett volna nem, mert állandóan mellette, mögötte, előtte voltam. Nem jó jel!!!! Valamit mondott, hogy csak dolgozni megy, de ki hisz…..
Egy kutya élete Séta! 2013.01.06 08:37:40
Annyira vigyázok a gazdira, hogy bármerre is megy, ott vagyok a közelében. Amit nem annyira szeretek az a fürdőszoba, de még oda is beülök, ha éppen használja a zörgő fehéret, vagy fürdik. Ma a lábán volt valami fehér hab, én meg lenyaltam, mert biztos finom. NEM volt az!…..
Egy kutya élete Kiderült. 2013.01.05 06:44:28
Valamikor nagyon is korán keltek a lányok!!! Már ez fura volt. Az még inkább, hogy nem indultunk el sétálni!! Ők viszont Gergővel beültek a kocsiba, és elmentek. Gazdi könnyes szemekkel búcsúzott. Nem fog visszajönni???? A kocsi nélkülük jött vissza!!! Mi lesz ebből??? Este…..
Egy kutya élete Fenforgás van!!!! 2012.12.25 20:55:47
Napok óta érzek valamit a levegőben, ami nem annyira tetszik. Ma még plusz is jött hozzá. Gazdi elment, és csak órák múlva jött haza, és hozott másik csajszit is magával. Aztán nekiláttak kipakolni a szekrényt. Mi a fene van itt???? Szépen lehasaltam a gazdi mellé, amikor…..
Egy kutya élete Karácsony! 2012.12.25 08:56:07
Ma már mentünk sétálni. Itt ott volt csúszós az út!!! Ami gáz volt, hogy mindenhol kemény teteje volt a hónak, és amikor ráléptem betört. Azt hittem valaki követ, néha ijedten ugrottam arrébb. Gazdi jókat somolygott ilyenkor. Nem tudom miért kell a kisebbet kinevetni??? Tegnap…..
Egy kutya élete Húha. 2012.12.24 07:49:41
Tegnap esett a fehér izé!!! A gazdi kiment söpörni, jót játszottunk közben. A vége nem volt jó! Kimentem a kapun kívül, erre a gazdi rávert a popomra. Nagyon felvisítottam, mert nem vagyok hozzá szokva. Azt mondta a gazdi, hogy inkább én sírjak, ne pedig ő, ha történik velem…..
Egy kutya élete Fura hét. 2012.12.22 09:09:37
Azzal kezdődött, hogy hétfőn nem csörgött a gazdi ébresztője. Rendes vagyok, mert ÉN szóltam neki. Valamiért nem volt túl boldog. Pedig én csak nem akartam hogy elkéssen!!! Azt mondta, hogy ezt ne tegyem máskor, mert most szabadság van. Tényleg az volt, néha játszottunk, azon…..
Egy kutya élete Szinte semmi. 2012.12.16 10:56:10
Alig történik valami is. Mindig korán kelünk ezért nagy kört sétálunk. Valamelyik nap egy Vuk ment előttem az utcán. Ettől teljesen izgalomba jöttem. Éreztem a szagát, de nem engedtek utána. Ez milyen már? A róka sétálhat szabadon, nekem mint jó kutyának meg nem szabad…..
Egy kutya élete TÉL!!! 2012.12.09 08:43:45
Ezt a gazdi mondta, hogy most az van. Nem túl kellemes idő van mifelénk. Gazdi szerint Szibériai időjárás van. Hideg, hó, és szél! Ez persze nekem nem okoz gondot, jól el vagyok vele. Bár néha úgy belekap a szél a füleimbe, hogy alig tudok a földön maradni. A szagok a fehér izé…..