Regisztráció Blogot indítok
Adatok
echo of small things

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..
echo of small things 2008.01.08 01:22:10
Csak most olvastam, dehát ez mindenhol így megy köbö (főleg olyan "kis" tömeget megmozgató helyeken, mint békávé a.peh.. meg hát az egyetemi irodák /questura és hasonló nyalánkságok/). huhuhúú! a múltkori apehos kirándulás volt a legjobb. merhát ugye változtak itt a dolgok tb és egyéb terén. és hát ez egész sok embert érinthet.. köztük engem is (eltéről kivág-->hallgatói slussz-->munka+nincs bejelentve=para-->!?tb?!==>iroda) naésakkor a már "ki kellett volna tölteni fiatalember" lapomat szorongatva, aminek a kitöltési tájékoztatója valahol fél úton járt egy Örkény és egy Kafka novella között, betoppantak olyan 2 körül. tömeg (kb 33/5 m2 arány). és akkor az info központ, ami a sorszámot is adja, nem működik (mint később megtudtuk 2 napja - nyilván a legnagyobb érdeklődés közepén), ámde rajta könyököl egy nagyon kedves és kujon-mód nagyhangú úr. mindenkit oltogatott, akiket túl tétovának tartott. vicces volt.:) ja és a sorszám! letépett egy fecnitömb tetejéről egy lapot, ráírva tollal, hogy Eü. bizt. 147. báááh! mindegy, gondoltam, jó lesz ez még.. hozzátartozik, hogy épp Vonneguttól A hazátlan embert olvastam, úgyhogy meglehetősen jó kedvvel és gondolatokkal tértem be. a sorszámhívó gép nem más volt, mint Jolika (tényleg így hívták) nosztalgikus alakja, aki néha kikiabálta, hogy "egészségügyiseeek! jöjjeneek! kinek van a legkisebb száma?" :D káprázatos! mondanom sem kell, hogy a fentebb említett embersűrűség és a HIVATAL (lásd még TANÁCS) légköre eszméletlen tömör türelmetlenség és emberiszony-koncentrációt eredményezett, hogy amikor kinyílt az ajtó, mindenki birka módjára, a feje fölött lobogtatott cetlivel tolakszik. ha nem akar, akkor is tulajdonképpen tolakszik , merthát viszi magával az ár. ennek is van egy jó vonzata, merthát bármelyik irányba eldőlhetsz.. köbö ennyi, hozzátéve azt a nem is elhanyagolható körülményt, hogy mindezek alatt a portán 5 "biztonsági" ""őr"" ült fapofával, karbatett kézzel egy tv előtt, amin vmi romantikus filmet bömböltettek, ami nyitott ajtón keresztül tökéletesen átjárta az aula legeldugottab részeit is.. jó volt, na!:D Vonnegut jó!
Leslie levelének köszönhetően hétvégi büntető videókollekciónk a hisztérikus mörcsandájztermékek irányába fordult: Tegnapi kalandozásaink során a Gulliverben találtuk ezt a hiánypótló játékot. Igazán tartalmas szórakozás a 3+ éves korosztálynak. Bocs a képminőségért,…..
echo of small things 2007.06.30 12:11:30
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
echo of small things 2007.06.30 10:44:12
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Subba 'Azt még meg lehet inni' 2007.06.22 12:25:00
Hiába szóltunk már egyszer a héten, hogy érdemes az embernek megválogatnia a barátait, ha nem akarja élete szégyenfoltjait a komplett internet elé tárni, tisztára mintha süketeknek beszélnénk. Ez a szegény srác is csak bulizott egy jót, oszt' ma már mindenki azt nézheti, ahogy…..
echo of small things 2007.06.26 18:54:07
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
echo of small things 2007.06.14 00:34:51
Robika a mi új sztárunk, pedig nem néz ki hülyén, sőt valószínűleg elképesztően jól traktorozik. Csak kissé feledékeny a jelek szerint, a Rúzsai Földművelő Egylet és a Traktorosok Országos Szövetsége ugyanis a jelek szerint joggal követeli rajta a permetezőt. A baj csak az,…..
echo of small things 2007.06.14 00:13:23
Subba Megcsókoltam a tanárnőmet 2007.06.01 17:24:00
Ugye ha most azt mondanánk, hogy volt egy együttes Magyarországon 1985-ben, amelyik képes volt egy ifjúsági tévéműsorban arról énekelni, hogy mit csinálna a tanárnővel, közben pedig lazán cigizgetett, akkor azt az együttest mindenki menőnek tartaná? Pedig csak az Első Emelet volt…..
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
Szomorúan, sőt, fiatalságunkat siratva vettük tudomásul a hírt, hogy a magyar amatőr média legerősebb védőbástyája, a Budapest TV is a mocskos profizmus útjára lépett. Már programigazgatójuk is van! Viszlát meztelen twist, viszlát Anettka Space Projekt, viszlát meztelen Benkő…..
echo of small things 2007.03.06 14:48:44
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
Párducmintás literes bugyogó cicanadrágra húzva, piros zakó. Ebben parádézni Budapest utcáin, hol vannak az ekkora egyéniségek mostanában??  ..